Till salu

Stocksund
Planritning

Ditt namn

Från epost:

Till epost:

Villavägen 16, 1 tr

Ljus och trivsam lägenhet högst upp med insynsfritt läge. Luftigt vardagsrum, solig balkong. Klädkammare, helkaklat badrum. Renoverat kök. Låg avgift.

Observera att denna bostad är såld.

Typ:Bostadsrättslägenhet Rum:2 rum och kök, varav 1 sovrum. Boarea:60 kvm Avgift:2 438 kr

Rumsbeskrivning

Välkommen till ett trivsamt boende i grönskande villakvarter. Lägenheten ligger högst upp i huset med bevarad 50- tals karaktär med stora fönster, högt i tak och med ett fritt och insynsskyddat läge.

Hallen är rymlig och utgör centrum i lägenheten. Väggarna är ljusa och ekparkett på golvet. I den inre hallen finns gott om garderober och utrymme för förvaring. I hallen finns en klädkammare.

Vardagsrummet är mycket rymligt och flödar av sol tack vare de stora fönsterpartierna. Balkong i söder och insynsfritt läge.

Köket är renoverat och fullt utrustat med diskmaskin, kyl/frys, spis med ugn, fläkt och parkettgolv. Matplats i köket för c:a 6 personer.

Sovrummet är luftigt med inbyggda garderober och gott om plats för dubbelsäng och arbetsplats.
Genomgående parkettgolv i lägenheten och alla väggar är ljusa.

Helkaklat badrum med badkar, wc, handfat, handdukstork, badrumsskåp, golvvärme och fönster.

Tomten är stor och lummig med både gräsmatta och skogstomt, den nyttjas fritt av medlemmarna. Här finns studsmatta, gungor och trädgårdsmöbler.

Detta är lägenheten för dig som söker en hemtrevlig bostad i natursköna omgivningar.

Villavägen 16 ligger nära Stocksunds Centrum med livsmedelsbutik, restauranger, bibliotek, vårdcentral m.m. Det är också nära ner till vattnet med med badplats, trevliga strandpromenader och båtliv att njuta av.

Byggnad
Byggnadsår:
1951
Uppvärmningssystem:
Bergvärme
Renoveringar
Nytt tak, ny fasad samt nydränerat runt fastigheten 2002-2003. Installation av uttag för bilvärmare till samtliga parkeringsplatser 2008. Installation av bergvärme 2006. Ommålning av samtliga gemensamma utrymmen inklusive trapphus, källare och garage år 2009. Installation av bredband via fiber 2014.
Balkong/uteplats
Balkong i söderläge
Övriga utrymmen
Ett större och ett mindre källarförråd hör till lägenheten. Cykelrum, snickarbod samt rymlig tvättstuga finns i källaren.
Bilplats
Parkeringsplats ingår i månadsavgiften/hyran.
Ekonomi, månadsavgift 2 438 kr/mån
Föreningen
Namn:
Brf Rönnen 12
Andel i föreningen:
6.68%
Övrigt

Föreningen bildades 1981och samma år köptes fastigheten.



Föreningen består av 10 lägenheter samt en lokal som hyrs ut. Ett garage finns att korttidslåna för medlemmarna vid behov.



Tomt om drygt 4000 kvm som föreningens medlemmar kan nyttja.





BUDGIVNING

Vid budgivning tillämpas en öppen sådan där buden hanteras av mäklaren personligen eller redovisas på internet. Den nya ägaren har rätt att ta del av budgivningslistan där budgivarnas namn och telefonnummer redovisas.



Om det kommer in bud till mäklaren efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet är signerat, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som själv avgör om budet ska avfärdas eller antas.



Enligt lag råder alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Anna Alteg
Ansvarig mäklare
Anna Alteg
anna@vincent.se
070-634 41 44

KARTA

Senaste bostadsobjekten

Till toppen