Till salu

Danderyd - Mörbyskogen
Planritning

Ditt namn

Från epost:

Till epost:

Mörbydalen 36, 7 tr.

Ljus gavel 4:a med fönster åt tre håll och milsvid utsikt. Stambytt badrum och två balkonger. Genomgående parkettgolv och 3 bra sovrum. Garage finns!

Observera att denna bostad är såld.

Typ:Bostadsrättslägenhet Rum:4 rum och kök, varav 2-3 sovrum. Boarea:98.3 kvm
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.
Avgift:4 277 kr

Rumsbeskrivning

Kliv in i den moderna hissen och stanna på plan sju. Här välkomnas du i en ljus gavellägenhet med enhetliga parkettgolv i alla rum.

Redan i entréhallen möts du av den milsvida utsikten genom gavelfönstret i vardagsrummet och den inglasade balkongen utanför. I hallen är originalgarderoberna bevarade och de slukar mängder av kläder och skor.

Köket är vitt med bänkskiva av ek längs två av väggarna. Här finns också fullhöjds kyl och frys liksom ett skafferi som rymmer alla tänkbara specerier. Framme vid fönstret är det plats för ett matbord. Bäst av allt är nog ändå den milsvida utsikten både från köket och den intilliggande balkongen. Tack vare inglasningen kan kvällstéet avnjutas här från tidig vår till sen höst.

Vardagsrummet är rymligt och har fönster i två väderstreck. Härifrån når du biblioteket som även blir ett bra sovrum. Här inne finns en mindre klädkammare och utgång till den största balkongen som glasats in genom föreningens försorg. Om glasen dras åt sidan kan du sola från lunchtid och framåt - eller varför inte gå upp två trappor till föreningens gemensamma takterrass!

Ett andra sovrum ligger bredvid köket och även här är de platsbyggda garderoberna bevarade. I anslutning till detta sovrum når du det stambytta badrummet med golvvärme och infällda spotlights i taket. Badrummet som är delat i två, har i ena delen tvättmaskin och torktumlare bredvid fönstret och en dusch med infällbara glasdörrar. En mellandörr leder in till nästa halva som har handfat med förvaring och toalett - den här delen nås även från entréhallen.

Det tredje sovrummet vid entréhallen är också stort med tre garderober och såklart - strålande utsikt över nejden bortom grannhusen.

Välkommen upp till en synnerligen hemtrevlig bostad i en stabil förening!

Byggnad
Byggnadsår:
1964
Uppvärmningssystem:
Fjärrvärme
Balkong/uteplats
Längs med biblioteket/sovrummet är en rymlig balkong åt väster. Föreningen har ombesörjt inglasningen då även stagen till det gamla balkongräcket tagits bort vilket ger extra utrymme.

En andra balkong finns utanför köket med milsvid utsikt åt norr. Båda balkongerna har solskyddande rullgardiner.

Ingen upplåten mark hör till denna bostadsrätt.
Övriga utrymmen
Det finns källarförråd, cykelförråd och tvättstuga.
Bilplats
Till denna bostadsrätt hör en garageplats för 284 kr/mån. Om denna ej önskas kan den hyras ut i andra hand.

Totalt finns i föreningen finns 134 garageplatser och 70 p-platser à 150 kr/mån.

Besöksparkering finns längs gatan vid infarten till Mörbydalen liksom längre in vid vändplanen.
TV och bredband
TV:
Föreningen har avtal med bredbandsbolaget som ger ett antal fria kanaler samt ett valfritt programpaket - detta ingår i månadsavgiften.
Internet:
Internet via kabel-TV uttaget. Föreningen står för kostnaden för den lägsta hastigheten 512 Kbit men detta kan uppgraderas till 250 Mbit mot en avgift.
Ekonomi, månadsavgift 4 277 kr/mån
Föreningen
Namn:
Brf Mörbyskogen 3
Renoveringar:
Inga stora underhållsarbeten planerade.
Nya entréportar 2017. Nya hissar 2014. Renovering av garage 2014.
Renovering av trapphus, portar och entréer 2013. Stamrenovering, 2011-13.
Renovering samt inglasning av balkonger 2008.
Andel i föreningen:
0.64%
Föreningens ekonomi:
Föreningens ekonomi förvaltas av Frubo AB. Avgiften för lägenheterna höjdes med 3% den 1 januari 2017
Äkta bostadsrättsförening?
Ja
Föreningens hemsida:

Föreningen omfattar 5 bostadshus med 222 lägenheter. Mörbyskogen 3 är en välskött förening.

Övrigt

OMRÅDET MÖRBY I DANDERYD

Mörbyskogen är ett eftertraktat bostadsområde som ligger på bekvämt gångavstånd till Mörby Centrum. I området finns en välsorterad ICA-butik, förskola, frisör m.m. I Mörby Centrum finns förutom T-bana och en bra blandning av fina butiker, även läkare, tandläkare, Friskis o Svettis och andra hälsoinriktade verksamheter, restauranger, videouthyrning, torghandel m.m.Från lägenheten är det inte långt till natursköna platser. Strandpromenaden längs Edsviken är helt fantastisk och bjuder på många timmars naturskön motion. Edsviken bjuder också på många bra badplatser och vintertid är isen flitigt nyttjad av skridskoåkare och pimplare.Kevinge golfbana finns på promenadavstånd. Den bjuder inte bara på golf och en förnämlig restaurang, utan vintertid nyttjas den flitigt av skidåkare och pulkåkande barn med familjer.På gångavstånd finns också många bra skolor och förskolor för barn i alla åldrar. En populär plats är Kvarnparksbadet med stora gräsytor och bassänger för alla åldrar. Här möts motionssimmare, soldyrkare och simskolebarn med sina familjer i en mycket gemytlig miljö. Vintertid finns Mörbybadet på bekvämt gångavstånd.Besök gärna kommunens informativa hemsida på www.danderyd.seBUDGIVNING

Vårt utgångspris anger det pris säljaren önskar inleda en eventuell budgivning på. Vi tillämpar en öppen budgivning där buden hanteras av mäklaren personligen eller redovisas genom e-bud. Den nya ägaren har rätt att ta del av budgivningslistan där budgivarnas namn och telefonnummer redovisas.Säljarna har alltid rätt att besluta om vid vilken tidpunkt de vill sälja och till vem. Om det kommer in bud till mäklaren efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet är signerat, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som själv avgör om budet ska avfärdas eller antas.

Eva-Karin Ottersgård
Ansvarig mäklare
Eva-Karin Ottersgård
eko@vincent.se
0708-14 28 64

KARTA

Senaste bostadsobjekten

Till toppen