Till salu

Danderyd - Kevinge
Planritning

Ditt namn

Från epost:

Till epost:

Kevingeringen 75, 2 tr.

Ljus gavel 3:a med milsvid utsikt mot bl.a. Edsviken. Fönster åt tre håll, balkong under tak, badrum med vädringsfönster. Enhetliga väggar och golv.

Observera att denna bostad är såld.

Typ:Bostadsrättslägenhet Rum:3 rum och kök, varav 2 sovrum. Boarea:71.3 kvm
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.
Avgift:3 027 kr

Rumsbeskrivning

Två trappor upp välkomnas du i denna ljusa trea som tack vare sitt gavelläge har utsikt åt tre håll. Hela lägenheten är nymålad i stockholmsvitt och har nya eluttag och nya strömbrytare med dimmers i alla rum. Föreningen har installerat nya element över allt.

Den tidigare ägaren lade enhetlig askparkett i alla rum år 1998 förutom i vardagsrummet där originalparketten slipades några år senare. Lägenheten är försedd med säkerhetsdörr så att den som vill kan lyfta bort innerdörren. Bredvid hallen finns kapprummet med städskåp, hatthylla och fler garderober med plats för ytterkläder, linne m.m.

Här är den ursprungliga planlösningen orörd med tidsenliga dörrar mellan rummen varav en med spröjsade glasrutor. Köket har kvar sina fullhöjdsskåp och erbjuder bra förvaringplats för porslin och specerier. Framme vid fönstret är matplatsen för 4-6 personer.

Vardagsrummet är extra ljust tack vare gavelfönstret som bjuder på milsvid utsikt mot Klingsta villakvarter. I sydväst är det stora fönsterpartiet vänt mot höghuset och med utsikt mot golfbanan och Edsviken.

Sovrummet bredvid vardagsrummet har en solig balkong under tak med Edsviken i blickfånget. Det andra sovrummet bredvid köket har fyra platsbyggda garderober med praktiska överskåp.

Badrummet från år 2000 är försett med badkar och vädringsfönster utan insyn. Här är förberett för en tvättmaskin för den som vill ha ett komplement till föreningens stora tvättstuga i höghuset bredvid.

Välkommen till en synnerligen välskött, skuldfri förening och denna ljusa trea med gavelläge och milsvid utsikt.

Byggnad
Byggnadsår:
1957
Uppvärmningssystem:
Fjärrvärme
Balkong/uteplats
Mark i anslutning till bostadsrätten:
Ingen upplåten mark hör till denna bostadsrätt.
Övriga utrymmen
Ägarna till lägenheten disponerar ett källarförråd och ett mindre matkällarförråd.

I höghuset bredvid finns en av föreningens två stora tvättstugor med mängder av maskiner, torkskåp, manglar m.m.
Bilplats
Föreningen har 198 p-platser som kostar 250 kr per månad med el. Lediga platser finns.

Det finns även 62 garageplatser - till dessa är det kö.
TV och bredband
TV:
Via Bredbandsbolagets basutbud T-1 ingår de 13 populäraste kanalerna i månadsavgiften.
Internet:
Fiberkabel till alla lägenehter med bredband från Bredbandsbolaget som ingår i månadsavgiften. Möjliggör t.ex. IP-telefoni och streamingtjänster för film och musik.
Ekonomi, månadsavgift 3 027 kr/mån
Föreningen
Namn:
Brf Vändkretsen
Antal lägenheter:
415 st
Antal lokaler:
6 st
Renoveringar:
Fastigheterna och omgivningarna inspekteras och underhålls fortlöpande. I årsredovisningen och på hemsidan finns en underhållsplan. Där specificeras större färdigställda projekt som utförts mellan 1987-2017.

Relining av alla avloppsrör ska ske år 2018 och 2019. I port 75 kommer relining att ske under våren 2019.
Andel i föreningen:
0.262%
Andel av årsavgift:
0.26%
Föreningens ekonomi:
Föreningen och förvaltningen sköts mycket proffesionellt med bra framförhållning både vad gäller underhåll och ekonomi.
Äkta bostadsrättsförening?
Ja

Brf Vändkretsen är ett bostadsområde som byggdes 1957-1961 och innehåller 415 lägenheter och 5 lokaler - alla med adressen Kevingeringen. Området är vackert beläget på berget ovanför Edsviken och har Kevinge golfbana slingrande runt sigBrf Vändkretsen är mycket välordnad med en mängd gemensamma utrymmen som gymnastiksal, pingisrum, utrustning för styrketräning, matta och nät för golfträning, fest-/samlingslokal, vävstuga, snickarverkstad och två stora välutrustade tvättstugor i portarna 83 och 22.Utemiljön är mycket välskött med stenbeläggningar, planteringar, möblerade uteplatser, grillplats m.m Här finns flera spännande lekplatser; gräsmatta med fotbollsmål, linbana, studsmatta, boulebana m.m.

Övrigt

OMRÅDET KEVINGE I DANDERYD

Kevingeringen är ett bostadsområde som ligger vid Kevinge Golfbana nära Edsvikens vatten och Mörby Centrum. Golfbanan bjuder inte bara på golf och en förnämlig restaurang, utan vintertid nyttjas den flitigt av skidåkare och pulkaåkande barn med familjer.Vid infarten till Kevingeringen finns en välsorterad ICA-butik och en mycket populär italiensk delikatesspizzeria.Strandpromenaden längs Edsviken strax nedanför Kevingeringen är helt fantastisk och bjuder på många timmars naturskön motion. Edsviken bjuder också på många bra badplatser och vintertid är isen flitigt nyttjad av skridskoåkare och pimplare.Nära Kevingeringen finns flera bra skolor och förskolor för barn i alla åldrar. Det är också mycket nära till Kvarnparksbadet med stora gräsytor och bassänger för alla åldrar. Här möts motionssimmare, soldyrkare och simskolebarn med sina familjer i en mycket gemytlig miljö.I Mörby Centrum finns förutom T-bana och en bra blandning av fina butiker, även läkare, tandläkare, Friskis o Svettis och andra hälsoinriktade verksamheter, restauranger, videouthyrning, torghandel m.m.Besök gärna kommunens informativa hemsida på www.danderyd.se.BUDGIVNING

Vid budgivning tillämpas en öppen sådan där buden hanteras av mäklaren personligen eller redovisas på internet. Den nya ägaren har rätt att ta del av budgivningslistan där budgivarnas namn och telefonnummer redovisas.Om det kommer in bud till mäklaren efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet är signerat, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som själv avgör om budet ska avfärdas eller antas.Enligt lag råder alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Eva-Karin Ottersgård
Ansvarig mäklare
Eva-Karin Ottersgård
eko@vincent.se
0708-14 28 64

KARTA

Senaste bostadsobjekten

Till toppen