Till salu

Djursholm - Ösby
Planritning

Ditt namn

Från epost:

Till epost:

Norevägen 59, 3 tr.

Äntligen en stor, perfekt planerad 4:a med insynsfritt läge i populära Ösby Park. Nytt, modernt, lyxigt med garage och hiss i huset m.m. Välkomna!

Observera att denna bostad är såld.

Typ:Bostadsrättslägenhet Rum:4 rum och kök. Boarea:123 kvm
Areaupgift enl. ekonomisk plan.
Avgift:4 364 kr

Ljus, insynsfri bostad med stora sällskapsytor och balkong i SV. Modernt kök, 2 badrum, 3 stora sovrum, walk-in-closet m.m. Garage och hiss i huset!

Rumsbeskrivning

Välkommen till en synnerligen välplanerad och nyproducerad bostad med ett insynsfritt läge nära allmänna kommunikationer. Här är det genomgående vita väggar, höga fönsterpartier, enhetliga ekparkettgolv och en ljus, tilltalande planlösning med gott om plats för hela familjen.

Parkera i garaget och ta hissen upp till lägenheten så välkomnas du i entréhallen med en hel garderobsvägg som slukar både familjens och gästernas ytterkläder och skor. På golvet ligger ett praktiskt kalkstensgolv.

Vardagsrummet och matplatsen är väl tilltagna och flödar av ljus genom de höga fönsterpartierna. Balkongen utanför är vänd åt sydväst för att fånga merparten av soltimmarna. Här ligger ett värmebehandlat furugolv som är både väderbeständigt och miljövänligt.

Köket är fullt modernt utrustat med vitvaror från Siemens och gott om förvaringsutrymmen i uttdragslådor och skåp från HTH. Överskåpen går ända upp till tak. Vitvarorna är från Siemens med en induktionshäll som är infälld i bänkskivan av granit, inbyggd ugn och micro i bekväm arbetshöjd och integrerad diskmaskin med samma front som övriga lådor och skåp.

Den längsgående hallen utanför sovrummen kan nyttjas som arbetsplats, bibliotek, galleri eller annat efter önskemål. Alla tre sovrummen är ljusa och tillträckligt stora att rymma en dubbelsäng. I första sovrummet finns en anslutande walk-in-closet.

I lägenheten finns två helkaklade badrum med golvvärme, vägghängda toaletter och dusch. I det större finns dessutom en separat tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk och överskåp.

Byggnad
Byggnadsår:
2013
Uppvärmningssystem:
Bergvärme
Balkong/uteplats
Utanför matsal/vardagsrum finns en c:a 8 m² stor, trädäckad balkong med fritt SV-läge med utsikt mot föreningens trädgård nedanför.

Ingen upplåten mark hör till denna bostadsrätt - föreningen äger marken.
Övriga utrymmen
Ett källarförråd på c:a 3 kvm disponeras av ägarna till denna bostadsrätt.
Bilplats
Ägaren till lägenheten disponerar en garageplats i källarplanet mot en månatlig kostnad på 800 kr.
TV och bredband
TV:
Via Bredbandsbolaget
Internet:
Bredband via Bredbandsbolaget
Ekonomi, månadsavgift 4 364 kr/mån inkl. I avgiften ingår värme och bredband
Föreningen
Namn:
Brf ÖsbyPark
Gårdsplats/innergård:
Framför huset finns en uppskattad boulebana. Runt husen är det genomgående välskötta planteringar, gräsmattor och träd som omhändertas av extern entreprenör.
Renoveringar:
Arbete pågår för att upprätta en framtida underhållsplan.
Andel i föreningen:
2.88923%
Andel av årsavgift:
2.95347%
Föreningens ekonomi:
Föreningens ekonomi är stabil. År 2015 amorterades 1 milj. på lånen som idag uppgår till 31 milj. kr, motsvarande c:a 7.750 kr/m², en låg skuldbörda i en nyproducerad bostadsrättsförening.

Avgifterna sänktes nyligen till nuvarande nivå. Inga nya avgiftsförändringar är kända
Äkta bostadsrättsförening?
Ja

I föreningen finns 36 bostadsrätter med en total boarea på 3 997 m². Det är mycket god grannsämja med två årliga sammankomster över något att äta och dricka. Teknisk och ekonomisk förvaltare är Storholmen.I föreningen finns även 46 garage- och parkeringsplatser i ett separat aktiebolag som ägs av bostadsrättsföreningen

Övrigt

OMGIVNING

Brf Ösby Park ligger verkligen mitt i Danderyd med närhet till det mesta. För den som gillar skog och natur finns Ösbysjön och Stadsparken runt hörnet. En liten bit bort finns Ekebysjön, Altorpskogen med motionsslingor och Djursholms Golfklubb som även nyttjas vintertid av flitiga skidåkare. Från Ösby Park är det också nära till ett stort utbud av aktiviteter som t.ex. ridning, inomhusbad, tennis, curling m.m.Härifrån är det nära till Mörby Centrum och Djursholm Centrum. I Mörby Centrum finns förutom T-bana och en bra blandning av fina butiker, även läkare, tandläkare, Friskis o Svettis och andra hälsoinriktade verksamheter, restauranger, videouthyrning, torghandel m.m. Djursholms Centrum bjuder på flera trevliga restauranger och delikatessbutiker, fina butiker för hela familjen, välsorterade livsmedelsaffärer och allehanda serviceinrättningar.I Djursholm och Danderyd finns ett brett utbud av skolor för barn i alla åldrar. Här kan barn och ungdomar i stort sett välja fritt bland fritidsaktiviteter som tennis, simning, gymnastik, friidrott, golf, fotboll, ishockey, innebandy, bordtennis, segling, scouter och mycket, mycket mer. Besök gärna kommunens informativa hemsida på www.danderyd.seKOMMUNIKATIONER

Brf Ösby Park ligger vid Djursholms Ösbys station. Härifrån tar dig tåget till Täby Centrum på 8 minuter, Näsby Park på 10 minuter och Stockholms Östra vid Tekniska Högskolan på 10 minuter.Bussen stannar också vid Djursholms Ösby och är vid Djursholms Torg efter 8 minuter. Åt andra hållet når du Mörby Centrum efter 4 minuter och Danderyds Sjukhus efter ytterligare 4 minuter där du kan byta till T-Bana eller bussar för vidare transport inom hela Stor-Stockholm.BUDGIVNING

Vid budgivning tillämpas en öppen sådan där buden hanteras av mäklaren personligen eller redovisas på internet. Den nya ägaren har rätt att ta del av budgivningslistan där budgivarnas namn och telefonnummer redovisas.Om det kommer in bud till mäklaren efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet är signerat, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som själv avgör om budet ska avfärdas eller antas.Enligt lag råder alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Eva-Karin Ottersgård
Ansvarig mäklare
Eva-Karin Ottersgård
eko@vincent.se
0708-14 28 64

KARTA

Senaste bostadsobjekten

Till toppen