Till salu

Stocksund
Planritning

Ditt namn

Från epost:

Till epost:

Tågaliden 5

Med ett högt härligt läge ligger denna fantastiska våning med underbar utsikt över Stocksundets vatten och Stockholm City. Måste ses !

Observera att denna bostad är såld.

Typ:Bostadsrättslägenhet Rum:5 rum och kök, varav 3 sovrum. Boarea:137.7 kvm
Areauppgifter enligt mätning 2004-10-14.
Avgift:6 770 kr

Det här är bostaden för dig som söker villaboendets fria ytor och lummiga trädgård men som önskar bostadsrättens något bekvämare vardag. Här kan du njuta av två fantastiksa terrasser med storlagen utsikt. Fönster åt fyra väderstreck och högt i tak gör att våningen är mycket ljus. Våningen utgör hela mellanplanet i denna fina sekelskiftesvilla.

En trappa upp välkomnas du i hallen med gästtoalett.

Ljus, fin och representativ sällskapsdel med vardagsrum och matsal där matsalen har öppen spis. Från vardagsrummet är det utgång till en härlig terrass med söderläge och strålande utsikt över Stocksundets vatten och Stockholms silhuett.
Matsalen har fiskbensparkett på golvet och vardagsrummet har bokgolv.

Bra föräldrasovrum med stort fint fönsterparti och en rymlig klädkammare. I direkt anslutning till föräldrasovrummet ligger ett smakfullt helkaklat badrum med golvvärme, dusch och badkar.

Från matsalen är det ingång till ett sovrum med fönster åt söder och fiskbensparkett.
Från det tredje rymliga sovrummet når man en terrass om ca 18 kvm i väster, även denna terrass med strålande utsikt över nejden.

Praktisk serveringsgång i passagen mellan matplatsen och vardagsrummet. Köket är från 2002 i vinkel med separat matplats. Samtliga vitvaror är från 2002 och fullt utrustat. Bra arbetsytor och trevliga detaljer såsom spisbänk av svart granit, köksbänkar av oljad ek, tak spottar, frilagd tak balk, takfönster m.m.

Fina detaljer med blyinfattade fönster i hela våningen. Sommartid fungerar terrasserna som extrarum och man bor här ute med sol hela dagen och härliga grillkvällar.

Föreningen har en stor fin trädgårdstomt om hela 2 055 kvm med uteplats och gott om utrymme för lek. På husets framsida vid infarten från Tågaliden, ligger en parkering med flertalet platser som är till för föreningens medlemmar. Tvättstuga och förvaringsutrymmen finns i källaren. Ett större samt ett mindre förråd tillhör våningen.

Föreningen bildades 1991 och är belägen i ett mycket trevligt sekelskifteshus från 1905. Föreningen består av 3 lägenheter och föreningens ekonomi är god.
Välkommen till denna unika våning med hänförande utsikt.

Byggnad
Byggnadsår:
1905
Uppvärmningssystem:
Bergvärme 2006
Renoveringar
Föreningen bildades 1991. Större åtgärder sedan dess: Ny och omdragen el 1992. Nytt underlag till balkongerna 1992/93. Ny varmvattenberedare 1995. Tilläggsisolering vind 1995. Omlagt taktegel + papp 1996. Fasad målad och renoverad 1998/99. Tomten delvis schaktad och omplanerad under 90-talet, nyplanterade tujor och syrener 2002.
Balkong/uteplats
Två enastående belägna terrasser med trätralll. En med söderläge om ca 10 m² samt en större terrass om ca 18 m² med västerläge. Båda har en fantastisk utsikt.
Övriga utrymmen
Det finns förråd, källarförråd och tvättstuga med torkrum.
Bilplats
Föreningen har ett antal parkeringsplatser som står till medlemmarnas förfogan. Parkeringsplats med el ingår i månadsavgiften.
TV och bredband
TV:
Boxer
Internet:
ADSL.
Ekonomi, månadsavgift 6 770 kr/mån
Övrigt

OMRÅDET

Tågaliden är en lugn gata i anrika villakvarter. Natursköna promenadstråk finns t.ex. i Cedergrenska parken eller längs Stocksundets vatten med båthamn och sommarkrog.Fler affärer och restauranger finns vid Stocksunds torg som även har bibliotek, vårdcentral m.m. Härifrån är det nära till bra skolor för barn i alla åldrar. Läs gärna mer på kommunens informativa hemsida www.danderyd.seKOMMUNIKATIONER

Roslagsbanan med tåg som tar dig från Stocksund till Stockholms Östra vid Tekniska Högskolan på 6 minuter. Det är även nära till T-bana vid Danderyds sjukhus där också bussarna stannar för vidare transport till andra kommuner.BUDGIVNING

Vid budgivning tillämpas en öppen sådan där buden hanteras av mäklaren personligen eller redovisas på internet. Den nya ägaren har rätt att ta del av budgivningslistan där budgivarnas namn och telefonnummer redovisas.Om det kommer in bud till mäklaren efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet är signerat, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som själv avgör om budet ska avfärdas eller antas.Enligt lag råder alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Anna Alteg
Ansvarig mäklare
Anna Alteg
anna@vincent.se
070-634 41 44

KARTA

Senaste bostadsobjekten

Till toppen