Till salu

Danderyd - Klingsta Park
Planritning

Ditt namn

Från epost:

Till epost:

Klingsta Gård 20

Mycket fräsch lägenhet i välskött förening, nära Edsviken. Vardagsrum, två bra sovrum och kök. Stort badrum. Högt i tak, 260 cm. Tillhörande trädgård

Observera att denna bostad är såld.

Typ:Bostadsrättslägenhet Rum:3 rum och kök, varav 2 sovrum. Boarea:80.5 kvm Avgift:4 757 kr

Ett mycket bekvämt boende i en välskött förening från 2004. Öppna omgivningar och nära Edsviken. Luftigt vardagsrum med stora fönsterterpartier, balkong i anslutning. Kök med ljusa snickerier och utgång till stor uteplats med eftermiddagssol. Två bra sovrum. Rymlig klädkammare. Helkaklat badrum med tvättpelare. Till lägenheten hör en ca 230 kvm stor tomt.


Rumsbeskrivning

I entrén till bostaden ligger ett snyggt klinkergolv med golvvärme och nisch för avhängning.

Vardagsrummet har stora fönsterpartier med fint ljusinsläpp och ny markis utanför. Rummet är lätt att möblera och man har fin vy över trädgården. Utgång till balkong från vardagsrummet.
Från vardagsrummet når man ett lite mindre sovrum som är perfekt som gästrum/arbetsrum.

Från hallen är det en praktisk skjutdörr in till köket. Köket har ljusa snickerier från Vedum, bänkskiva i ek, kyl och frys i rostfritt, integrerad diskmaskin, induktionshäll och inbyggd ugn och mikro. Köket är mycket trivsamt och dubbeldörrar leder ut till den stensatta uteplatsen och trädgården.

Badrummet är helkaklat med klinkergolv, golvvärme, handfat med förvaring, handdukstork, badrumsskåp, fönster för extra ljusinsläpp och praktiskt med tvättpelare som bra komplement till föreningens välutrustade tvättstuga.

Rymlig klädkammare i hallen. Enhetliga parkettgolv i bostaden och fina elementskydd. Lägenheten upplevs som mycket luftig då takhöjden är ca 260 cm.

Välkommen till denna härliga lägenhet med genomgående hög standard.

Byggnad
Byggnadsår:
2003/2004
Uppvärmningssystem:
Bergvärme
Balkong/uteplats
Stor stensatt uteplats med eftermiddagssol. Balkong som man når från vardagsrummet. Till lägenheten hör en ca 230 kvm stor tomtyta som disponeras av bostadsrättsinnehavaren. Tomten är uppvuxen med häckar, buskar och en del är terrasserad.
Övriga utrymmen
I grannfastigheten finns lägenhetens egna, rymliga förråd. Ett förvaringsskåp för t.ex. blomkrukor och diverse verktyg disponeras också samt gemensamma utrymmen för t.ex. golfklubbor, skidor m.m.

I källaren i grannfastigheten finns föreningens gemensamma tvättstuga med en stor tvättmaskin, stort torkskåp, rejäl tvättho och mangel.

För den händige finns också en snickarverkstad!
Bilplats
Till lägenheten hör en parkeringsplats med el som kostar 340 kr per månad.

Plats för besökande gäster finns i nordöstra delen av parken.
TV och bredband
TV:
Ansluten till Telia med kanalutbudet Lagom.
Internet:
Fiberkabel till alla lägenheter med bredband från telia som ingår i månadsavgiften. Hastighet 100 Mbit/s. Möjliggör t.ex. IP-telefoni och streamingtjänster för film och musik.
Ekonomi, månadsavgift 4 757 kr/mån
Föreningen
Namn:
Brf Klingsta Slottspark
Antal lägenheter:
18 st
Renoveringar:
Inga större renoveringar är planerade.
Andel i föreningen:
4.1643%
Andel av årsavgift:
4.16%
Föreningens ekonomi:
Inga avgiftshöjningar är planerade.
Äkta bostadsrättsförening?
Ja

Trivseln i föreningen är stor, något som också den nästan obefintliga omsättningen påvisar. De boende deltar aktivt för att göra boendemiljön så trivsam och perfekt fungerande som möjligt.Övrigt

OMRÅDET

Klingsta Gård är ett idylliskt bostadsområde med varierad arkitektur från historisk och modern tid. Läget är perfekt med bara 400 m till Edsvikens vatten med båthamn och bad. 1 km till Mörby Centrum.Strandpromenaden längs Edsviken är helt fantastisk och bjuder på många timmars naturskön motion. Edsviken bjuder också på många bra badplatser och vintertid är isen flitigt nyttjad av skridskoåkare och pimplare.På andra sidan Edsviksvägen ligger populära Kvarnparksbadet med stora gräsytor och bassänger för alla åldrar. Här möts motionssimmare, soldyrkare och simskolebarn med sina familjer i en mycket gemytlig miljö. Det är också här man samlas för att fira traditionell midsommar och valborg.I området finns en uppskattad ICA butik samt populär Pizzeria ochThai mat för avhämtning. Ett stenkast bort finns välskötta utomhusbanor för den tennisintresserade och Danderydsvallen för fotbollsintresserade.På väg till Mörby Centrum ligger Kevinge Golfbana. Den bjuder inte bara på golf och en förnämlig restaurang, utan vintertid nyttjas den flitigt av skidåkare och pulkaåkande barn med familjer.I Mörby Centrum finns förutom T-bana och en bra blandning av fina butiker, även läkare, tandläkare, Friskis o Svettis och andra hälsoinriktade verksamheter, restauranger, videouthyrning, torghandel m.m.

BUDGIVNING

Vid budgivning tillämpas en öppen sådan där buden hanteras av mäklaren personligen eller redovisas på internet. Den nya ägaren har rätt att ta del av budgivningslistan där budgivarnas namn och telefonnummer redovisas.Om det kommer in bud till mäklaren efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet är signerat, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som själv avgör om budet ska avfärdas eller antas.Enligt lag råder alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Anna Alteg
Ansvarig mäklare
Anna Alteg
anna@vincent.se
070-634 41 44

KARTA

Senaste bostadsobjekten

Till toppen