Till salu

Danderyd - Mörbyskogen
Planritning

Ditt namn

Från epost:

Till epost:

Mörbyleden 20, 7 tr

Välplanerad lägenhet i välskött förening. Luftigt vardagsrum. Två bra sovrum, kök med separat tvättstuga, nyrenoverat badrum, gästwc, garage i huset.

Observera att denna bostad är såld.

Typ:Bostadsrättslägenhet Rum:3 rum och kök, varav 2 sovrum. Boarea:90.5 kvm Avgift:2 753 kr

Rumsbeskrivning

Ta hissen sju trappor upp och du välkomnas till denna ljusa och hemtrevliga bostad med bra sällskapsytor, hänförande utsikt och inglasad balkong i bästa västerläge.

I entréhallen finns plats för ytterkläder och skor. Här finns gästtoalett och det renoverade badrummet som är helkaklat med klinkergolv och utrustat med sittbadkar, wc, handfat med förvaringsmöbel.

Köket rakt fram är mycket funktionellt med äldre snickerier och ljusa väggar. Nyare vitvaror med kyl/frys från Miele, fläkt och spishäll med ugn. Vid fönstret finns en trivsam matplats för 4-6 personer. En riktig bonus i denna lägenhet är den separata tvättstugan som ligger bekvämt tillgänglig innanför köket. Vägg i vägg med köket finns vardagsrummet med rymlig plats för ett större middagssällskap.

Vardagsrummet är stort med ljusa väggar och parkettgolv. Här finns utöver matsalsdelen, gott om plats för soffgrupp.

Från vardagsrummet når man ett sovrum med bra förvaring i garderober och utgång till inglasad balkong med västerläge och strålande utsikt.
Det andra sovrummet når man från hallen och det har också bra förvaring i garderober och klädkammare.

Välkomna till en ljus och rymlig bostad som med lite handpåläggning kan bli hur strålande som helst med det fria läget och härliga utsikten som pricken över i!

Byggnad
Byggnadsår:
1969
Balkong/uteplats
Lägenheten har en inglasad balkong under tak med västerläge-
Övriga utrymmen
Till lägenheten hör ett vindsförråd. Det finns också tillgång till förråd för förvaring av bildäck.

Övriga lokaler som finns att tillgå är bastu med motionsredskap, hobbyrum med bordtennisbord, 2 barnvagnsrum och cykelrum.
Bilplats
106 garageplatser. Går att hyra för 300 kr/mån. För närvarande är det kö till garageplats.
TV och bredband
TV:
Baskanaler via bredband. En box ingår.
Internet:
Bredband med möjlighet till IP-telefoni. Samarbetspartner är Zitius.
Ekonomi, månadsavgift 2 753 kr/mån inkl. kabeltv, värme, vatten
Föreningen
Namn:
Brf Timmerhuggaren
Antal lägenheter:
74 st
Renoveringar:
Stambyte planeras under 2018.
Andel i föreningen:
1.1612%
Föreningens ekonomi:
Föreningens ekonomi är mycket välskött och i dagsläget är föreningen i stort sett skuldfri med lån på 243 kr/kvm. För att finansiera stambytet kommer föreningen dock att ta upp nya lån.

Månadsavgifterna höjdes vid årsskiftet bland annat med hänsyn till det kommande stambytet. Ytterligare höjning övervägs av styrelsen.
Äkta bostadsrättsförening?
Ja
Föreningens hemsida:

I föreningen finns 74 bostadsrätter och kommersiella lokaler på 918 kvm.

Övrigt

OMRÅDET RUNT MÖRBY

Från Mörbyleden är det utmärkta kommunikationer med omedelbar närhet till buss, Roslagsbana och tunnelbana vid Danderyds Sjukhus eller Mörby Centrum. Närmsta livsmedelsaffär två kvarter bort är välsorterade ICA Myran.Mörby Centrum finns på gångavstånd och erbjuder en mycket bra mix av affärer, restauranger, träningslokaler och allehanda serviceinrättningar.Det finns många bra förskolor och skolor i närområdet samt en stor mängd fritidsaktiviteter för både barn och vuxna. Besök gärna kommunens informativa hemsida på www.danderyd.seBUDGIVNING

Vid budgivning tillämpas en öppen sådan där buden hanteras av mäklaren personligen eller redovisas på internet. Den nya ägaren har rätt att ta del av budgivningslistan där budgivarnas namn och telefonnummer redovisas.Om det kommer in bud till mäklaren efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet är signerat, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som själv avgör om budet ska avfärdas eller antas.Enligt lag råder alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Anna Alteg
Ansvarig mäklare
Anna Alteg
anna@vincent.se
070-634 41 44

KARTA

Senaste bostadsobjekten

Till toppen