Till salu

Danderyd - Mörbyskogen
Planritning

Ditt namn

Från epost:

Till epost:

Mörbydalen 3, 4 tr.

En modernt ombyggd 3:a med ljus, öppen planlösning och milsvid utsikt. Stambytt lyxigt badrum, stort modernt kök, nya enhetliga golv m.m.

Observera att denna bostad är såld.

Typ:Bostadsrättslägenhet Rum:3 rum och kök. Boarea:76.3 kvm
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.
Avgift:3 838 kr

Rumsbeskrivning

Välkommen till en modernt ombyggd lägenhet som präglas av det fria läget och en milsvid utsikt ända till Stora Värtan och Finlandsbåtarna.

Hela lägenheten har enhetliga golv som löper från rum till rum utan trösklar. Innerdörrarna är genomgående vita och planlösningen är omgjord för att skapa extra ljus och rymd.

Via säkerhetsdörren kliver du in och möts direkt av den härliga utsikten. Hallen är ljus och öppen mot det moderna köket. Köket har gjorts extra rymligt så att hela familjen kan delta i matlagningen. Framme vid fönstren är en matplats för 10-12 personer som kan njuta av utsikten långt över nejden.

Badrummet har nyss blivit stambytt och ombyggt. Här är nu ett sobert uppvärmt klinkergolv och vita helkaklade väggar upplysta av infällda spotlights i taket. Duschen är rymlig med vikbara väggar i glas och det finns gott om plats för att ställa in en tvättmaskin och torktumlare (el, vatten och avlopp är framdraget).

De båda sovrummen är i varsin del av lägenheten med IKEA-garderober som nuvarande ägare lämnar kvar.

Välkommen till ett fantastiskt läge och en bostad som det går bra att flytta in i och trivas på momangen!

Byggnad
Byggnadsår:
1963
Uppvärmningssystem:
Fjärrvärme
Balkong/uteplats
Med utgång från vardagsrummet finns en rymlig balkong i skönt västerläge. Föreningen har låtit glasa in alla balkonger med lättöppnade glasrutor som kan skjutas helt åt sidan. Raden med stag är borttagna vilket ger ett balkongdjup på 150 cm.
Övriga utrymmen
Till lägenheten hör ett källarförråd.

Det finns också cykelförråd, barnvagnsförråd, sophus, grovsoprum och behållare för returpapper.

En av de stora och välutrustade tvättstugorna finns runt hörnet på Mörbydalen 7 och är utrustad med 6 tvättmaskiner, 2 torktumlare, 2 torkskåp och en tvättmaskin för mattor.
TV och bredband
TV:
Ansluten till kabelnät via Com Hem.
Internet:
Via ADSL eller Com Hem.
Ekonomi, månadsavgift 3 838 kr/mån inkl. I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV
Föreningen
Namn:
Brf Mörbyskogen 2
Antal lägenheter:
373 st
Andel i föreningen:
0.29981%
Andel av årsavgift:
0.29763%
Föreningens ekonomi:
Det finns inga planerade avgiftshöjningar.
Avgifterna till föreningen höjdes 2013 med 12 % och 2014 med 10 % som en följd av det omfattande stamrenoveringsprojektet. Den tredje höjningen på 8 % behövde ej genomföras. Istället gjordes en avgiftssänkning 2016 då månadsavgiften för december månad utgick.
Äkta bostadsrättsförening?
Ja

Föreningens hus uppfördes under åren 1962-1964. I föreningen finns fem höghus och två låghus.Föreningens hemsida är mycket informativ www.morbyskogen2.se

Övrigt

OMRÅDET MÖRBY I DANDERYD

Mörbyskogen är ett eftertraktat bostadsområde som ligger centralt nära Mörby Centrum, Mörby Station med buss och Roslagsbana samt Mörbybadet och Danderyds Sjukhus. I kvarteret finns en välsorterad ICA-butik, Statoil-butik,  förskola, frisör m.m. I Mörby Centrum finns förutom T-bana och en bra blandning av fina butiker, även läkare, tandläkare, Friskis o Svettis och andra hälsoinriktade verksamheter, restauranger, videouthyrning, torghandel m.m.Från lägenheten är det inte långt till natursköna platser. Strandpromenaden längs Edsviken är helt fantastisk och bjuder på många timmars naturskön motion. Edsviken bjuder också på många bra badplatser och vintertid är isen flitigt nyttjad av skridskoåkare och pimplare. Ekebysjön är ett annat populärt utflyktsmål i närområdet.Kevinge golfbana finns på promenadavstånd. Den bjuder inte bara på golf och en förnämlig restaurang, utan vintertid nyttjas den flitigt av skidåkare och pulkåkande barn med familjer.På gångavstånd finns också många bra skolor och förskolor för barn i alla åldrar. En populär plats är Kvarnparksbadet med stora gräsytor och bassänger för alla åldrar. Här möts motionssimmare, soldyrkare och simskolebarn med sina familjer i en mycket gemytlig miljö. Vintertid finns det nyrenoverande Mörbybadet på bekvämt gångavstånd.Besök gärna kommunens informativa hemsida på www.danderyd.seBUDGIVNING

Vid budgivning tillämpas en öppen sådan där buden hanteras av mäklaren personligen eller redovisas på internet. Den nya ägaren har rätt att ta del av budgivningslistan där budgivarnas namn och telefonnummer redovisas.Om det kommer in bud till mäklaren efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet är signerat, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som själv avgör om budet ska avfärdas eller antas.Enligt lag råder alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Eva-Karin Ottersgård
Ansvarig mäklare
Eva-Karin Ottersgård
eko@vincent.se
0708-14 28 64

KARTA

Senaste bostadsobjekten

Till toppen