Till salu

Djursholm - Lillkalmar
Planritning

Ditt namn

Från epost:

Till epost:

Lillkalmarvägen 3, bv

Gavel etta i fint skick med sol från Ö och S. Stambytt badrum, klk och litet kök med många skåp. 9 kvm källarförråd. Naturskönt läge nära buss/tåg!

Observera att denna bostad är såld.

Typ:Bostadsrättslägenhet Rum:1 rum och kök. Boarea:34 kvm Avgift:2 463 kr

Rumsbeskrivning

Här är bostaden för dig som söker ett bekvämt boende nära naturen och med bra kommunikationer via buss och tåg.

Lägenheten är bra planerad med en entréhall som har inbyggd garderob och dörr till det stambytta badrummet. I badrummet finns bl.a. vägghängd toalett och förberedd plats för en egen tvättmaskin. För den som hellre badar än duschar, kan ett badkar lätt ställas in.

Rummet är ljust med fönster i öster och söder. Här finns plats för både säng och soffgrupp. Från rummet når du en klädkammare som slukar mängder med kläder och skor.

I köket finns städskåp och ett fullhöjds skafferi. 50-talsskåpen är bevarade och det finns möljighet att ha ett litet bord vid fönstret.

Välkommen till en ljus gavellägenhet i natursköna Lillkalmar!

Byggnad
Byggnadsår:
1959
Uppvärmningssystem:
Bergvärme
Renoveringar
De senaste större renoveringarna omfattar installation av bergvärme och stambyte med nya badrum i alla lägenheter.
Balkong/uteplats
Lägenheten saknar uteplats men det kan vara värt att undersöka möjligheten att bygga altan längs kortsidan i söder så som grannarna gjort på baksidan.
Övriga utrymmen
Ägaren till lägenheten disponerar ett stort källarförråd.

I källaren i huset bredvid finns också en av de gemensamma tvättstugorna, stora torkrum, mangelrum m.m.
Bilplats
Längs gatan finns parkeringsplatser med och utan el för 75 resp. 150 kr/mån.
TV och bredband
TV:
Kabel-TV via Telia med ett basutbud av kanaler som ingår i månadsavgiften.
Internet:
Bredband via Telia, möjliggör även IP-telefoni. 10 Mbps ingår i avgiften.
Ekonomi, månadsavgift 2 463 kr/mån inkl. kabeltv, värme, vatten
Föreningen
Namn:
Brf Lillkalmar
Andel i föreningen:
0.48%
Andel av årsavgift:
0.5849%
Äkta bostadsrättsförening?
Ja
Föreningens hemsida:

Föreningen omfattar 100 lägenheter (varav 3 hyreslägenheter) och 5 lokaler.

Övrigt

OMRÅDET

Lillkalmar är ett mycket hemtrevligt område i grönskande omgivningar med elljusspår och fina strövområden i t.ex. Altorpsskogen precis utanför dörren. Det är inte långt till Djursholms golfbana som förutom en trevlig golfrunda bjuder på härlig hemlagad mat och vintertid nyttjas av flitiga skidåkare. För den sportintresserade är det även nära till tennishall, curlinghall, ridhus m.m.Sommartid finns det fina badmöjligheter på gångavstånd vid Ösbysjön och vintertid är det lätt att ta sig till det nyrenoverade Mörbybadet. I närheten finns många bra dagis och skolor för barn i alla åldrar.Busshållplats och Roslagsbana ligger på bekvämt gångavstånd för vidare transport till Djursholm, Mörby, Täby Centrum och Stockholm City.Någon kilometer bort vid Englessons möbelaffär finns en populär pizzeria. Strax bortom denna ligger Elverket med galleri, butik och matservering. En mängd trevliga restauranger och caféer finns i Djursholms centrum som också har fina butiker, mataffär, bibliotek och allehanda serviceinrättningar.BUDGIVNING

Vid budgivning tillämpas en öppen sådan där buden hanteras av mäklaren personligen eller redovisas på internet. Den nya ägaren har rätt att ta del av budgivningslistan där budgivarnas namn och telefonnummer redovisas.Om det kommer in bud till mäklaren efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet är signerat, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som själv avgör om budet ska avfärdas eller antas.Enligt lag råder alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Eva-Karin Ottersgård
Ansvarig mäklare
Eva-Karin Ottersgård
eko@vincent.se
0708-14 28 64

KARTA

Senaste bostadsobjekten

Till toppen