Till salu

Charlottenberg
Planritning

Ditt namn

Från epost:

Till epost:

Skogsslingan 7, 4 tr

Mycket fräsch och luftig lägenhet med öppen planlösning. 3 bra sovrum. Renoverat kök. Rymligt badrum och gästwc. Nära kommunikationer och Edsviken.

Observera att denna bostad är såld.

Typ:Bostadsrättslägenhet Rum:4 rum och kök. Boarea:107.5 kvm
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.
Avgift:6 876 kr

Rumsbeskrivning

Välkommen till en ljus och stilfullt designad lägenhet med ett uppskattat läge nära såväl kommunikationer som skog och Edsvikens vatten. Planlösningen, den generösa takhöjden och ljuset som flödar in från tre väderstreck ger rymd och en härlig känsla.

Hela lägenheten har enhetliga ekparkettgolv och släta vita innerdörrar. Samtliga väggar och tak målades om under 2015. Köket har fått nya moderna vita köksluckor och nästan samtliga vitvaror har bytts ut. Badrummet har nytt handfat och ny bänkskiva i sten. Från vardagsrummet når man ett sovrum/bibliotek där man har satt in dubbeldörrar i glas som ger en öppen känsla.

I entréhallen finns inbyggda garderober bakom vita/spegel skjutdörrar. Här finns också en separat gästtoalett och en rymlig klädkammare.

Hallen leder dig rakt in i hjärtat av lägenheten med kök och vardagsrum i en delvis öppen planlösning och ljus som flödar in från väster och söder. Utanför vardagsrummet är den stora inglasade hörnbalkongen under tak.

Nuvarande ägare har uppdaterat köket under 2015/2016 med nya vita köksluckor, bänkskiva i trä, stor ho och ny kran. Ny praktisk glasskiva på väggen ovan bänkskivan, nya vitvaror såsom spishäll, fläkt, ugn och mikro och hel kyl och frys i rostfritt från Miele. Ny belysning under köksskåpen. Diskmaskinen är integrerad i bekväm arbetshöjd och är från byggåret. Här finns gott om förvaringsskåp och framme vid fönstret finns en matplats som kan expanderas och rymma ett stort sällskap.

Lägenheten har en praktisk planlösning med sovrumsavdelning med tre sovrum varav två har inbyggda garderober. Ett av sovrummen har dubbeldörrar i glas som man når från vardagsrummet. Detta rum kan med fördel användas som bibliotek/kontor.

Invid sovrummen är ett stort badrum med helkaklade väggar och uppvärmt klinkergolv. Här finns både tvättmaskin och torktumlare, bra förvaringsskåp och praktisk arbetsbänk i sten med infällt handfat.

Välkommen till en mycket fräsch lägenhet med härlig utsikt och grönska utanför fönstren.

Byggnad
Byggnadsår:
2006
Uppvärmningssystem:
Fjärrvärme
Balkong/uteplats
Utanför vardagsrummet finns en inglasad hörnbalkong åt söder och väster.

Utanför huset finns gräsytor och lekplats.
Övriga utrymmen
Ägarna till lägenheten disponerar ett rymligt förråd. I föreningen finns även en gemensam välutrustad tvättstuga, cykelrum, barnvagnsrum och soprum och ett gym med bra träningsredskap.

Ett extra förråd kan finnas ledigt att hyra för 150 kr/mån.

Bilplats
Under huset finns sammanlagt 48 garageplatser som går att hyra för 500 kr/mån. Från garaget kommer du via hiss direkt upp till lägenheten.

Det finns även 27 parkeringsplatser utomhus. Platserna utan el kostar 250 kr/mån och med el är månadskostnaden 350 kr.
TV och bredband
TV:
Ansluten till kabelnät via Bredbandsbolaget.
Internet:
Bredband via Bredbandsbolaget 100/10 mbit/s.
Ekonomi, månadsavgift 6 876 kr/mån
Föreningen
Namn:
Brf Charlottenberg 3
Andel i föreningen:
2.247%
Andel av årsavgift:
2.34591%
Föreningens ekonomi:

Äkta bostadsrättsförening?
Ja

Föreningen omfattar 58 bostadsrätter i 4 byggnader.

Övrigt

OMRÅDET

På Skogsslingan 7 har du de natursköna omgivningarna direkt utanför porten; skogen med promenadstigar, bär och svamp och strandpromenaden med badplatser längs Edsviken.Härifrån är det 3-4 minuters promenad till allmänna kommunikationer som tåg, tunnelbana och busscentral vid Danderyds Sjukhus. Mörby Centrum med en bra mix av affärer, tränings- och allehanda serviceinrättningar ligger en kort promenad bort.Här har du också en mängd fritidsaktiviteter rumt hörnet; långfärdsskridskor på Edsviken, bad- o båtliv, golf, sim- och sporthall, yogastudio, promenad- och löparstråk i en naturskön miljö vid vattnet m.m.För barnen finns också ett stort utbud av näraliggande förskolor (ett av dem ligger på andra sidan gatan) och skolor från åk 1 och ända upp till gymnasiet. Läs gärna mer på kommunens informativa hemsida www.danderyd.seBUDGIVNING

Vid budgivning tillämpas en öppen sådan där buden hanteras av mäklaren personligen eller redovisas på internet. Den nya ägaren har rätt att ta del av budgivningslistan där budgivarnas namn och telefonnummer redovisas.Om det kommer in bud till mäklaren efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet är signerat, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som själv avgör om budet ska avfärdas eller antas.Enligt lag råder alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Anna Alteg
Ansvarig mäklare
Anna Alteg
anna@vincent.se
070-634 41 44

KARTA

Senaste bostadsobjekten

Till toppen