Till salu

Danderyd - Nora

Ditt namn

Från epost:

Till epost:

Nora Torg 2B

2:a i lummigt villaområde. Öppen och ljus lägenhet med högt i tak, balkong i söder. Renoverat badrum, äldre standard i kök. Busshållplats utanför.

Observera att denna bostad är såld.

Typ:Bostadsrättslägenhet Rum:2 rum och kök, varav 1 sovrum. Boarea:54 kvm Avgift:3 104 kr

Rumsbeskrivning

Välkommen till denna trivsamma lägenhet en trappa upp med ett insynsskyddat läge och högt i tak. Lägenheten har äldre standard men är välskött och kan bli hur fin som helst för den som vill sätta sin egen prägel på lägenheten. Badrummet är renoverat.

Lägenheten har säkerhetsdörr och hallen har plats för avhängning. Fint parkettgolv i hallen som löper vidare in i vardagsrummet. I hallen finns badrum och en praktisk klädkammare.

Köket har äldre standard men är välbevarat. Köket har vita snickerier och trivsam matplats vid fönstret. Här har man en trevlig grönskande vy.

Vardagsrummet är lättmöblerat med bra storlek och stora fönster. Utgång till balkong med söderläge. Fiskbensmönstrad parkett på golvet.

Sovrummet har plats för dubbelsäng och har inbyggda garderober och nära till klädkammaren i hallen.
Badrummet är renoverat och helkaklat med duschplats.

Detta är en mycket öppen och ljus lägenhet med högt i tak, fint ljusinsläpp och insynsskyddat läge.

Trapphuset i fastigheten är rymligt och ljust och vid entrén finns alla brevlådor samlade.

Byggnad
Byggnadsår:
1955
Balkong/uteplats
Balkong med söderläge.
Övriga utrymmen
Till lägenheten hör ett källarförråd. Det finns dessutom gott om plats att förvara cyklar på.

I källaren finns även en relaxavdelning med bl.a. bastu och biljardbord. Tvättstugan är mycket välordnad med tvättmaskin och ett rejält torkrum.
Bilplats
På Nora Torg finns parkeringsplatser med P-skiva. Det finns också en obevakad parkering framför huset där de bilburna medlemmarna parkerar.
TV och bredband
TV:
Ansluten till kabel Tv
Internet:
Ansluten till bredband.
Ekonomi, månadsavgift 3 104 kr/mån
Föreningen
Namn:
Hornet 1
Antal lägenheter:
12 st
Antal lokaler:
1 st
Andel i föreningen:
8.33%
Andel av årsavgift:
8.33%
Föreningens ekonomi:
Planerad avgiftshöjning under 2017.
Äkta bostadsrättsförening?
Ja

Föreningen fungerar bra och gemensamma utrymmen sköts exemplariskt.

Övrigt

Vid Nora Torg finns närlivs, pizzeria och bussar till Mörby Centrum. Ett par kvarter bort ligger Kvarnparksbadet med stora gräsytor och bassänger för alla åldrar. Här möts motionssimmare, soldyrkare och simskolebarn med sina familjer i en mycket gemytlig miljö. I badparken samlas man för traditionsenligt midsommar- och valborgsfirande.

Strax bortom Kvarnparken är Danderydsvallen med konstgräs för de fotbollsintresserade ungdomarna och hockeyrink på vintern. I detta kvarter finns också flera tennisbanor utomhus vid Edsvikens vatten.

Strandpromenaden längs Edsviken är helt fantastisk och inbjuder till många timmars naturskön motion. Här finns också ett flertal klippbad och vintertid är isen flitigt nyttjad av skridskoåkare och pimplare.BUDGIVNINGVid budgivning tillämpas en öppen sådan där buden hanteras av mäklaren personligen eller redovisas på internet. Den nya ägaren har rätt att ta del av budgivningslistan där budgivarnas namn och telefonnummer redovisas.

Om det kommer in bud till mäklaren efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet är signerat, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som själv avgör om budet ska avfärdas eller antas.

Enligt lag råder alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Anna Alteg
Ansvarig mäklare
Anna Alteg
anna@vincent.se
070-634 41 44

KARTA

Senaste bostadsobjekten

Till toppen