Till salu

Danderyd - Klingsta
Planritning

Ditt namn

Från epost:

Till epost:

Bergåsstigen 2C

Perfekt planerat radhus som är mycket yteffektivt, öppen planlösning, 3-4 sovrum, vattenburen golvvärme, uteplatser, Nära Mörby C , måste ses!

Observera att denna bostad är såld.

Typ:Bostadsrättsradhus Rum:6 rum och kök, varav 3-4 sovrum. Boarea:110 kvm Biarea:14 kvm Avgift:5 371 kr

Välkommen till detta nybyggda, exklusiva boende med effektiv planlösning. Perfekt läge nära Mörby C i lummiga villakvarter. Hög standard på materialvalen, vattenburen golvvärme och stora fönsterpartier ger ett luftigt intryck. Uteplatser med sol hela dagen och takterrass. Lättskött tomt med bilplats. Entréplan med öppen planlösning, två helkaklade badrum. Inredd vind. Ett boende som måste upplevas!

Rumsbeskrivning


Detta är en perfekt bostad för dig som söker villaboendets fria ytor och lummiga uteplatser men med bostadsrättens något bekvämare vardag.

På framsidan avgränsas husen av pergolor med klänger växter. Det finns plats för två bilar på uppfarten. Motorvärmare finns. Vid entrén finns en trädäckad uteplats.

Hallen har klinkergolv och gott om plats för avhängning och förvaring. Här finns ett helkaklat badrum med klinker och är utrustat med dusch, wc, handdukstork och handfat med kommod.
Det är vattenburen golvvärme i två av planen och fina oljade enstavs parkettgolv i hela huset.

I entréplanet är det öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Stora fönsterpartier på båda sidor ger fint ljusinsläpp. I mitten är trappan till övre plan.

Köket har ljusa snickerier från Marbodal och är fullt utrustat med b.la induktionsspis, vinkyl och mycket bra förvaring och härliga beredningsytor för den matlagningsintresserade. Öppen och ljus matplats vid fönstret.

Gränsen mellan kök och vardagsrum är flytande, vardagsrummet har en väggfast låg hylla som löper utmed förlängningen av kökssnickerierna. Från vardagsrummet kan man öppna upp till en terrass med trädäck och tegelmur runt om och grind. Det finns en Tuija häck utanför.

Under trappan finns tvättstugan med tvättpelare, värmepanna, tvättho och förvaring.

Övre plan har tre bra sovrum samt ett mindre rum som är lämpligt som barn rum eller arbetsrum. Två av sovrummen har garderober och det andra sovrummet har en klädkammare. På detta plan finns ett helkaklat badrum med badkar, wc handfat med kommod och handdukstork. Allrummet blir extra luftigt då det är öppet upp till nock och ljus insläpp från takfönster.

Nuvarande ägare har inrett ett sovrum/gästrum på översta planet. Här når man den rymliga takterrassen som är insynsskyddad med kvällssol.

Välkommen till detta perfekta planerade stadsradhus med fina materialval och med närhet till det mesta.


Byggnad
Byggnadstyp:
Radhus i tre plan
Byggnadsår:
2015
Uppvärmningssystem:
Värmepump, vattenburen golvvärme
Balkong/uteplats
Soliga uteplater på både fram och baksidan av huset samt en insysnsskyddad takterrass.
Övriga utrymmen
Det finns källarförråd.
Bilplats
Parkeringsplats finns i anslutning till radhuset med motorvärmare. Åtta garageplats finns för uthyrning och kostar 950 kr/månad.
TV och bredband
Internet:
Fiber är indraget.
Ekonomi, månadsavgift 5 371 kr/mån
Föreningen
Namn:
Brf Bergåsstigen
Antal lägenheter:
9 st
Andel i föreningen:
11.11%
Andel av årsavgift:
11.11%
Övrigt

OMRÅDET KLINGSTA I DANDERYD

Brf Bergåsstigen ligger mycket centralt med endast 3 min gångväg till Mörby C. Föreningen ligger i uppvuxna lummiga villkvarter.I Mörby Centrum finns förutom T-bana och en bra blandning av fina butiker, även läkare, tandläkare, Friskis o Svettis och andra hälsoinriktade verksamheter, restauranger, torghandel m.m.Från Bergåsstigen är det inte långt till natursköna platser. Strandpromenaden längs Edsviken är helt fantastisk och bjuder på många timmars naturskön motion. Edsviken bjuder också på många bra badplatser och vintertid är isen flitigt nyttjad av skridskoåkare och pimplare.Bra skolor för barn i alla åldrar finns på gångavstånd liksom en mängd fritidsaktiviteter. Kevinge Golfbana finns på promenadavstånd. Den bjuder inte bara på golf och en förnämlig restaurang, utan vindertid nyttjas den flitigt av skidåkare och pulkaåkande barn med familjer.En populär plats är Kvarnparksbadet med stora gräsytor och bassänger för alla åldrar. Här möts motionssimmare, soldyrkare och simskolebarn med sina familjer i en mycket gemytlig miljö.Besök gärna kommunens informativa hemsida på www.danderyd.seBUDGIVNING

Vid budgivning tillämpas en öppen sådan där buden hanteras av mäklaren personligen eller redovisas på internet. Den nya ägaren har rätt att ta del av budgivningslistan där budgivarnas namn och telefonnummer redovisas.Om det kommer in bud till mäklaren efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet är signerat, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som själv avgör om budet ska avfärdas eller antas.Enligt lag råder alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Anna Alteg
Ansvarig mäklare
Anna Alteg
anna@vincent.se
070-634 41 44

KARTA

Senaste bostadsobjekten

Till toppen