Till salu

Djursholm - Ösby
Planritning

Ditt namn

Från epost:

Till epost:

Norevägen 59, 3 tr.

Modernt designad etagevåning 9min från Stockholm Ö. Ljus, rymd, två soliga terrasser, braskamin, kylanläggning, garage i huset mm. Välkomna!

Observera att denna bostad är såld.

Typ:Bostadsrättslägenhet Rum:6 rum och kök, varav 4 sovrum. Boarea:166 kvm
Areaupgift enl. ekonomisk plan.
Avgift:3 958 kr

Rumsbeskrivning

Nu har du en unik chans att förvärva den största bostadsrätten i Brf Ösby Park, en våning som färdigställdes för c:a två år sedan. Arkitekternas ambition har varit att skapa en modern lägenhet med villakänsla som knyter an till Djursholms villastad - och de har lyckats!

Här har du ett högt, insynsfritt läge med modernt öppen planlösning och rum som kan varieras för att passa både större och mindre familjer. Kvaliteten märks redan på utsidan med prydligt anlagda rabatter och trädgårdar och en miljömedveten satsning på återvinning.

Från garaget kan du ta hissen till översta våningsplanet och du kliver in i det rymliga kapprummet med sobert stengolv och hel garderobsvägg. Här flödar solen in genom glasdörr och fullhöjdsfönster ut mot en av två terrasser.

Lägenheten är delvis i två plan och har öppet i nock med synliga bjälkar vilket skapar rymdkänsla och karaktär samtidigt som bostadsytan maximeras.

I köket finns vita skåp från HTH med bänkskivor av grå marmor. Det är fullt utrustat med induktionshäll, inbyggd micro och ugn, diskmaskin samt fullhöjds kyl och frys. Bakom spisen är en praktisk bardisk som utgör en naturlig avskiljare mot vardagsrummet - eller matplatsen för den som önskar.

På entréplanet finns två rejäla sovrum och ett mindre sovrum mellan terrasserna. I alla dessa sovrum finns garderobsväggar med praktiska skjutdörrar.

På det övre planet finns ännu ett sovrum och ett riktigt stort allrum som skulle kunna delas av till ett femte sovrum och ändå ge plats för en soffgrupp, arbetsplats eller annat efter behov. Här uppe finns en klimatanläggning med komfortkyla för att hålla en behaglig temperatur året om.

I lägenheten finns två badrum med vägghängda toaletter, spotlights, golvvärme m.m. Det mindre är utrustat med dusch och i det större finns dessutom dubbelhandfat, tvättmaskin och torktumlare.

Välkommen till en unik bostad i populära Ösby, 9 minuter från Stockholms Östra.

Byggnad
Byggnadsår:
2013
Fönster:
3-glasfönster isoler
Ventilation:
Mekanisk till- och frånluft
Uppvärmningssystem:
Bergvärme
Balkong/uteplats
Lägenheten har två terrasser i soligt sydvästläge om 8 m² respektive 6 m².
Övriga utrymmen
Ägarna disponerar ett förråd i källaren.
Föreningen har egna återvinningskärl för grovsopor, organiska sopor, papper, plast, glas och metall.
Bilplats
Samtliga medlemmar disponerar en garageplats i källarplanet mot en månatlig kostnad på 700 kr. Nuvarande ägare har utrustat sin plats med el för uppladdning av el-bil. De disponerar även en extra garageplats för 700 kr/månad.
TV och bredband
TV:
Ett basutbud med TV-kanaler via Bredbandsbolaget ingår i månadsavgiften.
Internet:
Fiber finns framdraget med gott om uttag i lägenheten. Abonnemangsavgiften för bredband och IP-telefoni ingår i månadsavgiften.
Ekonomi, månadsavgift 3 958 kr/mån
Föreningen
Namn:
Brf ÖsbyPark
Gårdsplats/innergård:
Framför huset finns en uppskattad boulebana. Runt husen är det genomgående välskötta planteringar, gräsmattor och träd som omhändertas av extern entreprenör.
Renoveringar:
Arbete pågår för att upprätta en framtida underhållsplan.
Andel i föreningen:
3.5719%
Föreningens ekonomi:
Föreningens ekonomi är stabil. År 2015 amorterades 1 milj. på lånen som idag uppgår till 31 milj. kr, motsvarande c:a 7.750 kr/m², en låg skuldbörda i en nyproducerad bostadsrättsförening.

Avgifterna sänktes nyligen till nuvarande nivå. Inga nya avgiftsförändringar är kända
Äkta bostadsrättsförening?
Ja

I föreningen finns 36 bostadsrätter med en total boarea på 3 997 m². Det är mycket god grannsämja med två årliga sammankomster över något att äta och dricka. Teknisk och ekonomisk förvaltare är Storholmen.I föreningen finns även 46 garage- och parkeringsplatser i ett separat aktiebolag som ägs av bostadsrättsföreningen

Övrigt

NÄROMRÅDET

Brf Ösby Park har ett ypperligt läge ett stenkast från Ösby Station där Roslagsbanan tar dig till Valhallavägen på 9 minuter. Med tåget har du lika nära till Täby Centrum med ett stort antal märkesbutiker där du handlar allt från mode till inredning och internationella delikatesser. Tågen fortsätter till Österskär - hit kommer du på en dryg halvtimme - eller till Vallentuna som bara är drygt 20 minuter bort.Runt Ösby finns många natursköna platser som t.ex. Ösbysjön med sin populära badplats. Ekebysjön ligger också nära liksom Djursholms Golfklubb.Promenerar du Vendevägen ner till Djursholms torg kan du avnjuta en gourmetmiddag på någon av de populäraste restaurangerna - här bjuds något för varje smakriktning. I Djursholm finns också fina butiker och en härlig strandpromenad med båt- och badplatser.Vill du veta mer om utbudet i kommunen, fråga gärna mäklaren eller sök på www.Danderyd.se!BUDGIVNING

Vid budgivning tillämpas en öppen sådan där buden hanteras av mäklaren personligen eller redovisas på internet. Den nya ägaren har rätt att ta del av budgivningslistan där budgivarnas namn och telefonnummer redovisas.Om det kommer in bud till mäklaren efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet är signerat, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som själv avgör om budet ska avfärdas eller antas.Enligt lag råder alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Eva-Karin Ottersgård
Ansvarig mäklare
Eva-Karin Ottersgård
eko@vincent.se
0708-14 28 64

KARTA

Senaste bostadsobjekten

Till toppen