Till salu

Danderyd - Mörbyskogen
Planritning

Ditt namn

Från epost:

Till epost:

Mörbyhöjden 13, 7 tr

Högt och fritt gavelläge. Vardagsrum och matsal i fil. 2-3 sovrum. Stambytt badrum. 2 balkonger. Närhet till lokal ICA-butik och till Mörby C.

Observera att denna bostad är såld.

Typ:Bostadsrättslägenhet Rum:4 rum och kök, varav 3 sovrum. Boarea:101.1 kvm Avgift:4 586 kr

Rumsbeskrivning

Tag hissen 8 trappor upp och du välkomnas i en praktiskt planerad bostad. Här bor du i ett ostört gavelläge som bjuder på ljus och fantastisk utsikt. Närhet till lokal ICA-butik och till Mörby Centrum med stort affärsutbud, T-bana och bussar.

I entréhallen finns det gott om utrymme med bra kappavhängning, rymlig klädkammare med garderober.

Köket är rymligt med gott om förvaringsskåp. Här finns en rejäl matplats för 6-8 personer. Från köket når man balkongen med västerläge som även löper utmed sovrummet.

Vardagsrummet är ljust med fönster i två väderstreck. Vardagsrum och matsal i fil. Från matsalen når man den inglasade balkongen med milsvid utsikt åt väster. Parkettgolv i vardagsrum och matsal.

Sovrummen är generösa och lätta att möblera. Ett sovrum innanför köket med garderober och det andra sovrummet når man från hallen. Det tredje sovrummet vid vardagsrummet används i dag som matsal.

Badrummet är stambytt med helkaklade väggar, klinker på golvet och utrustat med dusch, handfat med kommod, wc, förvaringsskåp, handdukstork och fönster. Det är ingång till badrummet från ett av sovrummen.

Välkommen till en familjebostad med eftertraktad utsikt i en mycket stabil och välskött förening.

Byggnad
Byggnadsår:
1962
Balkong/uteplats
Stor inglasad balkong i väster och balkong i öster.
Övriga utrymmen
Det finns cykelförråd, grovsoprum, källarförråd och tvättstuga i Mörbyhöjden 10 och 19.
Bilplats
Föreningen har 173 garageplatser och 90 parkeringsplatser. Till dessa är det separat kö.
Besökande kan parkera mitt emot ICA Myran eller på parkeringen vid Mörbyhöjdens vändplan.
TV och bredband
TV:
Ansluten till kabel-TV-nät. Grundutbud från Com Hem ingår i avgiften.
Ekonomi, månadsavgift 4 586 kr/mån inkl. kabeltv, värme, vatten
Föreningen
Namn:
Brf Mörbyskogen 1
Renoveringar:
I årsredovisningen finns utförda och kommande renoveringar beskrivna.
Andel i föreningen:
0.365%
Andel av årsavgift:
0.36472%
Föreningens ekonomi:
Mörbyskogen 1 är en välskött förening med stabil ekonomi. Inga avgiftsförändringar är aviserade
Äkta bostadsrättsförening?
Ja
Föreningens hemsida:

Föreningen omfattar 7 hus med 366 bostadsrätter och 17 lokaler med hyresrätt

Övrigt

OMRÅDET MÖRBY I DANDERYD

Mörbyskogen är ett eftertraktat bostadsområde som ligger centralt nära Mörby Centrum, Mörby Station med buss och Roslagsbana samt Mörbybadet och Danderyds Sjukhus. I kvarteret finns en välsorterad ICA-butik, Statoil-butik,  förskola, frisör m.m. I Mörby Centrum finns förutom T-bana och en bra blandning av fina butiker, även läkare, tandläkare, Friskis o Svettis och andra hälsoinriktade verksamheter, restauranger, videouthyrning, torghandel m.m.Från lägenheten är det inte långt till natursköna platser. Strandpromenaden längs Edsviken är helt fantastisk och bjuder på många timmars naturskön motion. Edsviken bjuder också på många bra badplatser och vintertid är isen flitigt nyttjad av skridskoåkare och pimplare. Ekebysjön är ett annat populärt utflyktsmål i närområdet.Kevinge golfbana finns på promenadavstånd. Den bjuder inte bara på golf och en förnämlig restaurang, utan vintertid nyttjas den flitigt av skidåkare och pulkåkande barn med familjer.På gångavstånd finns också många bra skolor och förskolor för barn i alla åldrar. En populär plats är Kvarnparksbadet med stora gräsytor och bassänger för alla åldrar. Här möts motionssimmare, soldyrkare och simskolebarn med sina familjer i en mycket gemytlig miljö. Vintertid finns det nyrenoverande Mörbybadet på bekvämt gångavstånd.Besök gärna kommunens informativa hemsida på www.danderyd.seBUDGIVNING

Vid budgivning tillämpas en öppen sådan där buden hanteras av mäklaren personligen eller redovisas på internet. Den nya ägaren har rätt att ta del av budgivningslistan där budgivarnas namn och telefonnummer redovisas.Om det kommer in bud till mäklaren efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet är signerat, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som själv avgör om budet ska avfärdas eller antas.Enligt lag råder alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.Anna Alteg
Ansvarig mäklare
Anna Alteg
anna@vincent.se
070-634 41 44

KARTA

Senaste bostadsobjekten

Till toppen