Till salu

Danderyd - Mörbyskogen
Planritning

Ditt namn

Från epost:

Till epost:

Mörbydalen 10, 8 tr

Högt och fritt läge. Rymligt vardagsrum med fönster i två väderstreck. Stambytt badrum. Balkong i söder. Närhet till lokal ICA-butik och till Mörby C.

Observera att denna bostad är såld.

Typ:Bostadsrättslägenhet Rum:2 rum och kök, varav 1 sovrum. Boarea:62.3 kvm
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.
Avgift:3 139 kr

Välkommen till denna öppna och ljusa lägenhet med högt, insynsfritt läge. Härligt vardagsrum med fönster i två väderstreck. Kök med matplats och utgång till balkong med milsvid utsikt. Sovrum med hel garderobsvägg. Genomgående parkettgolv. Stambytt helkaklat badrum som pricken över i - den här bostaden vill du inte missa!

Rumsbeskrivning

Tag hissen 8 trappor upp och du välkomnas in i en öppen och ljus bostad med fantastisk utsikt. Närhet till lokal ICA-butik och till Mörby Centrum med stort affärsutbud, T-bana och bussar.

Hallen är stor och möblerbar. Härifrån får man en god överblick av bostaden. I hallen finns badrummet som är stambytt och helkaklat med golvvärme, handdukstork, duschhörna, wc och handfat med kommod. I hallen finns förvaring i inbyggda garderober.

Köket har gott om förvaringsskåp och är fullt utrustat. Mikro, kyl/frys, diskmaskin samt tvättmaskin är alla nya sedan våren 2015. Spishäll, fläkt och ugn är från år 2000. Trivsam matplats vid fönstret för 4 personer. Från köket når man den inglasade balkongen i söder med strålande utsikt.

Vardagsrummet är ljust med fönster i två väderstreck och även här en härlig utsikt. Vardagsrummet är rymligt och här finns plats för både soffhörna och matsalsdel. Väggarna är ljusa och ekparkett på golvet.

Sovrummet är stort och här finns plats för dubbelsäng och mycket bra förvaring i en hel garderobsvägg

Lägenheten har genomgående fina parkettgolv och i hall, kök och sovrum är det infällda spotlights.

Välkommen till en trivsam bostad med eftertraktad utsikt i en mycket stabil och välskött förening.

Byggnad
Byggnadsår:
1963
Uppvärmningssystem:
Fjärrvärme
Renoveringar
Se årsredovisningen för reparationer och underhåll.
Balkong/uteplats
Inglasad balkong i söder med strålande utsikt.
Övriga utrymmen
Det finns källarförråd.
Bilplats
Föreningen har 292 garageplatser och 120 parkeringsplatser varav 12 med eluttag. Det finns även 25 avgiftsbelagda gästparkeringsplatser i området.

Garageplatserna kostar 450:-/månad och en P-plats kostar 150:-/månad.

Ansökan görs via föreningens hemsida.
TV och bredband
TV:
Ansluten till kabelnät via Com Hem.
Internet:
Bredband via Com Hem med möjlighet till IP-telefoni.
Ekonomi, månadsavgift 3 139 kr/mån
Föreningen
Namn:
Brf Mörbyskogen 2
Antal lägenheter:
373 st
Andel i föreningen:
0.2453%
Andel av årsavgift:
0.2453%
Föreningens ekonomi:
Det finns inga planerade avgiftshöjningar.
Avgifterna till föreningen höjdes 2013 med 12 % och 2014 med 10 % som en följd av det omfattande stamrenoveringsprojektet. Den tredje höjningen på 8 % behövde ej genomföras. Istället gjordes en avgiftssänkning 2016 då månadsavgiften för december månad utgick.
Äkta bostadsrättsförening?
Ja

Föreningens hus uppfördes under åren 1962-1964. I föreningen finns fem höghus och två låghus.Föreningens hemsida är mycket informativ www.morbyskogen2.se

Övrigt

OMRÅDET MÖRBY I DANDERYD

Mörbyhöjden är ett eftertraktat bostadsområde som ligger centralt nära Mörby Centrum, Mörby Station med buss och Roslagsbana samt Mörbybadet och Danderyds Sjukhus. I kvarteret finns en välsorterad ICA-butik, Statoil-butik,  förskola, frisör m.m. I Mörby Centrum finns förutom T-bana och en bra blandning av fina butiker, även läkare, tandläkare, Friskis o Svettis och andra hälsoinriktade verksamheter, restauranger, videouthyrning, torghandel m.m.Från lägenheten är det inte långt till natursköna platser. Strandpromenaden längs Edsviken är helt fantastisk och bjuder på många timmars naturskön motion. Edsviken bjuder också på många bra badplatser och vintertid är isen flitigt nyttjad av skridskoåkare och pimplare. Ekebysjön är ett annat populärt utflyktsmål i närområdet.Kevinge golfbana finns på promenadavstånd. Den bjuder inte bara på golf och en förnämlig restaurang, utan vintertid nyttjas den flitigt av skidåkare och pulkåkande barn med familjer.På gångavstånd finns också många bra skolor och förskolor för barn i alla åldrar. En populär plats är Kvarnparksbadet med stora gräsytor och bassänger för alla åldrar. Här möts motionssimmare, soldyrkare och simskolebarn med sina familjer i en mycket gemytlig miljö. Vintertid finns det nyrenoverande Mörbybadet på bekvämt gångavstånd.Besök gärna kommunens informativa hemsida på www.danderyd.seBUDGIVNING

Vid budgivning tillämpas en öppen sådan där buden hanteras av mäklaren personligen eller redovisas på internet. Den nya ägaren har rätt att ta del av budgivningslistan där budgivarnas namn och telefonnummer redovisas.Om det kommer in bud till mäklaren efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet är signerat, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som själv avgör om budet ska avfärdas eller antas.Enligt lag råder alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.Per Lundman
Ansvarig mäklare
Per Lundman
per@vincent.se
070-566 57 00

Per Lundman
Fastighetsmäklare
Per Lundman
per@vincent.se
070-566 57 00

KARTA

Senaste bostadsobjekten

Till toppen