Till salu

Danderyd - Sätra Äng
Planritning

Ditt namn

Från epost:

Till epost:

Sätraängsvägen 130, 2 tr.

Ta hissen 2 tr. upp till denna ljusa, renoverade 2:a. Nytt påkostat och stambytt badrum, fint kök, nya golv, balkong i SV med fri vy m.m.

Observera att denna bostad är såld.

Typ:Bostadsrättslägenhet Rum:2 rum och kök. Boarea:53 kvm
Areauppgifter enligt ekonomiska planen.
Avgift:3 529 kr

Rumsbeskrivning

Välkommen till Sätraängsvägen 130, ett bekvämt beläget hus med hiss och tvättstuga i samma port. Du välkomnas i en mycket trevligt planerad lägenhet med fina ekparkettgolv och nyslipad originalparkett i vardagsrummet. Taken är professionellt nymålade liksom dörrfoder, fönsterkarmar och garderober. Väggarna är renoverade så att de nu är släta och vita för en valfri färgsättning via möbler och textilier.

Badrummet är stambytt med helkaklat sobert grått klinkergolv. Inredning med handdukstork och infällbara duschväggar.

Köket som även det är stambytt, ligger direkt till vänster med renoverade 50-talsskåp och nyare vitvaror. Framme vid fönstret är en trevlig matplats för 4-6 personer.

Vardagsrummet är mycket ljust med nyslipat parkettgolv och trevligt burspråk. Här flödar södersolen fritt genom de stora glaspartierna som täcker hela bortre väggen ut mot den vindskyddade balkongen. Härifrån har du fri vy mot Sätra ängar och Edsviken.

Det fräscha sovrummet har tre inbyggda garderober som är nymålade både ut- och invändigt.

Välkomna till denna mycket hemtrevliga lägenhet med ett bekvämt läge i natursköna omgivningar!

Byggnad
Byggnadsår:
1951/1956
Uppvärmningssystem:
Bergvärme
Renoveringar
De senaste åren har bergvärme installerats, lekplatserna har rustats upp och ett stambyte har skett i samtliga lägenheter.
Balkong/uteplats
Utanför vardagsrummet finns en balkong med soligt sydvästläge och fri vy mot Sätra Ängar och Edsviken.
Övriga utrymmen
Till lägenheten finns ett källarförråd. Det finns också gemensam tvättstuga i samma port, cykelrum, soprum m.m.
Bilplats
Föreningen har 127 parkeringsplatser som hyrs ut till en månatlig kostnad om 196 kr utan el och 288 kr med el.
Föreningen har också 28 garageplatser. Till dessa är det kö.

TV och bredband
TV:
Föreningen är ansluten till Telia’s kabel-TV nät. Basutbudet ingår i avgiften för lägenheten och levereras via det traditionella vägguttaget, samt genom TV-boxen för digital TV.
Internet:
Fastigheten är ansluten till Telia’s fibernät. Alla boende har en hastighet på 100 Mbit/s.
Ekonomi, månadsavgift 3 529 kr/mån inkl. kabeltv, värme, vatten
Föreningen
Namn:
Brf Sätra Äng
Andel i föreningen:
0.38527%
Andel av årsavgift:
0.38527%
Föreningens ekonomi:
Inga avgiftshöjningar är budgeterade för 2018
Äkta bostadsrättsförening?
Ja
Föreningens hemsida:

Föreningen förvärvade sina fastigheter under hösten 2005 och omfattar 246 lägenheter, 11 kommersiella lokaler upplåtna med hyresrätt, samt 39 förråd och en föreningslokal.

Övrigt

OMRÅDET SÄTRA ÄNG

Sätra Äng är ett område som präglas av närheten till natursköna områden och med täta bussförbindelser i riktningar mot Mörby Centrum, Edsberg/Sollentuna och Enebyberg/Täby. I anslutning till området ligger Sätra Ängs badplats med både sandstrand och stor gräsäng att tillbringa soliga sommardagar på. Vintertid när isen lagt sig är skridskoåkning eller fiske några populära fritidsnöjen.Om du inte vill jogga längs Edsviken, löper på andra sidan Edsbergsvägen flera elupplysta motionsspår som vintertid även lockar skidåkarna. För den golfintresserade finns Danderyds Golfbana en dryg kilometer bort. I ett av husen finns kvarterets egen pizzeria med en härlig terrass som sommartid sprudlar av liv. Här finns också en sushibar, en frisersalong, en inredningsaffär med café m.m. Alla dessa hyr sina lokaler av föreningen.I Danderyd finns många bra skolor för barn i alla åldrar, förskola finns det bl.a. “runt hörnet”. Läs gärna mer på kommunens informativa hemsida www.danderyd.seBUDGIVNING

Vårt utgångspris anger det pris säljarna önskar inleda en eventuell budgivning på. Vi tillämpar en öppen budgivning där buden hanteras av mäklaren personligen eller redovisas genom e-bud. Den nya ägaren har rätt att ta del av budgivningslistan där budgivarnas namn och telefonnummer redovisas.Säljarna har rätt att besluta om vid vilken tidpunkt de vill sälja och till vem. Om det kommer in bud till mäklaren efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet är signerat, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljarna som själva avgör om budet ska avfärdas eller antas.

Anna Alteg
Ansvarig mäklare
Anna Alteg
anna@vincent.se
070-634 41 44

KARTA

Senaste bostadsobjekten

Till toppen