Till salu

Djursholms Torg
Planritning

Ditt namn

Från epost:

Till epost:

Gudmundvägen 1A

Läge, läge, läge. Insynsfritt, högst upp i huset mitt på Djursholms Torg. Gavelläge mot vattnet med ljus från tre håll. Längsgående terrass i Ö/S/V.

Observera att denna bostad är såld.

Typ:Bostadsrättslägenhet Rum:5 rum och kök. Boarea:131 kvm
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.
Avgift:6 873 kr

Rumsbeskrivning

Efter moget övervägande är nuvarande ägare redo att överlåta sin bostad till en ny familj som får njuta av Djursholms kanske bästa gavelläge med ljus i tre väderstreck och hänförande utsikt mot Samsöviken. Dessutom högst upp i huset vilket borgar för ett insynsfritt, ostört boende.

Via en ljudisolerad säkerhetsdörr välkomnas du i entréhallen som har en inbyggd plats för kläder och skor. Härifrån ser du rakt in i vardagsrummet på nästan 50 m² som inte lämnar någon oberörd. Det formligen strålar av ljus från de stora fönsterpartierna i tre väderstreck mot grönskande träd och strandpromenaden längs vattnet. Härifrån kan du kliva ut på den längsgående terrassen över hörnet som är nästan 30 m² stor - med sol från morgon till kväll.

Köket har renoverats i omgånger och är välutrustat med bl.a. vinkyl. Framme vid fönstret finns plats för matbord och stolar. Vägg i vägg ligger den ljusa, rymliga matsalen med gott om plats för vänner och bekanta - här finns stora möjligheter att skapa familjens favoritplats!

Lägenheten har idag tre bra sovrum. Två av dem har utgång till terrassen och i två av dem finns gott om garderober. Badrummet från 2004 ligger praktiskt beläget mellan två av sovrummen. Det har bl.a. uppvärmt klinkergolv och ett stort fönster som släpper in dagsljuset. En separat gästtoalett finns vid entrén.

Varmt välkomna till en unik bostad med bästa gavelläget på Djursholms Torg, härlig sjöutsikt och stor terrass med sol från morgon till kväll!

Byggnad
Byggnadsår:
1974
Balkong/uteplats
Utanför vardagsrummet och sovrummen löper en trädäckad terrass med sol från morgon till kväll.
Övriga utrymmen
I källaren disponeras ett mindre förråd och ett traditionellt förråd.

I källaren finns också cykelförråd och samlingslokal för t.ex. styrelsemöten. En gemensam tvättstuga finns också att tillgå.
Bilplats
I föreningen finns 31 parkeringsplatser som hyrs ut för 300 kr/mån.
TV och bredband
TV:
Via kabel-TV eller fiber.
Internet:
Bredband via fiber.
Ekonomi, månadsavgift 6 873 kr/mån
Föreningen
Namn:
Brf Djursholms Torg
Andel i föreningen:
7.372%
Andel av årsavgift:
7.372%
Pantsättningsavgift:
445 kr
Överlåtelseavgift:
1 112 kr
Föreningens ekonomi:
Föreningen är klassad som en oäkta förening då intäkterna från affärslokalerna överstiger årsavgifterna från medlemmarnas bostadsrätter.

Avgifterna har varit oförändrade de senaste åren. Någon avgiftshöjning är ej aktuell. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Visma Services AB.

Brf äger och förvaltar fastigheterna Gullfaxe 5 och 3. I föreningen finns 25 bostadsrätter och 13 lokaler som samtliga är uthyrda.

Övrigt

DJURSHOLMS CENTRUM

I Djursholm finns ett komplett utbud av högkvalitativa restauranger som Monrads Fisk & Deli, La Piazza, Yolo m.m. Det finns ett stort antal inrednings- och klädbutiker, bagerier, blomsteraffär, bokhandel, optiker, leksaker m.m. Allmänna serviceinrättningar som apotek, banker, hälsocentral, livsmedel, resebyrå, bibliotek m.m. gör att du kan uträtta de allra flesta ärenden här.I slutet av centrumgatan ligger strandpromenaden med ett aktivt bad- och båtliv och många timmars skön promenad längs vattnet.Från Djursholms Torg går buss till Mörby Centrum och Danderyds Sjukhus för vidare transport över hela Storstockholm. Roslagsbanans hållplats ligger en dryg kilometer bort på Vendevägen.

BUDGIVNING

Vid budgivning tillämpas en öppen sådan där buden hanteras av mäklaren personligen eller redovisas på internet. Den nya ägaren har rätt att ta del av budgivningslistan där budgivarnas namn och telefonnummer redovisas.Om det kommer in bud till mäklaren efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet är signerat, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som själv avgör om budet ska avfärdas eller antas.Enligt lag råder alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Eva-Karin Ottersgård
Ansvarig mäklare
Eva-Karin Ottersgård
eko@vincent.se
0708-14 28 64

KARTA

Senaste bostadsobjekten

Till toppen