Till salu

Danderyd - Sätra Äng
Planritning

Ditt namn

Från epost:

Till epost:

Sätraängsvägen 120, 2 tr.

En ljus, optimalt planerad 3:a med högt, fritt läge och ljus från tre väderstreck. Stambytt badrum med fönster. Grönskande utsikt och hiss!

Observera att denna bostad är såld.

Typ:Bostadsrättslägenhet Rum:3 rum och kök. Boarea:69 kvm
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.
Avgift:4 542 kr

Rumsbeskrivning

Ta hissen två våningar upp och du välkomnas i en ljus, fräsch lägenhet med fönster i tre väderstreck. Här erbjuds ett idylliskt boende med skogen som enda granne från kök och sovrum. Utanför det andra sovrummet och vardagsrummet är ett gediget körsbärsträd som på våren står i full blom och gör alla invändiga blommor överflödiga.

Via en säkerhetsdörr kliver du in i hallen som har kapprum med klädkammare till höger och dubbla garderober rakt fram. Köket är ljust med välbevarad 50-talscharm i de praktiska förvaringsskåpen som går ända upp till tak och fullhöjdsskafferiet med friskluftsventil. Köket har moderna vitvaror med t.ex. diskmaskin från 2014 och spis från 2011.

Vardagsrummet är ljust och lättmöblerat med fönster längs hela kortsidan i ett mysigt burspråk och i dörren som leder ut till balkongen. Här kan du njuta av kaffet i skön sydvästsol under tak tack vare balkongen ovanför.

De båda sovrummen är i var sin del av lägenheten. Det som vetter mot skogen har inbyggda garderober och det andra sovrummet har den praktiska klädkammaren utanför.

Som pricken över i är det stambytta, helkaklade badrummet med ny tvättmaskin och praktiskt vädringsfönster.

Välkommen till ett synnerligen hemtrevligt boende i så bra skick att det går bra att flytta in och trivas på momangen!

Byggnad
Byggnadsår:
1951
Uppvärmningssystem:
Bergvärme
Balkong/uteplats
Utanför vardagsrummet finns en balkong med soligt sydvästläge.

Ingen upplåten mark hör till denna lägenhet.
Övriga utrymmen
Till lägenheten finns ett mindre och ett större källarförråd. Det finns också gemensam tvättstuga, cykelrum, soprum m.m.
Bilplats
Föreningen har 127 parkeringsplatser som hyrs ut till en månatlig kostnad om 196 kr utan el och 288 kr med el.

Föreningen har också 28 garageplatser. Till dessa är det kö.
TV och bredband
TV:
Telia är leverantör av kabel-TV med 16 baskanaler som ingår i avgiften.
Internet:
Fiberkabel som möjliggör IP-telefoni.är indraget i lägenheten med Telia som leverantör. 10 Mbit internetkapacitet ingår i avgiften.
Ekonomi, månadsavgift 4 542 kr/mån inkl. I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och bredband 10 Mbps
Föreningen
Namn:
Brf Sätra Äng
Andel i föreningen:
0.50158%
Andel av årsavgift:
0.50158%
Föreningens ekonomi:
Inga avgiftshöjningar är budgeterade för 2018
Äkta bostadsrättsförening?
Ja
Föreningens hemsida:

Föreningen förvärvade sina fastigheter under hösten 2005 och omfattar 246 lägenheter, 11 kommersiella lokaler upplåtna med hyresrätt samt övriga 39 lokaler som består av förråd och en föreningslokal.

Övrigt

OMRÅDET SÄTRA ÄNG

Sätra Äng är ett område som präglas av närheten till natursköna områden och med täta bussförbindelser till Mörby Centrum, en resa på c:a 10 minuter. I anslutning till området ligger Sätra Ängs badplats med både sandstrand och stor gräsäng att tillbringa soliga sommardagar på. Vintertid när isen lagt sig är skridskoåkning eller fiske några populära fritidsnöjen.Om du inte vill jogga längs Edsviken, löper på andra sidan Edsbergsvägen flera elupplysta motionsspår som vintertid även lockar skidåkarna. För den golfintresserade finns Danderyds Golfbana en dryg kilometer bort. I ett av husen finns kvarterets egen pizzeria med en härlig terrass som sommartid sprudlar av liv. Här finns också en sushibar, ekologisk restaurang, en frisersalong m.m. Alla dessa hyr sina lokaler av föreningen.I Danderyd finns många bra skolor för barn i alla åldrar, förskola finns det bl.a. två i föreningen. Läs gärna mer på kommunens informativa hemsida www.danderyd.seBUDGIVNING

Vid budgivning tillämpas en öppen sådan där buden hanteras av mäklaren personligen eller redovisas på internet. Den nya ägaren har rätt att ta del av budgivningslistan där budgivarnas namn och telefonnummer redovisas.Om det kommer in bud till mäklaren efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet är signerat, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som själv avgör om budet ska avfärdas eller antas.Enligt lag råder alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Eva-Karin Ottersgård
Ansvarig mäklare
Eva-Karin Ottersgård
eko@vincent.se
0708-14 28 64

KARTA

Senaste bostadsobjekten

Till toppen