Till salu

Danderyd - Sätra Äng
Planritning

Ditt namn

Från epost:

Till epost:

Sätraängsvägen 134 1½ tr.

Stor, charmig 2:a med optimal planlösning. Gavelläge med sol från två håll och härlig utsikt mot Edsvikens vatten från alla rum. Visas efter önskemål!

Observera att denna bostad är såld.

Typ:Bostadsrättslägenhet Rum:2 rum och kök. Boarea:59 kvm Avgift:3 835 kr

Rumsbeskrivning

Välkommen till en av de större 2:orna i Sätra Äng med härlig utsikt och perfekt planlösning. Lägenheten har ett gavelläge med sol som flödar in från förmiddag tilll kväll. Den är synnerligen hemtrevlig och i bra skick med bibehållen 50-talscharm och utsikt mot ängarna och Edsvikens vatten från alla rum!

Via säkerhetsdörren kliver du in i kapprummet där du kan lämna ytterkläder och skor. Här ligger ett praktiskt stengolv som löper vidare in till den rymliga inre hallen varifrån du når alla övriga rum. Här är det dimbara spotlights infällda i taket för att ge bästa belysning vid alla tillfällen.

Det insynsfria köket är rymligt med gott om förvaring och arbetsytor. Framme vid fönstret är matplatsen som t.ex. rymmer en över 2 meter lång soffa.

Vardagsrummet är härligt ljust med fönster i två väderstreck och utgång till balkongen där du kan njuta av solen från förmiddag till sen kväll. Rummet är stort nog att rymma både sovplats, arbetsplats och soffgrupp.

Sovrummet har plats för dubbelsäng och bjuder på samma fina utsikt som från de andra rummen. Kläderna förvaras i den finurligt inredda klädkammaren. Skulle du behöva mer klädförvaring finns plats för garderober i sovrummet.

Som pricken över i är det stambytta badrummet med vita, helkaklade väggar, grått klinkergolv och ett fönster med frostat glas. Här finns bl.a. dusch med glasvägg och plats för en tvättmaskin.

Välkommen till en solig lägenhet med härlig utsikt som det är lätt att förälska sig i!

Byggnad
Byggnadsår:
1956
Uppvärmningssystem:
Bergvärme
Balkong/uteplats
Med utgång från vardagsrummet finns en balkong i soligt sydvästläge med utsikt över Sätra Ängar och Edsvikens vatten.
Övriga utrymmen
Ägarna till denna bostadsrätt disponerar ett källarförråd och ett mindre matkällarförråd.

I föreningen finns gemensam tvättstuga, cykelrum, soprum m.m. En föreningslokal under pizzerian är under färdigställande.
Bilplats
Föreningen har 127 parkeringsplatser som hyrs ut till en månatlig kostnad om 196 kr utan el och 288 kr med el. Lediga platser finns.

Föreningen har också 28 garageplatser. Till dessa är det kö.
TV och bredband
TV:
Telia är leverantör av kabel-TV med 16 baskanaler som ingår i avgiften.
Internet:
Fiberkabel som möjliggör IP-telefoni är indraget i lägenheten med Telia som leverantör. 10 Mbit/s internetkapacitet ingår i avgiften.
Ekonomi, månadsavgift 3 835 kr/mån inkl. kabeltv, värme, vatten
Föreningen
Namn:
Brf Sätra Äng
Andel i föreningen:
0.42488%
Föreningens ekonomi:
Inga avgiftshöjningar är budgeterade för 2018
Äkta bostadsrättsförening?
Ja
Föreningens hemsida:

Föreningen förvärvade sina fastigheter under hösten 2005 och omfattar 246 lägenheter, 11 kommersiella lokaler upplåtna med hyresrätt samt övriga 39 lokaler som består av förråd och en föreningslokal.

Övrigt

OMRÅDET SÄTRA ÄNG

Sätra Äng är ett område som präglas av närheten till natursköna områden och med täta bussförbindelser (602V, 602H, 607) som tar dig till Mörby Centrum på c:a 7 minuter. Från Edsbergsvägen går buss 627 mot Kista och Täby/Arninge. I anslutning till området ligger Sätra Ängs badplats med både sandstrand och stor gräsäng att tillbringa soliga sommardagar på. Vintertid när isen lagt sig är skridskoåkning eller fiske några populära fritidsnöjen.Om du inte vill jogga längs Edsviken, löper på andra sidan Edsbergsvägen flera elupplysta motionsspår som vintertid även lockar skidåkarna. För den golfintresserade finns Danderyds Golfbana en dryg kilometer bort. I ett av husen finns kvarterets egen pizzeria med en härlig terrass som sommartid sprudlar av liv. Här finns också en sushibar, en frisersalong, en inredningsaffär med café m.m. Alla dessa hyr sina lokaler av föreningen.I Danderyd finns många bra skolor för barn i alla åldrar, förskola finns det bl.a. “runt hörnet”. Läs gärna mer på kommunens informativa hemsida www.danderyd.seBUDGIVNING

Vid budgivning tillämpas en öppen sådan där buden hanteras av mäklaren personligen eller redovisas på internet. Den nya ägaren har rätt att ta del av budgivningslistan där budgivarnas namn och telefonnummer redovisas.Om det kommer in bud till mäklaren efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet är signerat, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som själv avgör om budet ska avfärdas eller antas.Enligt lag råder alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Eva-Karin Ottersgård
Ansvarig mäklare
Eva-Karin Ottersgård
eko@vincent.se
0708-14 28 64

KARTA

Senaste bostadsobjekten

Till toppen