Till salu

Danderyd - Mörbyhöjden
Planritning

Ditt namn

Från epost:

Till epost:

Mörbyhöjden 9, 2 tr

Renoverad och ljus tvåa med stambytt badrum, fräscht kök, renoverade ytskikt och fritt grönskande läge. Icabutik i området. Nära Mörby Centrum.

Observera att denna bostad är såld.

Typ:Bostadsrättslägenhet Rum:2 rum och kök, varav 1 sovrum. Boarea:56.4 kvm Avgift:2 758 kr

Rumsbeskrivning


Välkommen till en ljus och fräsch tvåa som står redo att flytta in i och trivas på momangen. Här bor du insynsfritt med grönskande utsikt och nära till ICA Myran och en kort promenad till Mörby Centrum.

Hallen är ljus med vitmålade väggar och gott om plats för avhängning. Från hallen når man badrummet som är stambytt och den mycket rymliga klädkammaren.

Vardagsrummet har stora fönsterpartier med utmärkt ljusinsläpp och utgång till insynsskyddad balkong i söderläge. Vardagsrummet har valnötsgolv, ljus tapet på väggar med fondvägg mot köket. Här finns gott om utrymme för större soffgrupp och separat genomgång till kök.

Köket är renoverat och stilrent med ljust stengolv och utrustat med induktionshäll, fläkt, integrerad kyl/frys och diskmaskin samt mikrovågsugn och varmluftugn på bekväm arbetshöjd. Vita bänkskivor och svarta kökssnickerier. Trivsam matplats vid fönstret med plats för 4-6 personer.

Sovrummet når man från hallen och är väl tilltaget med utrymme för dubbelsäng, parkett på golvet, väggarna har ljusa tapeter och fondtapet på en av väggarna.

Badrummet är stambytt med svart klinkergolv med värme, väggarna är helkaklade i vitt med svarta detaljer, duschhörna, wc, handdukstork, Handfat med kommod, infällda spotlights, kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Byggnad
Byggnadsår:
1962
Renoveringar
Se årsredovisningen för föreningens underhåll.
Ekonomi, månadsavgift 2 758 kr/mån inkl. kabeltv, värme, vatten
Föreningen
Namn:
Brf Mörbyskogen 1
Renoveringar:
I årsredovisningen finns utförda och kommande renoveringar beskrivna.
Andel i föreningen:
0.22%
Andel av årsavgift:
0.21932%
Föreningens ekonomi:
Mörbyskogen 1 är en välskött förening med stabil ekonomi. Inga avgiftsförändringar är aviserade
Äkta bostadsrättsförening?
Ja
Föreningens hemsida:

Föreningen omfattar 7 hus med 366 bostadsrätter och 17 lokaler med hyresrätt

Övrigt

OMRÅDET MÖRBY I DANDERYD

Mörbyskogen är ett eftertraktat bostadsområde som ligger centralt nära Mörby Centrum, Mörby Station med buss och Roslagsbana samt Mörbybadet och Danderyds Sjukhus. I kvarteret finns en välsorterad ICA-butik, Statoil-butik,  förskola, frisör m.m. I Mörby Centrum finns förutom T-bana och en bra blandning av fina butiker, även läkare, tandläkare, Friskis o Svettis och andra hälsoinriktade verksamheter, restauranger, videouthyrning, torghandel m.m.Från lägenheten är det inte långt till natursköna platser. Strandpromenaden längs Edsviken är helt fantastisk och bjuder på många timmars naturskön motion. Edsviken bjuder också på många bra badplatser och vintertid är isen flitigt nyttjad av skridskoåkare och pimplare. Ekebysjön är ett annat populärt utflyktsmål i närområdet.Kevinge golfbana finns på promenadavstånd. Den bjuder inte bara på golf och en förnämlig restaurang, utan vintertid nyttjas den flitigt av skidåkare och pulkåkande barn med familjer.På gångavstånd finns också många bra skolor och förskolor för barn i alla åldrar. En populär plats är Kvarnparksbadet med stora gräsytor och bassänger för alla åldrar. Här möts motionssimmare, soldyrkare och simskolebarn med sina familjer i en mycket gemytlig miljö. Vintertid finns det nyrenoverande Mörbybadet på bekvämt gångavstånd.Besök gärna kommunens informativa hemsida på www.danderyd.seBUDGIVNING

Vid budgivning tillämpas en öppen sådan där buden hanteras av mäklaren personligen eller redovisas på internet. Den nya ägaren har rätt att ta del av budgivningslistan där budgivarnas namn och telefonnummer redovisas.Om det kommer in bud till mäklaren efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet är signerat, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som själv avgör om budet ska avfärdas eller antas.Enligt lag råder alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.Anna Alteg
Ansvarig mäklare
Anna Alteg
anna@vincent.se
070-634 41 44

KARTA

Senaste bostadsobjekten

Till toppen