Till salu

Danderyd - Mörbyskogen
Planritning

Ditt namn

Från epost:

Till epost:

Mörbydalen 22, 4 tr

Välkommen till denna öppna och ljusa lägenhet med ett fritt läge. 3-4 sovrum. Gästtoalett. Två inglasade balkonger. Nära Mörby C.

Observera att denna bostad är såld.

Typ:Bostadsrättslägenhet Rum:5 rum och kök, varav 3-4 sovrum. Boarea:106.7 kvm Avgift:4 555 kr

Rumsbeskrivning

Ta hissen fyra trappor upp och du välkomnas till en mycket välplanerad bostad. En trevlig sällskapsavdelning och en separat sovrumsavdelning med tre rymliga sovrum samt badrum i anslutning. Hela lägenheten upplevs som mycket öppen och ljus med fönster i tre väderstreck. Lägenheten har äldre standard och är i behov av renovering. Badrum och gästtoalett är stambytta.

Entré med säkerhetsdörr och gallergrind. Hallen är mycket rymlig och luftig, med gott om plats för kläder och skor. Gästtoalett i anslutning.

Köket har ljusblå snickerier och frikostiga beredningsytor. Köket är utrustat med spis med ugn, fläkt, diskmaskin, kyl/frys. Liten matplats vid fönstret och utgång till inglasad balkong med morgonsol.

Från hallen är det dubbeldörrar i glas till vardagsrummet som har parkettgolv. I fil med vardagsrummet i öppen planlösning ligger en matsal/bibliotek, kan även användas som sovrum. Dörren till köket har man satt igen och kan enkelt öppnas upp om man önskar. Vardagsrummet har utgång till inglasad balkong med västerläge.

Sovrummen är rymliga och ligger samlade i ena delen av lägenheten. Ett av sovrummen har en garderobsvägg med spegelskjutdörrar. Hallen utanför erbjuder bra förvaring i garderober med spegelskjutdörrar.

Badrummet är stambytt och är utrustat med wc, handfat, dusch, handdukstork, tvättmaskin och fönster för extra ljusinsläpp.

Äldre standard i kök och ytskiktsrenovering behövs.

Välkommen till denna hemtrevliga lägenhet!

Byggnad
Byggnadsår:
1964
Uppvärmningssystem:
Fjärrvärme
Balkong/uteplats
Lägenheten har två inglasade balkonger. Den mindre med frukostplats för två, ligger utanför köket och den större balkongen i skönt västerläge.

Utöver balkongerna finns den gemensamma takterrassen med milsvid utsikt.
Övriga utrymmen
Till lägenheten hör ett förråd.
Föreningen har drygt 40 förråd som hyrs ut till medlemmar som har behov av extra förvaringsutrymmen. Förråden är fördelade i samtliga huskroppar.

Inom föreningens område finns två tvättstugor. Den ena ligger i låghuset Mörbydalen 19 och den andra i låghuset Mörbydalen 30, båda med ingång från respektive gavel. Bokning av tvättider görs på anslagstavlan i respektive tvättstuga. Tvättpoletter köps på Ica Myran.

Bilplats
P-plats utan el kostar 175:-/mån. P-plats med el kostar 275:-/mån. Till 134 lägenheter hör garage. Det finns 70 p-platser som hyrs ut av föreningen till medlemmar som inte har garage.
TV och bredband
TV:
Föreningen har avtal med bredbandsbolaget. I det avtalet ingår basutbudet av TV.
Internet:
Föreningen har avtal med bredbandsbolaget. I det avtalet ingår internet med 100 megabit ner och 10 megabit upp.
Ekonomi, månadsavgift 4 555 kr/mån
Föreningen
Namn:
Brf Mörbyskogen 3
Renoveringar:
Inga stora underhållsarbeten planerade.
Nya entréportar 2017. Nya hissar 2014. Renovering av garage 2014.
Renovering av trapphus, portar och entréer 2013. Stamrenovering, 2011-13.
Renovering samt inglasning av balkonger 2008.
Andel i föreningen:
0.636%
Reparationsfond:
7754 kr
Föreningens ekonomi:
Föreningens ekonomi förvaltas av Frubo AB. Avgiften för lägenheterna höjdes med 3% den 1 januari 2017
Äkta bostadsrättsförening?
Ja
Föreningens hemsida:

Föreningen omfattar 5 bostadshus med 222 lägenheter. Mörbyskogen 3 är en välskött förening.

Övrigt

OMRÅDET MÖRBY I DANDERYD

Mörbyskogen är ett eftertraktat bostadsområde som ligger centralt nära Mörby Centrum. I området finns en välsorterad ICA-butik och förskola. I Mörby Centrum finns förutom T-bana och en bra blandning av fina butiker, även läkare, tandläkare, Friskis&Svettis och andra hälsoinriktade verksamheter, restauranger, torghandel m.m. Till SATS är det lika nära.Från lägenheten är det inte långt till natursköna platser. Strandpromenaden längs Edsviken är helt fantastisk och bjuder på många timmars naturskön motion. Edsviken bjuder också på många bra badplatser och vintertid är isen flitigt nyttjad av skridskoåkare och pimplare.Kevinge golfbana finns på promenadavstånd. Den bjuder inte bara på golf och en förnämlig restaurang, utan vintertid nyttjas den flitigt av skidåkare och pulkåkande barn med familjer.På gångavstånd finns också många bra skolor och förskolor för barn i alla åldrar. En populär plats är Kvarnparksbadet med stora gräsytor och bassänger för alla åldrar. Här möts motionssimmare, soldyrkare och simskolebarn med sina familjer i en mycket gemytlig miljö. Vintertid finns Mörbybadet på bekvämt gångavstånd.Besök gärna kommunens informativa hemsida på www.danderyd.seBUDGIVNING

Vid budgivning tillämpas en öppen sådan där buden hanteras av mäklaren personligen eller redovisas på internet. Den nya ägaren har rätt att ta del av budgivningslistan där budgivarnas namn och telefonnummer redovisas.Om det kommer in bud till mäklaren efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet är signerat, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som själv avgör om budet ska avfärdas eller antas.Enligt lag råder alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Anna Alteg
Ansvarig mäklare
Anna Alteg
anna@vincent.se
070-634 41 44

KARTA

Senaste bostadsobjekten

Till toppen