Till salu

Djursholm - Ösby
Planritning

Ditt namn

Från epost:

Till epost:

Norevägen 59, 3 tr.

Läcker etagelägenhet för paret, singeln eller den lilla familjen. Enastående kommunikationer. Insynsfritt, ostört, garage med direkthiss, låg avgift.

Observera att denna bostad är såld.

Typ:Bostadsrättslägenhet Rum:3 rum och kök. Boarea:87 kvm
Boarea enl. bostadsrättsföreningen. Biarea är invändigt förråd och golvyta under snedtak..
Biarea:12 kvm Avgift:2 683 kr

Rumsbeskrivning

Välkommen högst upp i huset till en etagevåning med ostört, helt insynsfritt läge - en bostad utöver det vanliga.

Våningen är i skick som ny med hög kvalitet på material och finish. Här varvas glaspartier från golv till tak med raka och lutande fönster för ett maximalt ljusinsläpp - alla med 3-glas isoler för ett optimalt inomhusklimat.

Planlösningen är öppen mellan kök och vardagsrum med en förhöjd bänk som delar av på ett både naturligt och praktiskt sätt. De vita köksskåpen är från HTH med vitvaror från Siemens och med vinkylen som pricken över i.

Matbordet är placerat så det kan expanderas om du vill bjuda ett flertal gäster på middag. Kaffet avnjuts med fördel i vardagsrummet där du kan följa årstidernas växlingar via den praktfulla eken utanför det stora fönsterpartiet. Här kan du också tända en sprakande brasa som sprider en behaglig värme i hela våningen.

Sommarhalvåret är ändå terrassen med mjukt trägolv den mest uppskattade platsen. Den är vänd åt öster och tack vare läget högst upp i huset, bjuds här på sol mest hela dagen under sommarmånaderna. Här kan du sola ostört och njuta av mat och dryck i det fria.

Kontoret har ett stort glasparti ut mot terrassen och en hel garderobsvägg med spegelglas som effektfullt sprider himmel och ljus. Den här delen kan enkelt separeras med en dörr för den som vill skapa avskiljdhet.

Badrummet är sobert inrett med rejäl duschplats av glas, vägghängd toalett, skön golvvärme, handdukstork och handfat med förvaring. Det fungerar även som lägenhetens tvättstuga med separat tvättmaskin och torktumlare under en praktisk arbetsbänk och med förvaringsskåp ovanför.

Sovrummet är insynsfritt och rymligt med platsbyggd klädförvaring längs hela ena väggen. Här finns en mörkläggningsjalusi i fönstret för bästa tänkbara nattsömn.

Via en stadig spiraltrappa når du det rymliga allrummet som kan fungera som bibliotek, ateljé, TV-rum, gästrum eller annat efter önskemål. Bakom en finurligt tapetserad dörr finns ett stort invändigt förråd i tillägg till källarförrådet. Allrummet flödar av ljus med fönster i två väderstreck. I takfönstret finns ännu en mörkläggningsjalusi och om det känns varmt finns här en klimatanläggning med komfortkyla!

Välkommen upp till en ljus, ombonad lägenhet i en välskött förening med låga avgifter!

Byggnad
Byggnadsår:
2013
Fönster:
3-glasfönster isoler
Ventilation:
Mekanisk till- och frånluft
Uppvärmningssystem:
Bergvärme
Balkong/uteplats
Här kan du kliva ut på en trädäckad, helt insynsfri terrass på drygt 7 m² med morgonsol. Sommartid när solen står lite högre på himlen är det sol mest hela dagen.

Övriga utrymmen
Ett källarförråd på 1,5 x 2,5 m² disponeras av ägarna till denna bostadsrätt. Föreningen har egna återvinningskärl för grovsopor, organiska sopor, papper, plast, glas och metall.
Bilplats
Ägaren till lägenheten disponerar en garageplats i källarplanet mot en månatlig kostnad på 700 kr.
TV och bredband
TV:
Ett basutbud med TV-kanaler via Bredbandsbolaget ingår i månadsavgiften.
Internet:
Fiber med gott om uttag i lägenheten. Abonnemangsavgiften för bredband och IP-telefoni ingår i månadsavgiften.
Ekonomi, månadsavgift 2 683 kr/mån
Föreningen
Namn:
Brf ÖsbyPark
Gårdsplats/innergård:
Framför huset finns en uppskattad boulebana. Runt husen är det genomgående välskötta planteringar, gräsmattor och träd som omhändertas av extern entreprenör.
Renoveringar:
Arbete pågår för att upprätta en framtida underhållsplan.
Andel i föreningen:
2.4213%
Föreningens ekonomi:
Föreningens ekonomi är stabil. År 2015 amorterades 1 milj. på lånen som idag uppgår till 31 milj. kr, motsvarande c:a 7.750 kr/m², en låg skuldbörda i en nyproducerad bostadsrättsförening.

Avgifterna sänktes nyligen till nuvarande nivå. Inga nya avgiftsförändringar är kända
Äkta bostadsrättsförening?
Ja

I föreningen finns 36 bostadsrätter med en total boarea på 3 997 m². Det är mycket god grannsämja med två årliga sammankomster över något att äta och dricka. Teknisk och ekonomisk förvaltare är Storholmen.I föreningen finns även 46 garage- och parkeringsplatser i ett separat aktiebolag som ägs av bostadsrättsföreningen

Övrigt

NÄROMRÅDET


Brf Ösby Park har ett ypperligt läge invid Ösby Station där Roslagsbanan tar dig till Östra Station/Tekniska Högskolan på 9 minuter. Med tåget har du lika nära till Täby Centrum med ett stort antal märkesbutiker.Runt Djursholms Ösby finns många natursköna platser som t.ex. Ösbysjön med sin populära badplats. Ekebysjön ligger också nära liksom Djursholms Golfklubb.Promenerar du Vendevägen ner till Djursholms torg kan du avnjuta en gourmetmiddag på någon av de populära restaurangerna - här bjuds något för varje smakriktning. I Djursholm finns också fina butiker och en härlig strandpromenad med båt- och badplatser.Vill du veta mer om utbudet i kommunen, fråga gärna mäklaren eller sök på www.Danderyd.se!BUDGIVNING


Vid budgivning tillämpas en öppen sådan där buden hanteras av mäklaren personligen eller redovisas på internet. Den nya ägaren har rätt att ta del av budgivningslistan där budgivarnas namn och telefonnummer redovisas.Om det kommer in bud till mäklaren efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet är signerat, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som själv avgör om budet ska avfärdas eller antas.Enligt lag råder alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Eva-Karin Ottersgård
Ansvarig mäklare
Eva-Karin Ottersgård
eko@vincent.se
0708-14 28 64

KARTA

Senaste bostadsobjekten

Till toppen