Till salu

Djursholms Centrum
Planritning

Ditt namn

Från epost:

Till epost:

Henrik Palmes Allé 13 C

Ljus och luftig våning, 4-5 rum. Rymligt vardagsrum. Kök med trivsam matplats, 2-3 stora sovrum, dubbla badrum, inglasad balkong med bästa solläge.

Observera att denna bostad är såld.

Typ:Bostadsrättslägenhet Rum:4 rum och kök, varav 2-3 sovrum. Boarea:132 kvm Avgift:8 835 kr

Rumsbeskrivning

I lummig grönska nära Elsa Beskows Torg finns denna rymliga våning med generösa umgängesytor. Våningen är välhållen och i mycket bra skick.

Du välkomnas i en ljus hall med klinkergolv. I hallen finns kappavhängning och två badrum. När man kommer in i hallen får man en hemtrevlig känsla och en bra överblick av våningen och det rymliga vardagsrummet som öppnar upp sig runt hörnet.

Vardagsrummet är ljust och luftigt med härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier längs med vardagsrummet. Här finns gott om plats för sittgrupper och matsalsdel. Påkostat parkettgolv som är lagt med fris. Från vardagsrummet når man den inglasade balkongen med klinkergolv och infravärme.

Trivsamt kök med vita luckor. Köket har gott om förvaring och arbetsytor samt en matplats vid fönster för c:a 4 personer. Köket är utrustat med inbyggd ugn och mikro, spishäll, fläkt med fläktkåpa, diskmaskin och kyl/frys. Vägg i vägg med köket finns matsalen med ett fint väggfast vitrinskåp.

Idag är våningen inredd med två lättmöblerade sovrum, ett vid entrén och det andra vid vardagsrummet. Man kan göra om matsalen till sovrum och man kan även avdela vardagsrummet till ett extra rum om man önskar.

Gästwc med dusch och helkaklade väggar med klinker, handdukstork och handfat. Det andra badrummet är helkaklat med dusch, handdukstork, wc, handfat med kommod, tvättpelare och bra förvaring i garderober. Innanför badrummet finns en stor klädkammare.

Detta är en mycket tilltalande våning med ett soligt och bekvämt läge med närhet både till vattnet och till Djursholms Torg.

Byggnad
Byggnadsår:
1994
Balkong/uteplats
Balkong i sydväst, inglasad
Övriga utrymmen
Till lägenheten hör ett källarförråd. Det finns tillgång till gemensam tvättstuga och ett flertal utrymmen för sopsortering.
Bilplats
Till lägenheten hör en P-plats, om köparen ej har bil så finns möjlighet till uthyrning.
TV och bredband
TV:
Ansluten till kabelnät.
Ekonomi, månadsavgift 8 835 kr/mån inkl. kabeltv, värme, vatten
Föreningen
Namn:
Brf Odinslund
Antal lägenheter:
61 st
Andel i föreningen:
2.14%
Föreningens ekonomi:
Årsavgifterna sänktes med 5 % 2017-01-01.
Äkta bostadsrättsförening?
Ja
Föreningens hemsida:

Föreningens markareal är 9 365 kvm och total lägenhetsyta är 6 150 kvm fördelat på 61 lägenheter på 7 byggnader.

Övrigt

Området:

Henrik Palmes ligger ett stenkast från torget. Härifrån är det bra kommunikationer för den som vill vidare i eller utanför kommunen. Djursholms Centrum bjuder på flera trevliga restauranger och delikatessbutiker, fina butiker för hela familjen, välsorterade livsmedelsaffärer och allehanda serviceinrättningar.I närområdet finns utmärkta motionsmöjligheter; tennisbanor finns utomhus vid Slottet eller i inomhushallen vid Galleri Elverket. Det är nära till motionsslingor i skog och natur och till strandpromenaden som också har flera trevliga badplatser. En liten bit bort finns Djursholms IP med fin konstgräsmatta; en drömplats för kommunens fotbollsentusiaster.I Djursholm och Danderyd finns ett brett utbud av skolor för barn i alla åldrar. Här kan barn och ungdomar i stort sett välja fritt bland fritidsaktiviteter som ridning, tennis, simning, curling, gymnastik, friidrott, golf, fotboll, ishockey, innebandy, bordtennis, segling, scouter och mycket, mycket mer.För den som gillar golf är det nära till Djursholms Golfklubb som även nyttjas vintertid av flitiga skidåkare. Besök gärna kommunens informativa hemsida på www.danderyd.se

BUDGIVNING

Vi tillämpar en öppen budgivning där buden hanteras av mäklaren personligen eller redovisas genom e-bud. Den nya ägaren har rätt att ta del av budgivningslistan där budgivarnas namn och telefonnummer redovisas.Om det kommer in bud till mäklaren efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet är signerat, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljarna som själva avgör om budet ska avfärdas eller antas.

Anna Alteg
Ansvarig mäklare
Anna Alteg
anna@vincent.se
070-634 41 44

KARTA

Senaste bostadsobjekten

Till toppen