Till salu

Danderyd - Mörbyskogen
Planritning

Ditt namn

Från epost:

Till epost:

Mörbydalen 6, 9tr

Högst upp med balkong i eftersökta Mörbyskogen. Gångavstånd till tunnelbana. Renoveringsbehov.

Observera att denna bostad är såld.

Typ:Bostadsrättslägenhet Rum:1 rum och kök. Boarea:31 kvm
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.
Avgift:1 632 kr

Högst upp med balkong i eftersökta Mörbyskogen. Lägenhet i akut behov av renovering. Ett köksprojekt inleddes 2015, men har sedan dess avstannat. Spekulanter bör kalkylera med att bygga ett kök (rivning av det föregående är utfört) samt att gå över ytskikt.

Badrummet är renoverat i samband med att föreningen genomförde sambyte 2015 och är smakfullt utfört med kakel och klinker. Säkerhetsdörr.
Renoveringsobjekt.

Lägenheten säljs i befintligt, ostädat skick, tillsammans med det lösöre (bland annat vissa köksstommar och bänkskivor) som finns kvar i lägenheten vid tillträdet.

Kontakta fastighetsmäklaren för mer information och bilder. Visning kommer ske söndagen den 2:a Oktober. Tid meddelas senare. Visningar kan ordnas dagtid i vecka 39.

Byggnad
Balkong/uteplats
Balkong, inglasad, läge högt läge med milsvidd utsikt.
Övriga utrymmen
Till lägenheten hör ett källarförråd.

Det finns också cykelförråd, barnvagnsförråd och grovsoprum.

Tvättstuga finns på Mörbydalen 7 och 14.
Bilplats
Föreningen har 292 garageplatser och 120 parkeringsplatser varav 12 med eluttag. Det finns även 25 avgiftsbelagda gästparkeringsplatser i området.

Garageplatserna kostar 450:-/månad och en P-plats kostar 150:-/månad.
TV och bredband
TV:
Ansluten till kabelnät via Com Hem.
Internet:
Bredband via Com Hem med möjlighet till IP-telefoni.
Ekonomi, månadsavgift 1 632 kr/mån inkl. värme, vatten
Föreningen
Namn:
Mörbyskogen 2
Renoveringar:
Renoveringar: 2003 installation och övergång till fjärrvärme. 2003-2004 renovering av av fasader och inglasning av balkonger. 2013-2016 renovering av vatten-och avloppsstammar i samtliga badrum. 2014-2017 byte till nya hissar. 2018 entretavleprojekt, FTX-projekt som påbörjades 2017 med grannföreningarna för förbättrad ventilation, 2018 takomläggning av fastigheternas tak.
I årsredovisningen finns en utförlig lista på renoveringar och underhållsarbete som har skett i föreningen.
Andel i föreningen:
0.13238%
Andel av årsavgift:
0.13238%
Pantsättningsavgift:
465 kr
Överlåtelseavgift:
1 163 kr
Äkta bostadsrättsförening?
Ja
Föreningens hemsida:

Föreningens hus uppfördes under åren 1962-1964 och omfattar 373 bostadsrätter. Föreningen disponerar sammanlagt 73 lokaler varav 65 förrådsutrymmen (inkl 15 f d soprum. Fem lokaler och fyra förrådsutrymmen upplåts med hyresrätt. 65 lokaler upplåts med hyresrätt till föreningens medlemmar som förråd och tre lokaler disponeras för föreningens eget behov, såsom styrelserum med pentry samt dagrum och utställningsrum under renoveringsprojekt.Föreningens hemsida är www.morbyskogen2.se

Övrigt

OMRÅDET MÖRBY I DANDERYD

Mörbyskogen är ett eftertraktat bostadsområde som ligger centralt bredvid Mörby Centrum. I grannhuset finns en välsorterad ICA-butik, förskola, frisör m.m. I Mörby Centrum finns förutom T-bana och en bra blandning av fina butiker, även läkare, tandläkare, Friskis o Svettis och andra hälsoinriktade verksamheter, restauranger, videouthyrning, torghandel m.m.Från lägenheten är det inte långt till natursköna platser. Strandpromenaden längs Edsviken är helt fantastisk och bjuder på många timmars naturskön motion. Edsviken bjuder också på många bra badplatser och vintertid är isen flitigt nyttjad av skridskoåkare och pimplare.Kevinge golfbana finns på promenadavstånd. Den bjuder inte bara på golf och en förnämlig restaurang, utan vintertid nyttjas den flitigt av skidåkare och pulkåkande barn med familjer.På gångavstånd finns också många bra skolor och förskolor för barn i alla åldrar. En populär plats är Kvarnparksbadet med stora gräsytor och bassänger för alla åldrar. Här möts motionssimmare, soldyrkare och simskolebarn med sina familjer i en mycket gemytlig miljö. Vintertid finns det nyrenoverande Mörbybadet på bekvämt gångavstånd.Besök gärna kommunens informativa hemsida på www.danderyd.seBUDGIVNING

Vårt utgångspris anger det pris säljaren önskar inleda en eventuell budgivning på. Vi tillämpar en öppen budgivning där buden hanteras av mäklaren personligen eller redovisas genom e-bud. Den nya ägaren har rätt att ta del av budgivningslistan där budgivarnas namn och telefonnummer redovisas.Säljarna har alltid rätt att besluta om vid vilken tidpunkt de vill sälja och till vem. Om det kommer in bud till mäklaren efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet är signerat, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som själv avgör om budet ska avfärdas eller antas.

Magnus Engdahl
Ansvarig mäklare
Magnus Engdahl
magnus@vincent.se
070-776 78 77

KARTA

Senaste bostadsobjekten

Till toppen