Till salu

Danderyd - Kevinge
Planritning

Ditt namn

Från epost:

Till epost:

Kevingeringen 75, 3 tr

Renoverad 3 :a med med utsikt över golfbanan och Edsvikens glittrande vatten i fonden. Helkaklat badrum. Skuldfri förening.

Observera att denna bostad är såld.

Typ:Bostadsrättslägenhet Rum:3 rum och kök, varav 2 sovrum. Boarea:71.3 kvm Avgift:2 910 kr

Rumsbeskrivning

Välkommen till denna mysiga hörnlägenhet med fönster i tre väderstreck. Detta är ett utmärkt bostadsläge i lummiga kvarter med gångavstånd till Mörby Centrum.

Hallen är rymlig och utgör centrum i lägenheten. Väggarna är ljusa och ekparkett på golvet. I den inre hallen finns gott om garderober och utrymme för förvaring. Lägenheten har säkerhetsdörr.

Köket är renoverat och fullt utrustat med integrerad diskmaskin, rostfri kyl/frys, spishäll med ugn, fläkt och schackrutigt golv. Vid det stora köksfönstret ryms en matplats för c:a 6 personer.

Vardagsrummet är ett hörnrum med dubbelfönster dels åt väster och fönster även åt norr. Vardagsrummet nås både från hallen och från sovrummet till vänster från hallen. Detta sovrum/arbetsrum har utgång till balkong i sydväst med en fantastisk vy över golfbanan och Edsviken.

Lägenhetens andra sovrum är ljust med en fondvägg och parkettgolv. Det är rymligt och har garderober längs väggen mot köket. Dörr mellan kök och sovrum.

Badrummet har fönster med fri utsikt över nejden och är mycket fräscht. Badrummet är renoverat med helkaklade väggar, klinker med värmeslingor, badkar med duschvägg, wc, handfat med kommod och infällda spotlights i taket.

Lägenheten är mycket ljus och luftig och är genomgående i bra skick.

Välkommen till brf Vändkretsen, en stabil och synnerligen välskött förening som tillför många kvaliteter till ditt boende.

Byggnad
Byggnadsår:
1957-1960
Uppvärmningssystem:
Fjärrvärme
Övriga utrymmen
Till lägenheten hör ett källarförråd och en mindre matkällare.

I huset finns barnvagnsrum och cykelrum. Plats för sopor och grovsopor finns strax utanför huset.

Föreningen har två välutrustade tvättstugor i nr 20 och den andra i nr 83 (höghuset).
Bilplats
Föreningen har 200 p-platser som kostar 250 kr per månad med el.

Det finns även 61 garageplatser - till dessa är det lång kö.
TV och bredband
TV:
Ansluten till kabelnät. I avgiften ingår grundutbudet samt 8 st valfria kanaler ur intressepaketen. Se Tele2s hemsida för detaljer.
Internet:
Fiberkabel till alla lägenehter med bredband från Tele2. 100/10 Mbit/s ingår i månadsavgiften. Möjligggör t.ex. IP-telefoni.
Ekonomi, månadsavgift 2 910 kr/mån inkl. kabeltv, värme, vatten
Föreningen
Namn:
Brf Vändkretsen
Antal lägenheter:
415 st
Antal lokaler:
6 st
Renoveringar:
Fastigheterna och omgivningarna inspekteras och underhålls fortlöpande. I årsredovisningen och på hemsidan finns en underhållsplan. Där specificeras större färdigställda projekt som utförts mellan 1987-2017.

Relining av alla avloppsrör ska ske år 2018 och 2019. I port 75 kommer relining att ske under våren 2019.
Andel i föreningen:
0.267%
Andel av årsavgift:
0.267%
Föreningens ekonomi:
Föreningen och förvaltningen sköts mycket proffesionellt med bra framförhållning både vad gäller underhåll och ekonomi.
Äkta bostadsrättsförening?
Ja

Brf Vändkretsen är ett bostadsområde som byggdes 1957-1961 och innehåller 415 lägenheter och 5 lokaler - alla med adressen Kevingeringen. Området är vackert beläget på berget ovanför Edsviken och har Kevinge golfbana slingrande runt sigBrf Vändkretsen är mycket välordnad med en mängd gemensamma utrymmen som gymnastiksal, pingisrum, utrustning för styrketräning, matta och nät för golfträning, fest-/samlingslokal, vävstuga, snickarverkstad och två stora välutrustade tvättstugor i portarna 83 och 22.Utemiljön är mycket välskött med stenbeläggningar, planteringar, möblerade uteplatser, grillplats m.m Här finns flera spännande lekplatser; gräsmatta med fotbollsmål, linbana, studsmatta, boulebana m.m.

Övrigt

OMRÅDET KEVINGE I DANDERYD

Kevingeringen är ett bostadsområde som ligger vid Kevinge Golfbana nära Edsvikens vatten och Mörby Centrum. Golfbanan bjuder inte bara på golf och en förnämlig restaurang, utan vintertid nyttjas den flitigt av skidåkare och pulkaåkande barn med familjer.Vid infarten till Kevingeringen finns en välsorterad ICA-butik och en mycket populär italiensk delikatesspizzeria.Strandpromenaden längs Edsviken strax nedanför Kevingeringen är helt fantastisk och bjuder på många timmars naturskön motion. Edsviken bjuder också på många bra badplatser och vintertid är isen flitigt nyttjad av skridskoåkare och pimplare.Nära Kevingeringen finns flera bra skolor och förskolor för barn i alla åldrar. Det är också mycket nära till Kvarnparksbadet med stora gräsytor och bassänger för alla åldrar. Här möts motionssimmare, soldyrkare och simskolebarn med sina familjer i en mycket gemytlig miljö.I Mörby Centrum finns förutom T-bana och en bra blandning av fina butiker, även läkare, tandläkare, Friskis o Svettis och andra hälsoinriktade verksamheter, restauranger, videouthyrning, torghandel m.m.Besök gärna kommunens informativa hemsida på www.danderyd.se.FÖRENINGEN

Brf Vändkretsen är mycket välordnad med en mängd gemensamma utrymmen som gymnastiksal, pingisrum, utrystning för styrketräning, matta och nät för golfträning, fest/samlingslokal och två stora välutrustade tvättstugor.Utemiljön är mycket välskött med stenbeläggningar, planteringar, möblerade uteplatser, grillplats m.m. Här finns flera spännande lekplatser; gräsmatta med fotbollsmål, linbana, studsmatta, boulebana m.m.BUDGIVNING

Vid budgivning tillämpas en öppen sådan där buden hanteras av mäklaren personligen eller redovisas på internet. Den nya ägaren har rätt att ta del av budgivningslistan där budgivarnas namn och telefonnummer redovisas.Om det kommer in bud till mäklaren efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet är signerat, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som själv avgör om budet ska avfärdas eller antas.Enligt lag råder alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Anna Alteg
Ansvarig mäklare
Anna Alteg
anna@vincent.se
070-634 41 44

KARTA

Senaste bostadsobjekten

Till toppen