Till salu

Danderyd - Mörby Centrum
Planritning

Ditt namn

Från epost:

Till epost:

August Wahlströms Väg 8, 1 tr

Centralt läge vid Mörby C. Vardagsrum med fönster åt tre väderstreck. Balkong i sydväst. Två bra sovrum. Hiss i huset. Stabil och välskött förening.

Observera att denna bostad är såld.

Typ:Bostadsrättslägenhet Rum:3 rum och kök, varav 2 sovrum. Boarea:72 kvm Avgift:2 840 kr

Rumsbeskrivning

Ett fantastiskt läge i den mycket populära föreningen på August Wahlströms väg har denna 3:a med fönster åt tre väderstreck. Välkommen till en eftertraktad förening med bästa läge i Mörby.

Hela lägenheten är mycket välbevarad om än inte nyrenoverad. Hallen har goda avhängningsmöjligheter och en hel garderobsvägg. På golvet ligger en plastmatta.

Köket har 50-tals charmen bevarad i kökssnickerierna. Det är gott om skåp och praktiskt skafferi. Matplats i köket för 4-6 personer.

Innanför köket ligger ett av lägenhetens sovrum alternativt matsal. Här täcks golvet av en plastmatta. Fyra garderober finns här också.

Vardagsrummet ligger i hörnet av fastigheten och har fönster åt två väderstreck. Fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier och balkong i sydväst med fri utsikt. Parkettgolv i vardagsrummet.

Lägenhetens andra sovrum ligger i anslutning till entren. Ett ljust rymligt rum med plastmatta på golvet och en garderob.

Badrummet är helkaklat med ljust kakel och klinker samt ett fönster som släpper in dagsljuset. Här finns en duschhörna, handfat, toalett, handdukstork och förberett för tvättmaskin.

Lägenheten är mycket ljus och har ett insynsfritt läge. Det här är bostaden för dig som uppskattar närheten till Mörby C och kommunikationer.

Byggnad
Byggnadsår:
1952- 1956
Övriga utrymmen
Det finns källarförråd och matkällarförråd. Det finns även en stor gemensam tvättstuga på August Wahlströms väg 3 som är mycket välutrustad.
Bilplats
Garage- och parkeringsplatser på föreningens mark hyrs ut genom individuella kontrakt som inte kan överlåtas.
P-plats utan el kostar 180:-/mån. P-plats med el kostar 270:-/mån och garage kostar 500:-/kvm och år.
I området finns också ett antal avgiftsbelagda parkeringsplatser. För dessa kan man ansöka hos kommunen om parkeringstillstånd för boende som reducerar taxan. För mer information se kommunens hemsida på www.danderyd.se
TV och bredband
TV:
Ansluten till ComHem. Basutbud ingår i avgiften
Internet:
Föreningen har Ownit som bredbandsleverantör, uppkopplingen är 100 mbit/s. Medlemmar har tillgång till uppkopplingen utan kostnad.
Ekonomi, månadsavgift 2 840 kr/mån inkl. kabeltv, värme, vatten
Föreningen
Namn:
Brf Mörbybacken 1
Renoveringar:
I årsredovisningen beskrivs vilka renoveringar som är gjorda och som ska utföras närmsta åren. Se även föreningens informativa hemsida: www.morbybacken1.se
Stambyte gjordes under 2002-2005 och fönsterbyte under 2010-2012.
Andel i föreningen:
0.30967%
Andel av årsavgift:
0.40918%
Föreningens ekonomi:
Föreningen har en mycket god ekonomi. Inga beslut finns angående förändring av månadsavgiften. Canseko är ekonomisk förvaltare.
Äkta bostadsrättsförening?
Ja
Föreningens hemsida:

Föreningen omfattar totalt 305 lägenheter varav 24 hyresrätter. Föreningen hyr ut 14 komersiella lokaler, 40 garage, 64 förråd och 77 parkeringsplatser.

Övrigt

OMRÅDET MÖRBY I DANDERYD

Föreningen Mörbybacken 1 är ett väldigt eftertraktat bostadsområde som ligger centralt bredvid Mörby Centrum. Området är lugnt och erbjuder en parkliknande miljö.I Mörby Centrum finns förutom T-bana och en bra blandning av fina butiker, även läkare, tandläkare, Friskis o Svettis och andra hälsoinriktade verksamheter, restauranger, videouthyrning, torghandel m.m.Från Mörbybacken är det inte långt till natursköna platser. Strandpromenaden längs Edsviken är helt fantastisk och bjuder på många timmars naturskön motion. Edsviken bjuder också på många bra badplatser och vintertid är isen flitigt nyttjad av skridskoåkare och pimplare.Kevinge Golfbana finns på promenadavstånd. Den bjuder inte bara på golf och en förnämlig restaurang, utan vindertid nyttjas den flitigt av skidåkare och pulkaåkande barn med familjer.På gångavstånd finns också många bra skolor och förskolor för barn i alla åldrar. En populär plats är Kvarnparksbadet med stora gräsytor och bassänger för alla åldrar. Här möts motionssimmare, soldyrkare och simskolebarn med sina familjer i en mycket gemytlig miljö.Besök gärna kommunens informativa hemsida på www.danderyd.se och föreningens egna hemsida www.morbybacken1.seBUDGIVNING

Vid budgivning tillämpas en öppen sådan där buden hanteras av mäklaren personligen eller redovisas på internet. Den nya ägaren har rätt att ta del av budgivningslistan där budgivarnas namn och telefonnummer redovisas.Om det kommer in bud till mäklaren efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet är signerat, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som själv avgör om budet ska avfärdas eller antas.Enligt lag råder alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Anna Alteg
Ansvarig mäklare
Anna Alteg
anna@vincent.se
070-634 41 44

KARTA

Senaste bostadsobjekten

Till toppen