Till salu

Danderyd - Sätra Äng

Ditt namn

Från epost:

Till epost:

Sätraängsvägen 138, ½ tr.

Visningarna är inställda - lägenheten är såld.

Observera att denna bostad är såld.

Typ:Bostadsrättslägenhet Rum:2 rum och kök. Boarea:59 kvm
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.
Avgift:3 983 kr

Rumsbeskrivning

Endast en ägare har bott i denna ytterst fint bevarade lägenhet med sjöglimt och fri vy mot den trevliga gården utanför.

I entrén finns inbyggd hatthylla med överskåp och en hel garderobsvägg som slukar mängder av kläder och skor. Rakt fram finns dessutom en rejäl klädkammare vid den inre, delvis möblerbara hallen.

Köket har kvar sina originalskåp och härligt rymliga skafferi. Här kan du diska till utsikt mot Edsvikens vatten som glittrar mellan trädkronorna. Från matplatsen framme vid fönstret har du trevlig utsikt mot lekplatsen och den gemensamma uteplatsen. 50-talskänslan förstärks av det klassiska glaspartiet som avskiljer köket från den inre hallen.

Vardagsrummet är ljust och lättmöblerat med fint bevarat parkettgolv. Härifrån kan du kliva ut på den stora balkongen med förmiddagssol.

Sovrummet är rymligt med hallens hela garderobsvägg utanför. Behövs extra klädförvaring finns också en stor klädkammare vägg i vägg med det stambytta badrummet.

Badrummet är utrustat med vikbara duschväggar och infällda spotlights med dimmers. Här finns också en förberedd plats för tvättmaskin som komplement till föreningens gemensamma tvättstuga i porten nedanför.

Välkommen till denna rymliga lägenhet med ljus från tre väderstreck ett stenkast från Edsvikens vatten.

Byggnad
Byggnadsår:
1956
Uppvärmningssystem:
Bergvärme
Renoveringar
De senaste åren har bergvärme installerats, lekplatserna har rustats upp och ett stambyte har skett i samtliga lägenheter.
Balkong/uteplats
Rymlig balkong i öster. Lätt att glasa in för den som önskar.

Ingen upplåten mark hör till denna bostadsrätt.
Övriga utrymmen
Till lägenheten hör ett rymligt vindsförråd. Det finns också ett mindre matkällarförråd.

I porten nedanför finns en gemensam tvättstuga. Det finns också cykelrum, soprum m.m.
Bilplats
Föreningen har 127 parkeringsplatser som hyrs ut till en månatlig kostnad om 196 kr utan el och 288 kr med el. Det finns lediga platser.

Föreningen har också 28 garageplatser. Till dessa är det kö.
TV och bredband
TV:
Telia är leverantör av kabel-TV med 16 baskanaler som ingår i avgiften
Internet:
Fiberkabel som möjliggör IP-telefoni.är indraget i lägenheten med Telia som leverantör. 10 Mbit internetkapacitet ingår i avgiften
Ekonomi, månadsavgift 3 983 kr/mån inkl. I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och bredband 10 Mbit/s.
Föreningen
Namn:
Brf Sätra Äng
Andel i föreningen:
0.40083%
Andel av årsavgift:
0.40083%
Föreningens ekonomi:
Inga avgiftshöjningar är budgeterade för 2018
Äkta bostadsrättsförening?
Ja
Föreningens hemsida:

Föreningen förvärvade sina fastigheter under hösten 2005 och omfattar 246 lägenheter, 11 kommersiella lokaler är upplåtna med hyresrätt samt övriga 39 lokaler som består av förråd och en föreningslokal.

Övrigt

OMRÅDET SÄTRA ÄNG

Sätra Äng är ett område som präglas av närheten till natursköna områden och med täta bussförbindelser (602V, 602H, 607) som tar dig till Mörby Centrum på c:a 7 minuter. Från Edsbergsvägen går buss 627 mot Kista och Täby/Arninge. I anslutning till området ligger Sätra Ängs badplats med både sandstrand och stor gräsäng att tillbringa soliga sommardagar på. Vintertid när isen lagt sig är skridskoåkning eller fiske några populära fritidsnöjen.Om du inte vill jogga längs Edsviken, löper på andra sidan Edsbergsvägen flera elupplysta motionsspår som vintertid även lockar skidåkarna. För den golfintresserade finns Danderyds Golfbana en dryg kilometer bort. I ett av husen finns kvarterets egen pizzeria med en härlig terrass som sommartid sprudlar av liv. Här finns också en sushibar, en frisersalong, en inredningsaffär med café m.m. Alla dessa hyr sina lokaler av föreningen.I Danderyd finns många bra skolor för barn i alla åldrar, förskola finns det bl.a. “runt hörnet”. Läs gärna mer på kommunens informativa hemsida www.danderyd.seBUDGIVNING

Vid budgivning tillämpas en öppen sådan där buden hanteras av mäklaren personligen eller redovisas på internet. Den nya ägaren har rätt att ta del av budgivningslistan där budgivarnas namn och telefonnummer redovisas.Om det kommer in bud till mäklaren efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet är signerat, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som själv avgör om budet ska avfärdas eller antas.Enligt lag råder alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Eva-Karin Ottersgård
Ansvarig mäklare
Eva-Karin Ottersgård
eko@vincent.se
0708-14 28 64

KARTA

Senaste bostadsobjekten

Till toppen