Till salu

Danderyd - Stocksund
Planritning

Ditt namn

Från epost:

Till epost:

Bergstigen 4

Charmig våning med högt i tak, rymligt sällskapsrum, kakelugn, stor terrass. uppvuxen trädgård, fastighet i gott skick, nära till kommunikationer.

Observera att denna bostad är såld.

Typ:Bostadsrättslägenhet Rum:5 rum och kök, varav 4 sovrum. Boarea:146 kvm
Enligt mätbevis.
Avgift:6 251 kr

Rumsbeskrivning

Mycket charmig våning i två plan belägen i vackert sekelskifteshus med utmärkt bostadsläge med utsikt mot hamnen och Stocksundets vatten. Gångavstånd till både Roslagsbana och T-bana.

Det här är bostaden för dig som söker villaboendets fria ytor och lummiga trädgård men som önskar bostadsrättens något bekvämare vardag. Här kan man njuta av ett luftigt sällskapsrum med stora fönster och generös takhöjd. Man får sin belöning när man har tagit trapporna upp till denna charmiga våning.

Fastigheten har sitt ursprung från år 1900 och totalrenoverades/byggdes om till bostadsrätter år 2002/2003.
Egen entré via utvändig trappa. I entréhallen ligger ett klinkergolv med värme, här finns plats för ytterkläder, skor och bra förvaring i inbyggd garderob.
Mycket tilltalande och öppen planlösning. Sällskapsdelen är rymlig och rymmer även matsalsdel. Här finns två kakelugnar som bidrar till en hemtrevlig känsla. Stora fönster mot söder och utsikt mot Stocksundet. Takhöjden är ca 2,80 m och bidrar till en luftig känsla. Enhetligt golv i entréplanet av oljad Merbau som las in 2005.

Köket är ljust med köksinredning från Marbodal och utrustat med kyl, frys, spishäll med ugn, fläkt och diskmaskin. Bra beredningsytor och bänkskiva i ek. Köket är ljust med fönster i två vädertstreck.
På detta plan finns två sovrum med klädkammare, ett av sovrummen har utgång till balkong med förmiddagssol.

Badrummet är helkaklat med golvvärme, dusch, wc, handfat, tvättmaskin och fönster.
Laserad furutrappa till vindsplanet. Trapphall med bra förvaring i garderober och rymligt förråd. Detta våningsplan har genomgående trägolv.

Luftigt sovrum med synliga takbjälkar och fönster mot söder och takfönster för extra ljusinsläpp samt en charmig öppen spis. Bra förvaring i kattvind. Ett mindre sovrum med snedtak, gavelfönster och takfönster.
Helkaklat badrum med golvvärme och utrustat med badkar, wc och handfat. Ljuset flödar in från två takfönster.

Stor terrass utanför entrén mot berget som ger ett skyddat läge. Sommartid har man sol här hela dagen.

Föreningens medlemmar disponerar tillsammans den fina trädgårdstomten om 1 194 kvm.

Välkomna till denna charmiga och ljusa våning i en välskött förening med ett centralt och idylliskt läge.

Byggnad
Byggnadsår:
1900
Renoveringar
Ombyggnad/renovering samt ombildning till bostadsrätt år 2002/2003. Det som åtgärdades då var bl.a.
- Nya stammar
- El genomgående bytt
- Nytt tak, ett par år innan ombildning till bostadsrätt
- Bergvärmeanläggning
- Samtliga våtutrymmen och kök
- Fasadputs
Balkong/uteplats
Mark i anslutning till bostadsrätten:
Ingen upplåten mark tillhör denna bostadsrätt
Övriga utrymmen
Rymligt förråd finns i det f.d. garaget som idag inrymmer bergvärmeanläggningen och förråd.
Bilplats
Parkering sker gemensamt på föreningens uppfart med gott om plats.
Ekonomi, månadsavgift 6 251 kr/mån
Föreningen
Namn:
Byggmästaren 9
Antal lägenheter:
3 st
Andel i föreningen:
41.67%
Andel av årsavgift:
41.67%
Föreningens ekonomi:
Inga avgiftshöjningar är planerade
Övrigt

OMRÅDET

Brf Byggmästaren 9 ligger i äldre uppvuxna villakvarter med ett högt och fritt läge. Natursköna promenadstråk finns t.ex. i Cedergrenska parken eller längs Stocksundets vatten med båthamn och sommarkrogI kvarteret finns en stor Lidl-butik. Fler affärer och restauranger finns vid Stocksunds torg som även har bibliotek, vårdcentral m.m. I Inverness på andra sidan motorvägen finns också restaurang, blomsteraffär, närbutik m.m.Härifrån är det nära till bra skolor för barn i alla åldrar. Läs gärna mer på kommunens informativa hemsida www.danderyd.seKOMMUNIKATIONER

Nära Bergstigen är Roslagsbanan med tåg som tar dig från Stocksund till Stockholms Östra vid Tekniska Högskolan på 6 minuter. Det är även nära till T-bana vid Danderyds sjukhus där också bussarna stannar för vidare transport till andra kommuner.BUDGIVNING

Vid budgivning tillämpas en öppen sådan där buden hanteras av mäklaren personligen eller redovisas på internet. Den nya ägaren har rätt att ta del av budgivningslistan där budgivarnas namn och telefonnummer redovisas.Om det kommer in bud till mäklaren efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet är signerat, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som själv avgör om budet ska avfärdas eller antas.Enligt lag råder alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Anna Alteg
Ansvarig mäklare
Anna Alteg
anna@vincent.se
070-634 41 44

KARTA

Senaste bostadsobjekten

Till toppen