Till salu

Danderyd - Sätra Äng
Planritning

Ditt namn

Från epost:

Till epost:

Sätraängsvägen 130, 1 tr.

Mysig 2:a med stambytt badrum. Genomgående ekparkettgolv och ljusa ytskikt. Stort vardagsrum med burspråk och solig balkong. Hiss finns. Välkomna!

Observera att denna bostad är såld.

Typ:Bostadsrättslägenhet Rum:2 rum och kök. Boarea:53 kvm
Areauppgifter enligt ekonomiska planen.
Avgift:3 670 kr

Rumsbeskrivning

Välkommen till Sätraängsvägen 130, ett bekvämt beläget hus med hiss och tvättstuga i samma port. Du välkomnas i en mycket trevligt planerad lägenhet med nyare ekparkettgolv i hall, kök och sovrum i samma ton som den nyslipade originalparketten i vardagsrummet.

Alla tak, väggar, dörrfoder, fönsterkarmar och garderober målades för några år sedan i en neutralt vit fäg för en valfri färgsättning via möbler och textilier.

Det stambytta badrummet är modernt helkaklat med sobert grått klinkergolv. Här finns handdukstork, infällbara duschväggar och förberedd plats för en egen tvättmaskin och tumlare.

Köket som även det är stambytt, ligger direkt till höger med renoverade 50-talsskåp och vitvaror av blandad ålder. Framme vid fönstret är en trevlig matplats för 4-6 personer.

Vardagsrummet är mycket ljust med omslipat parkettgolv och trevligt burspråk. Här flödar solen fritt genom de stora glaspartierna som täcker hela borte väggen ut mot den vindskyddade balkongen. Härifrån har du fri vy mot Sätra ängar och Edsviken.

Det fräscha sovrummet har tre inbyggda garderober. I den rymliga hallen finns ytterligare garderober och plats för byrå eller annat efter behov.

Välkomna till denna mycket hemtrevliga lägenhet med ett bekvämt läge i natursköna omgivningar!

Byggnad
Byggnadsår:
1951
Uppvärmningssystem:
Bergvärme
Renoveringar
De senaste åren har bergvärme installerats, lekplatserna har rustats upp och ett stambyte har skett i samtliga lägenheter. Nytt låssystem med digitala informationstavlor är installerat och trapphusen är nymålade med ny belysning.
Balkong/uteplats
Vid burspråket i vardagsrummet är balkongen i soligt sydvästläge med fri vy mot bl.a. ängen och Edsviken.

Ingen upplåten mark hör till denna bostadsrätt.
Övriga utrymmen
Till lägenheten finns ett källarförråd. Det finns också gemensam tvättstuga i samma port, cykelrum, soprum m.m.
Bilplats
Föreningen har 127 parkeringsplatser som hyrs ut till en månatlig kostnad om 196 kr utan el och 288 kr med el.

Föreningen har också 28 garageplatser. Till dessa är det kö.
TV och bredband
TV:
Telia är leverantör av kabel-TV med 16 baskanaler som ingår i avgiften.
Internet:
Fiberkabel som möjliggör IP-telefoni är indraget i lägenheten med Telia som leverantör.
Ekonomi, månadsavgift 3 670 kr/mån inkl. I månadsavgiften ingår värme, vatten, Kabel-TV och internet 10 Mbit/s
Föreningen
Namn:
Brf Sätra Äng
Andel i föreningen:
0.36006%
Andel av årsavgift:
0.36006%
Föreningens ekonomi:
Inga avgiftshöjningar är budgeterade för 2018
Äkta bostadsrättsförening?
Ja
Föreningens hemsida:

Föreningen förvärvade sina fastigheter under hösten 2005 och omfattar 246 lägenheter, 11 kommersiella lokaler upplåtna med hyresrätt, samt 39 förråd och en föreningslokal.

Övrigt

OMRÅDET SÄTRA ÄNG

Sätra Äng är ett område som präglas av närheten till natursköna områden och med täta bussförbindelser i riktningar mot Mörby Centrum, Edsberg/Sollentuna och Enebyberg/Täby. I anslutning till området ligger Sätra Ängs badplats med både sandstrand och stor gräsäng att tillbringa soliga sommardagar på. Vintertid när isen lagt sig är skridskoåkning eller fiske några populära fritidsnöjen.Om du inte vill jogga längs Edsviken, löper på andra sidan Edsbergsvägen flera elupplysta motionsspår som vintertid även lockar skidåkarna. För den golfintresserade finns Danderyds Golfbana en dryg kilometer bort. I ett av husen finns en Indisk restaurang och pizzeria med en härlig terrass som sommartid sprudlar av liv. Här finns också en sushibar och frisersalong.  Alla dessa hyr sina lokaler av föreningen.I Danderyd finns många bra skolor för barn i alla åldrar, förskola finns det bl.a. “runt hörnet”. Läs gärna mer på kommunens informativa hemsida www.danderyd.seEva-Karin Ottersgård
Ansvarig mäklare
Eva-Karin Ottersgård
eko@vincent.se
0708-14 28 64

KARTA

Senaste bostadsobjekten

Till toppen