Till salu

Danderyd - Sätra Äng
Planritning

Ditt namn

Från epost:

Till epost:

Sätraängsvägen 130, 1 tr

Lyxig, insynsfri etta i naturskönt område. Vardagsrum med sovalkov. Rymligt kök med matplats. Stort, stambytt badrum. Bra bussförbindelser. Välkomna!

Observera att denna bostad är såld.

Typ:Bostadsrättslägenhet Rum:1 rum och kök. Boarea:35 kvm
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.
Avgift:2 668 kr

Rumsbeskrivning

Välkommen till denna mysiga lägenhet som rymmer allt du behöver för ett bekvämt boende. Lägenheten ligger i ett lugnt naturskönt område vid Sätra ängar, Edsviken med flera badplatser och Rinkebyskogen med elupplysta motionsspår. Bra bussförbindelser till Mörby centrum.

I lägenheten välkomnas du i en hall med klinkergolv och plats för ytterkläder och skor. Här finns 3 inbyggda garderober med överskåp.

Vid entrén finns också ett stort badrum som byggdes om i samband med stambytet. Här finns idag vita helkaklade väggar, grått klinkergolv, handdukstork och infällbara duschväggar av glas. Badrummet har en förberedd plats för tvättmaskin, men nuvarande ägare har ej installerat någon då föreningen har en mycket välutrustad, gemensam tvättstuga på entréplanet.

Lägenhetens vardagsrum är lättmöblerat och har parkettgolv, här finns det plats både för soffgrupp och arbetshörna. Dessutom finns en praktisk sovalkov som lätt går att avskilja.

Lägenheten har ett fullt utrustat kök med gott om plats för matlagning. Originalskåpen är bevarade och går ända upp till taket vilket ger extra bra förvaringsutrymmen utan att samla damm. Vid fönstret finns utrymme för en rejäl matplats för 3-5 personer.

Välkomna till en lyxig 1:a med insynsfritt läge i natursköna omgivningar!

Byggnad
Byggnadsår:
1956
Uppvärmningssystem:
Bergvärme
Övriga utrymmen
Ägaren disponerar två förråd, ett mindre och ett större. Det finns också en gemensam tvättstuga med torkrum m.m. i samma port.

I föreningen finns även cykelförråd, soprum, samlingslokal m.m.
Bilplats
Föreningen har 127 parkeringsplatser som hyrs ut till en månatlig kostnad om 196 kr utan el och 288 kr med el.

Föreningen har också 28 garageplatser. Till dessa är det kö.
TV och bredband
TV:
Telia är ny leverantör av kabel-TV med 16 baskanaler som ingår i avgiften.
Internet:
Fiberkabel som möjliggör IP-telefoni.är indraget i lägenheten med Telia som leverantör. 10 Mbit internetkapacitet ingår i avgiften.
Ekonomi, månadsavgift 2 668 kr/mån
Föreningen
Namn:
Brf Sätra Äng
Andel i föreningen:
0.22351%
Föreningens ekonomi:
Inga avgiftshöjningar är budgeterade för 2018
Äkta bostadsrättsförening?
Ja
Föreningens hemsida:

Föreningen förvärvade sina fastigheter under hösten 2005 och omfattar 246 lägenheter, 11 kommersiella lokaler upplåtna med hyresrätt samt övriga 39 lokaler som består av förråd och en föreningslokal.

Övrigt

OMRÅDET SÄTRA ÄNG

Sätra Äng är ett område som präglas av närheten till natursköna områden och med täta bussförbindelser i riktningar mot Mörby Centrum, Edsberg/Sollentuna och Enebyberg/Täby.I anslutning till området ligger Sätra Ängs badplats med både sandstrand och stor gräsäng att tillbringa soliga sommardagar på. Vintertid när isen lagt sig är skridskoåkning eller fiske några populära fritidsnöjen.Om du inte vill jogga längs Edsviken, löper på andra sidan Edsbergsvägen flera elupplysta motionsspår som vintertid även lockar skidåkarna. För den golfintresserade finns Danderyds Golfbana en dryg kilometer bort.I ett av föreningens hus finns kvarterets välbesökta indiska restaurang med pizzeria. Det finns också en sushibar, en frisersalong, ett open world café m.m. Alla dessa hyr sina lokaler av föreningen.

BUDGIVNING

Vid budgivning tillämpas en öppen sådan där buden hanteras av mäklaren personligen eller redovisas på internet. Den nya ägaren har rätt att ta del av budgivningslistan där budgivarnas namn och telefonnummer redovisas.Om det kommer in bud till mäklaren efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet är signerat, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som själv avgör om budet ska avfärdas eller antas.Enligt lag råder alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Eva-Karin Ottersgård
Ansvarig mäklare
Eva-Karin Ottersgård
eko@vincent.se
0708-14 28 64

KARTA

Senaste bostadsobjekten

Till toppen