Till salu

Djursholm - Lillkalmar
Planritning

Ditt namn

Från epost:

Till epost:

Lillkalmarvägen 56 A

Egen entré och insynsskyddad uteplats/trädgård skapar radhuskaraktär. luftigt vardagsrum, två bra sovrum, trivsamt kök. Mycket välskött förening.

Observera att denna bostad är såld.

Typ:Bostadsrättslägenhet Rum:3 rum och kök, varav 2 sovrum. Boarea:82 kvm Avgift:3 445 kr

Egen entré och ett fritt gavelläge har denna rymliga 3:a på 82 kvm med stor uteplats/trädgård med äkta radhuskaraktär. Köket är ljust med matplats vid fönster. Stort lättmöblerat vardagsrum med parkettgolv och utgång till trädgården. Två bra sovrum. Rymligt badrum med tvättmaskin och fönster. Altorpsskogen med motionsspår, blåbär och svamp runt knuten. Bra kommunikationer med tåg och buss på nära håll. Mycket välskött förening med stabil ekonomi.


Rumsbeskrivning

Välkommen till en mycket hemtrevlig lägenhet på bottenvåningen med ett lugnt och grönskande gavelläge. Bostadshuset är i två plan med egen entré och uteplats på framsidan samt en stor uteplats och täppa på baksidan. Här bjuds på äkta radhuskänsla!

Du välkomnas i entréhallen med plats för kläder och skor samt ett uppskattat förråd under grannens trappa. Redan i hallen möts du av ljuset som flödar rakt genom lägenheten från den insynsskyddade tomten utanför vardagsrummet.

Vardagsrummet har ett stort fönsterparti och altandörr i glas ut mot trädgården och Altorpsskogen. Uteplatsen är stensatt och solplats i slänten upp mot skogen. Vardagsrummet med parkettgolv är luftigt och har bra ljusinsläpp från ett extra gavelfönster.

Ett av sovrummen har fönster mot uteplatsen på baksidan och gott om plats för dubbelsäng och förvaring. Det andra sovrummet är också rymligt och vetter mot framsidan.

Köket är trivsamt med ljusa snickerier, mycket gott om förvaring och bänkskiva i trä. Köket är utrustat med spishäll med ugn, ny fläkt, diskmaskin och kyl/frys. Framme vid fönstret finns en solig och gemytlig matplats för 6-8 personer.

Badrummet har klinkergolv och vitmålad träpanel på väggarna. Vid duschen är det helkaklat och duschväggar i glas. Badrummet är utrustat med dusch, handfat, wc, ny tvättmaskin och fönster.

I hallen finns en rejäl klädkammare som slukar mängder med kläder, skor och linneförvaring.

Det här är en lägenhet för dig som uppskattar närheten till naturen men ändå vill ha nära gångavstånd till kommunikationer. Hit lockas såväl barnfamiljer som yngre och äldre. Föreningen är välskött med stabil ekonomi. Utanför knuten finns fina promenadspår i Altorpsskogen och närhet till golfbanan. Bra kommunikationer med tåg och buss på nära håll som snabbt tar dig till näraliggande centrum i Djursholm, Mörby, Täby eller övriga Storstockholm.

Byggnad
Byggnadstyp:
2 plan
Byggnadsår:
1982
Uppvärmningssystem:
Bergvärme
Balkong/uteplats
På framsidan finns stensatt uteplats och rabatter. Trädgård/uteplats på baksidan är ca 48 kvm.

Övriga utrymmen
Tilll lägenheten hör ett intilliggande rymligt kallförråd.

Föreningen har en mycket trevlig fest-/samlingslokal med barkök som föreningens medlemmar kan hyra.
Det finns två välutrustade tvättstugor med tvättmaskiner, centrifug, torkskåp, torktumlare och mangel i varje. Tvättpoletter kan köpas av vicevärden.
Ett välutrustat gym finns i den andra kvarterslokalen.

Det finns tillgång till cykel- och mopedförråd och soprum.
Bilplats
Till föreningen hör två parkeringsområden. Inom dessa är det för medlemmarna avgiftsfri parkering. P-tillstånd erhålles av föreningen. Det går också bra att gästparkera längs Lillkalmarvägen, se skyltning.
I föreningen finns 53 stycken garageplatser som hyrs ut till medlemmar i föreningen.
TV och bredband
TV:
Ansluten till kabel-tv från Telia.
Internet:
Fiber är indraget till varje lägenhet.
Ekonomi, månadsavgift 3 445 kr/mån
Föreningen
Namn:
Brf Menglöd
Antal lägenheter:
108 st
Andel i föreningen:
0.985%
Andel av årsavgift:
0.98531%
Föreningens ekonomi:
Brf med god ekonomi.

Föreningen omfattar 12 bostadshus i 2 våningsplan med bibehållen grönska och natur mellan och runtomkring husen

Övrigt

OMRÅDET

Lillkalmar är ett mycket hemtrevligt område i grönskande omgivningar med elljusspår och fina strövområden i Altorpsskogen. Det är inte långt till Djursholms centrum och till Djursholms golfbana som vintertid nyttjas av flitiga skidåkare. För den sportintresserade är det även nära till tennishall, curlinghall, bad, ridhus m.m.Sommartid finns det fina badmöjligheter vid Ösbysjön på gångavstånd och vintertid är det lätt att ta sig till Mörbybadet. På vintern åker man med fördel skridskor runt både Ösbysjön och Ekebysjön. I närheten finns många bra förskolor och skolor för barn i alla åldrar, alla med gångavstånd.Busshållplats och Roslagsbanan ligger på bekvämt gångavstånd för vidare transport till Djursholm, Mörby Centrum, Täby Centrum och Stockholm City.Djursholms torg har bl a bank, apotek, vårdcentral, restauranger, mataffär, frisör, bibliotek och klädbutiker.

I Mörby Centrum finns förutom T-bana, en bra blandning av butiker, även läkare, tandläkare, Friskis o Svettis och andra hälsoinriktade verksamheter, restauranger, torghandel m.m.Handelsplats Enebyängen har IKEA-fillial, en fullsorterad Stora Coop, restauranger, butiker och apotek.BUDGIVNING

Vid budgivning tillämpas en öppen sådan där buden hanteras av mäklaren personligen eller redovisas på internet. Den nya ägaren har rätt att ta del av budgivningslistan där budgivarnas namn och telefonnummer redovisas.Om det kommer in bud till mäklaren efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet är signerat, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som själv avgör om budet ska avfärdas eller antas.Enligt lag råder alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Anna Alteg
Ansvarig mäklare
Anna Alteg
anna@vincent.se
070-634 41 44

KARTA

Senaste bostadsobjekten

Till toppen