Till salu

Danderyd - Mörbyskogen
Planritning

Ditt namn

Från epost:

Till epost:

Mörbydalen 32, 1 tr.

Perfekt planerad 2:a med stambytt, lyxigt badrum. Kök med matplats och inglasat uterum. Vardagsrum med två fönster som kan ge ett extra rum. Välkomna!

Observera att denna bostad är såld.

Typ:Bostadsrättslägenhet Rum:2 rum och kök, varav 1 sovrum. Boarea:62.3 kvm Avgift:2 714 kr

Rumsbeskrivning

Här är bostaden för dig som uppskattar stora, ljusa rum och ett bekvämt läge nära Mörby Centrum. Lägenheten har enhetliga ekparkettgolv i alla rum och en perfekt planlösning med ett vardagsrum som lätt kan delas av i två rum för den som önskar.

I entréhallen finns bra plats för ytterkläder och några mindre möbler. Det finns två inbyggda linneskåp och en inbyggd garderob.

Sovrummet rakt fram har plats för en stor dubbelsäng eller enkelsäng plus skrivbord m.m. Längs hela väggen finns garderobsinredning och belysning, dolt bakom tre gedigna skjutdörrar, den mellersta med en oval spegel.

Vardagsrummet är stort och har fönster på två väggar så att det lätt kan avdelas ett extra rum. Köket vägg i vägg har kvar sina originalskåp, är försett med diskmaskin och en extra bred spis. Framme vid fönstret är en matplats för 4-6 personer och utgång till den inglasade balkongen som utgör ett extra rum stora delar av året.

Det stambytta badrummet är sobert inrett med grått golv, mörkare grå väggplattor i duschen och vita väggar i övrigt. Kommod och skåp ovanför handfatet är av valnöt. Här finns också en egen tvättmaskin, spotlights i taket, elektrisk handdukstork och infällbara duschväggar i glas.

Välkommen till denna hemtrevliga bostad i en stabil och uppskattad förening!

Byggnad
Byggnadsår:
1964
Uppvärmningssystem:
Fjärrvärme
Renoveringar
Exempel på utförda renoveringar är:
2008 blästrades fasaderna och samtliga balkonger glasades in
2011-2013 genomfördes stambyte och samtliga lägenheter fick nya badrum
2014 byttes samtliga hissar ut
Fler renoveringar finns beskrivna i årsredovisningen och på föreningens hemsida.
Balkong/uteplats
Från köket kan du kliva ut på den inglasade balkongen med skogsdungen utanför.
Övriga utrymmen
Det finns källarförråd, cykelförråd och tvättstuga.
Bilplats
I föreningen finns 134 garageplatser och 70 p-platser à 150 kr/mån. Till p-platserna är det kö, men den som blir ny medlem har förtur före de i föreningen som redan har en garage- eller p-plats.

Besöksparkering finns längs gatan vid infarten tilll Mörbydalen liksom längre in vid vändplanen.
TV och bredband
TV:
Föreningen har avtal med bredbandsbolaget som ger ett antal fria kanaler samt ett valfritt programpaket - detta ingår i månadsavgiften.
Internet:
Internet via kabel-TV uttaget. Föreningen står för kostnaden för den lägsta hastigheten 512 Kbit men detta kan uppgraderas till 250 Mbit mot en avgift.
Ekonomi, månadsavgift 2 714 kr/mån
Föreningen
Namn:
Brf Mörbyskogen 3
Renoveringar:
Planerat underhåll av höghustaken under 2019.
Utförda renoveringar:
Under 2018 har låghusen fått tak över entréer och sidoskydd.
Nya entréportar 2017. Nya hissar 2014. Renovering av garage 2014.
Renovering av trapphus, portar och entréer 2013. Stamrenovering, 2011-13.
Renovering samt inglasning av balkonger 2008.
Andel i föreningen:
0.37%
Föreningens ekonomi:
Föreningens ekonomi förvaltas av Frubo AB. Avgiften för lägenheterna höjdes med 3% den 1 januari 2017
Äkta bostadsrättsförening?
Ja
Föreningens hemsida:

Föreningen omfattar 5 bostadshus med 222 lägenheter. Mörbyskogen 3 är en välskött förening.

Övrigt

OMRÅDET MÖRBY I DANDERYD

Mörbyskogen är ett eftertraktat bostadsområde som ligger centralt bredvid Mörby Centrum. I området finns en välsorterad ICA-butik, förskola, frisör m.m. I Mörby Centrum finns förutom T-bana och en bra blandning av fina butiker, även läkare, tandläkare, Friskis o Svettis och andra hälsoinriktade verksamheter, restauranger, videouthyrning, torghandel m.m. Till SATS är det lika nära.Från lägenheten är det inte långt till natursköna platser. Strandpromenaden längs Edsviken är helt fantastisk och bjuder på många timmars naturskön motion. Edsviken bjuder också på många bra badplatser och vintertid är isen flitigt nyttjad av skridskoåkare och pimplare.Kevinge golfbana finns på promenadavstånd. Den bjuder inte bara på golf och en förnämlig restaurang, utan vintertid nyttjas den flitigt av skidåkare och pulkåkande barn med familjer.På gångavstånd finns också många bra skolor och förskolor för barn i alla åldrar. En populär plats är Kvarnparksbadet med stora gräsytor och bassänger för alla åldrar. Här möts motionssimmare, soldyrkare och simskolebarn med sina familjer i en mycket gemytlig miljö. Vintertid finns Mörbybadet på bekvämt gångavstånd.Besök gärna kommunens informativa hemsida på www.danderyd.seBUDGIVNING

Vid budgivning tillämpas en öppen sådan där buden hanteras av mäklaren personligen eller redovisas på internet. Den nya ägaren har rätt att ta del av budgivningslistan där budgivarnas namn och telefonnummer redovisas.Om det kommer in bud till mäklaren efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet är signerat, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som själv avgör om budet ska avfärdas eller antas.Enligt lag råder alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Eva-Karin Ottersgård
Ansvarig mäklare
Eva-Karin Ottersgård
eko@vincent.se
0708-14 28 64

KARTA

Senaste bostadsobjekten

Till toppen