Till salu

Djursholm
Planritning

Ditt namn

Från epost:

Till epost:

Auravägen 4A

Smakfullt utrustad våning med 8 m² balkong i SV och sjöglimt. Ljus och öppen planlösning. Idylliskt läge i bra förening med gästlägenhet. Välkomna!

Observera att denna bostad är såld.

Typ:Bostadsrättslägenhet Rum:2 rum och kök. Boarea:64 kvm
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.
Avgift:3 465 kr

Rumsbeskrivning

Ta hissen upp till denna smakfullt utrustade bostad med öppen planlösning och stor balkong som gör att den känns betydligt större än sina 64 m². Hela våningen renoverades för 8 år sedan och är fortfarande i synnerligen bra skick.

Kök och vardagsrum är i öppen planlösning med gott om plats för släkt och vänner. De många fönstren skapar ljus och rymd och som pricken över i finns en 8 m² stor balkong under tak som kan nyttjas från tidig vår till sen höst.

I köksdelen finns moderna vitvaror och praktiska arbetsytor med gott om förvaringsskåp och ett högskåp för specerier - en verkligt genomtänkt design. Här finns plats för ett större matbord och kommer hela släkten på kalas går det bra att duka ett härligt långbord in i vardagsrumsdelen.

Innanför vardagsrummet finns sovrummet som har plats för både säng och läshörna, arbetsplats eller annat efter behov. Fönstren över hörnet bidrar till att göra sovrummet extra ljust och hemtrevligt. Kläderna förvaras med fördel i den rejält tilltagna kläldkammaren med inredning som ger plats för mängder med kläder och allehanda ting.

Det helkaklade badrummet har ett vackert, ljust stengolv med värmeslingor. Här finns bl.a. ett duschhörn med vikbara väggar i glas och plats för att installera en tvättmaskin för den som önskar.

Välkommen till en synnerligen hemtrevlig bostad i så bra skick att det går bra att flytta in och trivas på momangen!

Byggnad
Byggnadsår:
1986
Uppvärmningssystem:
Bergvärme
Balkong/uteplats
Lägenheten har en rymlig balkong på 8 m² under tak i bästa sydvästläge. Här kan man se vattnet vid Strandvägen glittra mellan trädkronorna.

Ingen upplåten mark hör till denna bostadsrätt.
Övriga utrymmen
Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd på 12 m².

Mitt i området inbäddat i grönska ligger föreningens gäst- och tvätthus. Här finns en mycket smakfullt inredd gästlägenhet med 4 sovplatser, matplats och kokvrå samt fräscht badrum som får nyttjas av besökande gäster till medlemmarna.

Tvättstugan är i klanderfritt skick med rejäla maskiner och allehanda utrustning av god kvalitet.
Bilplats
Till lägenheten hör en parkeringsplats med el som ingår i månadsavgiften.

Det finns även en gästparkering för besökande till medlemmarna.
TV och bredband
TV:
Ansluten till Transit Kabel-TV med 36 kanaler som ingår i månadsavgiften
Internet:
Fiberkabel via Transit med hög kapacitet (100 Mbps) som ingår i månadsavgiften
Ekonomi, månadsavgift 3 465 kr/mån inkl. I månadsavgiften ingår värme, vatten, p-plats med el, TV-kanaler och bredband 100 Mbps
Föreningen
Namn:
Brf Breidablick
Antal lägenheter:
28 st
Renoveringar:
Inga omfattande renoveringar är planerade. Det diskuteras att bygga tak över samtliga medlemmars p-platser och i samband med detta bygga ett soprum och ett cykelrum vid parkeringen.
Fastigheten renoveras fortlöpande. En översyn av energiförbrukningen ledde till kraftigt sänkta energikostnader.
Andel i föreningen:
2.6994%
Andel av årsavgift:
2.6994%
Äkta bostadsrättsförening?
Ja

Att det här är en välskött förening med medlemmar som månar om ordning och reda framgår tydligt redan vid infarten till området. Trivseln är påtaglig och det ordnas regelbundet trevliga arrangemang av och för medlemmarna.

Övrigt

OMRÅDET

Brf Breidablick har ett idylliskt läge nära Strandpromenaden och Djursholms Torg. Omgivningarna runt husen är mycket lummiga och välskötta. Här varvas fina planteringar med välskötta gångar och mjuka gräsmattor. En mysig uteplats med sjöglimt finns för sköna kaffestunder i det gröna och det finns en egen gångstig ned till Strandvägen.Strandpromenaden nedanför huset bjuder på ett aktivt bad- och båtliv och många timmars skön promenad längs vattnet.Runt Djursholms torg och längs Vendevägen finns ett rikt utbud av mataffärer, bagerier, restauranger, högkvalitativa butiker, banker och andra serviceinrättningar, hälsocentral och apotek m.m.BUDGIVNING

Vid budgivning tillämpas en öppen sådan där buden hanteras av mäklaren personligen eller redovisas på internet. Den nya ägaren har rätt att ta del av budgivningslistan där budgivarnas namn och telefonnummer redovisas.Om det kommer in bud till mäklaren efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet är signerat, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som själv avgör om budet ska avfärdas eller antas.Enligt lag råder alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Eva-Karin Ottersgård
Ansvarig mäklare
Eva-Karin Ottersgård
eko@vincent.se
0708-14 28 64

KARTA

Senaste bostadsobjekten

Till toppen