Till salu

Djursholm

Ditt namn

Från epost:

Till epost:

Ynglingavägen 24

Bostadsrättsradhus i fint skick på villagata endast 450 m från Djursholms Centrum. Två plan plus souterräng med garage och trädgård i öst och väst!

Observera att denna bostad är såld.

Typ:Bostadsrätt Rum:5 rum och kök. Boarea:132 kvm
Biarea avser del av vardagsrum, nedre sovrum, förråd, tvättstuga och garage.
Biarea:74 kvm Avgift:4 300 kr

Rumsbeskrivning

Välkommen till ett bekvämt familjeboende med ett högt och fritt läge ett stenkast från Djursholms Centrum. Hela bostaden renoverades år 2009 då även planlösningen optimerades.

Du parkerar lätt på garageuppfarten eller kör in bilen i garaget med elstyrd garageport. Via den privata uteplatsen kliver du in i entréhallen som har ett praktiskt stengolv med golvvärme, avhängningsplats och garderober. Direkt till höger är ett rejält sovrum (här låg tidigare köket) med garderobsvägg.

Badrummet på detta plan är helkaklat med vita, stora plattor och ett sobert mörkgrått stengolv med golvvärme. Här finns ett grunt skåp med hyllor från golv till tak för allehanda badrumsartiklar.

Rakt fram är ett fantastiskt kök med högt, fritt läge och utsikt mot grönskan nedanför. Det är bländande vitt med inslag av ek och synnerligen praktiskt inrett med mängder av förvaring, praktiska arbetsytor och genomtänkt belysning. Här är stort nog att ge plats för hela tjocka släkten. Från köket kan du kliva ut på balkongen som lätt kan glasas in om du önskar.

En trappa ner från köket är ett stort, hemtrevligt vardagsrum med en flitigt använd braskamin. (Nuvarande ägare kan ombesörja tvätt och ommålning av väggar och tak i valfri kulör efter ett tidigare missöde.) Från vardagsrummet kliver du ut på en altan och vidare ut i den sluttande trädgården i öster.

I souterrängplanet finns också ett sovrum/gästrum med dörr in till tvättstugan som också har en separat toalett. Från tvättstugan nås ett rejält förråd med hyllor, garderober och dörr ut till altanen.

Högst upp finns två stora, insynsfria sovrum (det ena kan återställas till två mindre för den som önskar). Även på detta plan är det gott om garderober och en separat klädkammare som slukar mängder med allehanda ting. Sällan använda saker kan med fördel förvaras på vinden som nås genom lucka i taket. Här kan ett enkelt golv läggas för att underlätta stuvningen.

Badrummet på detta plan renoverades också 2009 med vita, stora kakelplattor på väggarna och uppvärmt stengolv.

Välkommen till ett synnerligen hemtrevligt boende på en återvändsgata endast ett stenkast från Djursholms Centrum.

Byggnad
Byggnadstyp:
Radhus i 2 plan med souterrängdel
Byggnadsår:
1984
Uppvärmningssystem:
Oljefyllda elradiatorer, luftvärmepump och braskamin
Balkong/uteplats
Ingen upplåten mark hör till denna bostadsrätt utan föreningen äger all mark på totalt 2.013 m².

Vid entrén till huset disponeras ett stort trädäck med infälld belysning och rabatt runt om. Här kan du njuta av solnedgången (väster).

Utanför köket med skön morgonsol (öster) finns en balkong och under denna med utgång från vardagsrummet är en uteplats med tomten utanför.
Övriga utrymmen
Kedjehusen som byggdes av JM, har betongväggar mellan respektive bostad och även i mellanbjälklagen vilket utgör bra bullerskydd.
Bilplats
På garageuppfarten som delas med grannen finns plats för en bil.

Garaget till denna bostad har elektrisk port och ett starkt industrigolv för att tåla dubbdäck m.m. I garaget är det högt i tak vilket ger bra förvaringsmöjligheter.
TV och bredband
TV:
TV via boxer
Internet:
Internet via ADSL
Ekonomi, månadsavgift 4 300 kr/mån inkl. I månadsavgiften ingår räntor på föreningens lån, yttre underhåll, bostadsrättstillägg och tillgång till garage, trädgård m.m.
Föreningen
Namn:
Brf Tule 11
Antal lägenheter:
6 st
Renoveringar:
Man diskuterar laddstolpar.
Andel i föreningen:
16.6666%
Andel av årsavgift:
16.6666%
Föreningens ekonomi:
Inga avgiftsförändringar är beslutade.
Äkta bostadsrättsförening?
Ja

I föreningen finns 6 bostadsrätter.

Övrigt

NÄROMRÅDET

Ynglingavägen är en idyllisk villagata c:a 400 meter från Djursholms Centrum. Härifrån går buss 606 till Mörby Centrum på 10 minuter alternativt buss 601H som passerar Danderyds sjukhus innan den når Mörby C. Till Roslagsbanan är det c:a 900 meter (Östberga station vid Englesons möbelaffär) och sedan är man på Tekniska Högskolan på 14 minuter.Djursholms Centrum bjuder på flera trevliga restauranger och delikatessbutiker, fina butiker för hela familjen, välsorterade livsmedelsaffärer och allehanda serviceinrättningar.I närområdet finns utmärkta motionsmöjligheter; ett populärt träningscenter på Grimvägen, tennisbanor finns utomhus vid Slottet eller i inomhushallen vid Galleri Elverket. Det är nära till motionsslingor i skog och natur och till strandpromenaden som också har flera trevliga badplatser. En liten bit bort finns Djursholms IP med fin konstgräsmatta; en drömplats för kommunens fotbollsentusiaster. För den som gillar golf är det nära till Djursholms Golfklubb som även nyttjas vintertid av flitiga skidåkare.I Djursholm och Danderyd finns ett brett utbud av skolor för barn i alla åldrar. Här kan barn och ungdomar i stort sett välja fritt bland fritidsaktiviteter som ridning, tennis, simning, curling, gymnastik, friidrott, golf, fotboll, ishockey, innebandy, bordtennis, segling, scouter och mycket, mycket mer.Besök gärna kommunens informativa hemsida på www.danderyd.seBUDGIVNING

Vi tillämpar en öppen budgivning där buden hanteras av mäklaren personligen eller redovisas genom e-bud. Den nya ägaren har rätt att ta del av budgivningslistan där budgivarnas namn och telefonnummer redovisas.Om det kommer in bud till mäklaren efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet är signerat, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljarna som själva avgör om budet ska avfärdas eller antas.

Eva-Karin Ottersgård
Ansvarig mäklare
Eva-Karin Ottersgård
eko@vincent.se
0708-14 28 64

KARTA

Senaste bostadsobjekten

Till toppen