Till salu

Djursholm
Planritning

Ditt namn

Från epost:

Till epost:

Danderydsvägen 69B, 2 tr.

14 minuter till KTH och mycket låg avgift. Insynsfritt gavelläge med 20-talscharm. Gediget kök med matplats och modernt badrum med tvättpelare.

Observera att denna bostad är såld.

Typ:Bostadsrättslägenhet Rum:1 rum och kök. Boarea:32.3 kvm
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.
Avgift:920 kr

Det här är en lägenhet där varje kvadratmeter "sitter på rätt plats" så att den känns betydligt större än sina 31 kvm.

Redan i entrén till huset kännder du av det gedigna 20-talet i de kraftiga väggstommarna, de djupa fönsternischerna och takhöjden. Allt totalrenoverades 2003 med bästa kvalitet och stilfull smak.

Hela lägenheten har vita gedigna innerdörrar, vackra ekparkettgolv och släta ljusa väggar. Ljuset flödar in från två väderstreck genom höga vackra fönster med 3-glas isoler och tidsenlig spröjs. Tjockleken på väggarna avspeglas i de djupa fönsterbrädorna och takhöjden på 2,85 m ger lägenheten extra rymd.

Köket är modernt utrustat med diskmaskin, spishäll, ugn och kyl/frys. De gedigna ekluckorna är från Myresjö och är infällda i väggen - en både praktisk och utseendemässigt smakfull lösning. Här finns plats för upp till 8 sittande matgäster.

Själva rummet är kvadratiskt med fönster i två väderstreck som bl.a. bjuder på utsikt mot ängen där hästarna går på bete.

Badrummet är helkaklat med eluppvärmt klinkergolv. Här finns bl.a. en stor dusch med glasvägg och en egen tvättmaskin och torktumlare.

Välkommen till Brf Ängsliljan!

Byggnad
Byggnadsår:
1923/2003
Uppvärmningssystem:
Bergvärme med olja som komplement
Balkong/uteplats
Bakom huset i soligt söderläge finns den gemensamma trädgården med flera sittplatser, gräsmatta, planteringar, fontän m.m.

Ingen mark hör till denna bostadsrätt, föreningen äger marken.
Övriga utrymmen
Till lägenheten finns ett källarförråd.
Bilplats
Det finns p-plats med el att hyra utanför huset.

Utanför porten finns tre besöksplatser och efter affärstid är det gott om platser på Englessons kundparkering.
Ekonomi, månadsavgift 920 kr/mån
Föreningen
Namn:
Brf Ängsliljan
Antal lägenheter:
17 st
Antal lokaler:
1 st
Andel i föreningen:
2.0501%
Föreningens ekonomi:
Föreningens ekonomi är stabil med goda hyresintäkter från butiken Englesson.
Föreningen sänkte avgiften med 10 % från juli 2018.
Äkta bostadsrättsförening?
Ja

Fastigheten i Djursholm uppfördes ursprungligen 1923 som mejeri åt Mjölkcentralen. En verksamhet som pågick fram till c:a 1950. Från 1982 har familjen Englesson här bedrivits tillverkning och försäljning av möbler

Föreningen bildades 2003 och omfattar 17 bostadsrätter från 30-150 kvm. Englesson Möbelbutik hyr sina försäljningslokaler av föreningen.

Övrigt

OMRÅDET

Danderydsvägen 69 ligger i hjärtat av Djursholm med mycket goda kommunikationer. Endast c:a 200 meter från Roslagsbanan och Östberga hpl där tåget tar dig till Stockholm Östra på 14 minuter. Även nära till Bråvallavägen hpl (9 minuters promenad) som tar dig till Stockholm på 9 minuter samt Täby C på 6 minuter.Om du väljer bussen stannar 601 mot Djursholm C eller Mörby C/Danderyds sjukhus 5 minuter bort. Buss 509 mot Mörby C- Solna - Bromma ligger 8 minuter bort. Kommer du hem sent stannar nattbussen 5 minuter från porten.För den som gillar skog och natur är läget också bra. Det är nära till Ösbysjön, Ekebysjön och Altorpskogen med motionsslingor och även till Djursholms Golfklubb som vintertid nyttjas av flitiga skidåkare. I närheten finns också ett stort utbud av aktiviteter som t.ex. ridning, inomhusbad, tennis, curling m.m.Till Djursholms Centrum är det c:a 1 km - ett synnerligen levande centrum med fina butiker, mataffärer, restauranger och delikatesser. Här finns också banker, vårdcentral och andra serviceinrättningar.I Mörby Centrum finns förutom T-bana och en bra blandning av fina butiker, även läkare, tandläkare, Friskis o Svettis och andra hälsoinriktade verksamheter, restauranger, videouthyrning, torghandel m.m.

BUDGIVNING

Vid budgivning tillämpas en öppen sådan där buden hanteras av mäklaren personligen eller redovisas på internet. Den nya ägaren har rätt att ta del av budgivningslistan där budgivarnas namn och telefonnummer redovisas.Om det kommer in bud till mäklaren efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet är signerat, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som själv avgör om budet ska avfärdas eller antas.Enligt lag råder alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Magnus Engdahl
Ansvarig mäklare
Magnus Engdahl
magnus@vincent.se
070-776 78 77

Magnus Engdahl
Fastighetsmäklare
Magnus Engdahl
magnus@vincent.se
070-776 78 77

KARTA

Senaste bostadsobjekten

Till toppen