Till salu

Danderyd - Kevinge
Planritning

Ditt namn

Från epost:

Till epost:

Kevingeringen 73, 3 tr.

Ljus 3:a högst upp i huset med utsikt mot golfbanan och Edsviken. Här kan nästa ägare flytta in och trivas på momangen om så önskas!

Observera att denna bostad är såld.

Typ:Bostadsrättslägenhet Rum:3 rum och kök, varav 2 sovrum. Boarea:69 kvm
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.
Avgift:2 753 kr

Rumsbeskrivning

Välkommen till pupulära Kevingeringen och ett av de mest eftertraktade lägena i området tack vare SV-balkongen och den härliga utsikten mot Ulriksdals slott, golfbanan och Edsviken!

Lägenheten är i bra skick med genomgående ljusa väggar och trägolv förutom i entrén där det ligger ett ljust stengolv med skön golvvärme under.

Via säkerhetsdörren kliver du in i lägenhetens ljusa hall och du slås direkt av utsikten från sovrummet till vänster. Här kan du också kliva ut på den soliga balkongen under tak med trägolv. Från sovrummet är även en dörr in till vardagsrummet som är ljust och lättmöblerat med tre hela väggar ackompanjerat av utsikten...

Köket renoverades av förra ägaren och är ett vitt, högblankt kök med mängder av lådor och skåp samt moderna vitvaror som gör matlagningen till ett nöje. Framme vid fönstret är matplatsen för 4-6 personer.

Badrummet renoverades sannolikt på 90-talet och är helkaklat med uppvärmt, ljust stengolv som går ton i ton med golvet i hallen utanför. Här finns badkar, handdukstork och handfat med förvaring under och överskåp. Föreningen har uppmanat ägarna att renovera detta badrum utan dröjsmål.

Det andra sovrummet ligger vägg i vägg med köket och har kvar sina 50-talsgarderober med överskåp som slukar mängder med saker. Mellan sovrummet och hallen är ett kapprum som även det har platsbyggda 50-talsskåp och avhängningsplats för ytterkläder och skor.

Välkomna till Brf Vändkretsen - en skuldfri förening i natursköna omgivningar på bekvämt promenadavstånd till Mörby Centrum.

Byggnad
Byggnadsår:
1957
Uppvärmningssystem:
Fjärrvärme
Balkong/uteplats
Utanför vardagsrummet är den insynsfria balkongen i sydväst med härlig utsikt.

Ingen upplåten mark hör till denna bostadsrätt
Övriga utrymmen
Ägarna till lägenheten disponerar ett källarförråd och ett mindre matkällarförråd.

I huset bredvid finns en stor tvättstuga med mängder av maskiner, torkskåp, manglar m.m.

Föreningen har dessutom flera gemensamma utrymmen som cykelförråd, allehanda träningslokaler, fest/samlingslokal, grovsoprum m.m.
Bilplats
Föreningen har 198 p-platser som kostar 250 kr per månad med el. Lediga platser finns.

Det finns även 62 garageplatser - till dessa är det kö.
TV och bredband
TV:
Utan digitalbox får du 8 kanaler och med får du ytterligare 11. Av dessa väljer du själv åtta kanaler fritt ur Tele2:s intressepaket, dessa kanaler ingår i månadsavgiften för bostadsrätten.
Internet:
Fiberkabel till alla lägenehter med bredband från Tele2. 100 Mbps ingår i månadsavgiften. Möjliggör t.ex. IP-telefoni och streamingtjänster för film och musik.
Ekonomi, månadsavgift 2 753 kr/mån inkl. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och bredband 100 Mbps
Föreningen
Namn:
Brf Vändkretsen
Antal lägenheter:
415 st
Antal lokaler:
6 st
Renoveringar:
Fastigheterna och omgivningarna inspekteras och underhålls fortlöpande. I årsredovisningen och på hemsidan finns en underhållsplan. Där specificeras större färdigställda projekt som utförts mellan 1987-2017.

Relining av alla avloppsrör ska ske år 2018 och 2019. I port 75 kommer relining att ske under våren 2019.
Andel i föreningen:
0.254%
Andel av årsavgift:
0.25%
Föreningens ekonomi:
Föreningen och förvaltningen sköts mycket proffesionellt med bra framförhållning både vad gäller underhåll och ekonomi.
Äkta bostadsrättsförening?
Ja

Brf Vändkretsen är ett bostadsområde som byggdes 1957-1961 och innehåller 415 lägenheter och 5 lokaler - alla med adressen Kevingeringen. Området är vackert beläget på berget ovanför Edsviken och har Kevinge golfbana slingrande runt sigBrf Vändkretsen är mycket välordnad med en mängd gemensamma utrymmen som gymnastiksal, pingisrum, utrustning för styrketräning, matta och nät för golfträning, fest-/samlingslokal, vävstuga, snickarverkstad och två stora välutrustade tvättstugor i portarna 83 och 22.Utemiljön är mycket välskött med stenbeläggningar, planteringar, möblerade uteplatser, grillplats m.m Här finns flera spännande lekplatser; gräsmatta med fotbollsmål, linbana, studsmatta, boulebana m.m.

Övrigt

OMRÅDET KEVINGE I DANDERYD

Kevingeringen är ett bostadsområde som ligger vid Kevinge Golfbana nära Edsvikens vatten och Mörby Centrum. Golfbanan bjuder inte bara på golf och en förnämlig restaurang, utan vintertid nyttjas den flitigt av skidåkare och pulkaåkande barn med familjer.Vid infarten till Kevingeringen finns en välsorterad ICA-butik och en mycket populär italiensk delikatesspizzeria.Strandpromenaden längs Edsviken strax nedanför Kevingeringen är helt fantastisk och bjuder på många timmars naturskön motion. Edsviken bjuder också på många bra badplatser och vintertid är isen flitigt nyttjad av skridskoåkare och pimplare.Nära Kevingeringen finns flera bra skolor och förskolor för barn i alla åldrar. Det är också mycket nära till Kvarnparksbadet med stora gräsytor och bassänger för alla åldrar. Här möts motionssimmare, soldyrkare och simskolebarn med sina familjer i en mycket gemytlig miljö.I Mörby Centrum finns förutom T-bana och en bra blandning av fina butiker, även läkare, tandläkare, Friskis o Svettis och andra hälsoinriktade verksamheter, restauranger, videouthyrning, torghandel m.m.Besök gärna kommunens informativa hemsida på www.danderyd.se.BUDGIVNING

Vid budgivning tillämpas en öppen sådan där buden hanteras av mäklaren personligen eller redovisas på internet. Den nya ägaren har rätt att ta del av budgivningslistan där budgivarnas namn och telefonnummer redovisas.Om det kommer in bud till mäklaren efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet är signerat, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som själv avgör om budet ska avfärdas eller antas.Enligt lag råder alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Eva-Karin Ottersgård
Ansvarig mäklare
Eva-Karin Ottersgård
eko@vincent.se
0708-14 28 64

KARTA

Senaste bostadsobjekten

Till toppen