Till salu

Danderyd - Kevinge
Planritning

Ditt namn

Från epost:

Till epost:

Kevingeringen 33, 2 tr.

Visningen är inställd på säljarens begäran!

Observera att denna bostad är såld.

Typ:Bostadsrättslägenhet Rum:3 rum och kök, varav 2 sovrum. Boarea:69 kvm
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.
Avgift:2 753 kr

Mysig 3:a med lummigt läge vid golfbanan nära Mörby Centrum. Totalrenoverat kök, helkaklat modernt badrum, vardagsrum med ekparkett och solig balkong.

Rumsbeskrivning

Välkommen till denna välplanerade och mysiga 50-talslägenhet med utmärkt bostadsläge i lummiga kvarter med gångavstånd till Mörby Centrum.

Två trappor upp hälsas du välkommen i den centralt placerade hallen. Direkt till höger finns en inre hall med flera inbyggda garderober och avhängningsplats för ytterkläder och skor.

Badrummet rakt fram har med helkaklade väggar, klinkergolv med skön golvvärme och handdukstork. Här har badkaret ersatts med ett duschhörn och plats för en egen tvättmaskin i komplement till de båda gemensamma tvättstugorna.

Föräldrasovrummet är rymligt med fyra inbyggda garderober och insynsskyddande lummig grönska utanför fönstret. Dagtid kan ljudet från ett eller annat golfslag spåras till den näraliggande golfbanan. Nuvarande ägare har kvar originalplanlösningen med dörr in till köket.

Köket är nyrenoverat med vita skåpsluckor och gott om både förvaringsplats och matlagningsytor. Samtliga vitvaror är från 2009. Framme vid fönstret finns det plats för matbord och stolar. Här kan du genom trädkronorna utanför fönstret skymta en av Kevinge Golfklubbs utslagsplatser.

Vardagsrummet är ljust med stort fönsterparti längs hela kortväggen. På golvet ligger stavparkett av ek. Här finns gott om plats för socialt umgänge och mysiga hemmakvällar.

Bredvid vardagsrummet finns nästa sovrum som har utgång till en solig balkong i sydväst. Gatan nedanför trafikeras endast av de boende i området och de fint skötta markanläggningarna gör området hemtrevligt.

Välkommen till brf Vändkretsen, en stabil och synnerligen välskött förening som tillför många kvaliteter till ditt boende.

Byggnad
Byggnadsår:
1957-1960
Uppvärmningssystem:
Fjärrvärme
Renoveringar
I en bilaga till årsredovisningen finns angivet vad som förbättrats genom åren och vilka kommande förbättingar och underhåll som planeras.
Balkong/uteplats
Lägenheten har en rymlig balkong under tak i soligt sydvästläge.
Övriga utrymmen
Till lägenheten hör ett källarförråd samt en mindre matkällare.

Föreningen har dessutom flera gemensamma utrymmen som cykelförråd, och en stor välutrustad tvättstuga på andra sidan gatan.
Bilplats
Föreningen har 200 p-platser som kostar 250 kr per månad med el. Lediga platser finns.

Det finns även 61 garageplatser - till dessa är det kö.
TV och bredband
TV:
Utan digitalbox får du 8 kanaler och med får du ytterligare 11. Av dessa väljer du själv åtta kanaler fritt ur Tele2:s intressepaket, dessa kanaler ingår i månadsavgiften för bostadsrätten.
Internet:
Fiberkabel till alla lägenehter med bredband från Tele2. 100 Mbps ingår i månadsavgiften. Möjligggör t.ex. IP-telefoni.
Ekonomi, månadsavgift 2 753 kr/mån inkl. kabeltv, värme, vatten
Föreningen
Namn:
Brf Vändkretsen
Renoveringar:
Fastigheterna och omgivningarna inspekteras och underhålls fortlöpande. I årsredovisningen finns underhållsplanen som visar vilka åtgärder som planeras fram till 2022. Det pågår en diskussion om relining av föreningens stammar.
Andel i föreningen:
0.258%
Andel av årsavgift:
0.25%
Föreningens ekonomi:
Föreningen och förvaltningen sköts mycket proffesionellt med bra framförhållning både vad gäller underhåll och ekonomi. Föreningen har beslutat att höja avgiften med 2% i januari varje år.
Äkta bostadsrättsförening?
Ja

Föreningen omfattar 414 lägenheter, 5 lokaler och en mängd förrådslokaler.

Brf Vändkretsen är mycket välordnad med en mängd gemensamma utrymmen som gymnastiksal, pingisrum, utrustning för styrketräning, matta och nät för golfträning, fest/samlingslokal, vävstuga, snickarverkstad och två stora välutrustade tvättstugor på nr 83 och 20.Utemiljön är mycket välskött med stenbeläggningar, planteringar, möblerade uteplatser, grillplats m.m Här finns flera spännande lekplatser; gräsmatta med fotbollsmål, linbana, studsmatta, boulebana m.m.

Övrigt

OMRÅDET KEVINGE I DANDERYD

Kevingeringen är ett bostadsområde som ligger vid Kevinge Golfbana nära Edsvikens vatten och Mörby Centrum. Golfbanan bjuder inte bara på golf och en förnämlig restaurang, utan vintertid nyttjas den flitigt av skidåkare och pulkaåkande barn med familjer.Vid infarten till Kevingeringen finns en välsorterad ICA-butik och en mycket populär italiensk delikatesspizzeria.Strandpromenaden längs Edsviken strax nedanför Kevingeringen är helt fantastisk och bjuder på många timmars naturskön motion. Edsviken bjuder också på många bra badplatser och vintertid är isen flitigt nyttjad av skridskoåkare och pimplare.Nära Kevingeringen finns flera bra skolor och förskolor för barn i alla åldrar. Det är också mycket nära till Kvarnparksbadet med stora gräsytor och bassänger för alla åldrar. Här möts motionssimmare, soldyrkare och simskolebarn med sina familjer i en mycket gemytlig miljö.I Mörby Centrum finns förutom T-bana och en bra blandning av fina butiker, även läkare, tandläkare, Friskis o Svettis och andra hälsoinriktade verksamheter, restauranger, videouthyrning, torghandel m.m.Besök gärna kommunens informativa hemsida på www.danderyd.se.FÖRENINGEN

Brf Vändkretsen är mycket välordnad med en mängd gemensamma utrymmen som gymnastiksal, pingisrum, utrystning för styrketräning, matta och nät för golfträning, fest/samlingslokal och två stora välutrustade tvättstugor.Utemiljön är mycket välskött med stenbeläggningar, planteringar, möblerade uteplatser, grillplats m.m. Här finns flera spännande lekplatser; gräsmatta med fotbollsmål, linbana, studsmatta, boulebana m.m.ACCEPTERAT PRIS

Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder, enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Eva-Karin Ottersgård
Ansvarig mäklare
Eva-Karin Ottersgård
eko@vincent.se
0708-14 28 64

KARTA

Senaste bostadsobjekten

Till toppen