Till salu

Bergshamra
Planritning

Ditt namn

Från epost:

Till epost:

Järvstigen 10, 3 tr

Renoverad 3:a med 50-talscharmen bevarad. Välplanerad lägenhet med stora luftiga rum. Helkaklat badrum. Solig balkong i väster. Nära kommunikationer.

Observera att denna bostad är såld.

Typ:Bostadsrättslägenhet Rum:3 rum och kök, varav 2 sovrum. Boarea:76 kvm Avgift:3 746 kr

Välkommen upp till denna öppna och ljusa lägenhet med ljusinsläpp rakt genom lägenheten från öster och väster. Lägenheten ligger högst upp i huset. Detta är ett utmärkt bostadsläge i lummiga kvarter med endast några minuter till tunnelbanan.
Lägenheten är i mycket gott skick då nuvarande ägare har renoverat lägenheten under 2015. Det är nya parkettgolv i sovrum, matrum och kök. I vardagsrummet är originalparketten slipad. Alla väggar, tak och snickerier är målade. Elen är bytt och elledningarna har man fräst in i väggen. Det finns gott om uttag i alla rum och eluttag ovan fönstren. Alla innerdörrar är omlackade. I köket har man bevarat 50-talscharmen och höjt bänksnickerierna till bekväm arbetshöjd och lackat köksluckorna.

Rumsbeskrivning

Via säkerhetsdörren tas du emot i en rymlig entréhall med intilliggande kapprum. Hallen är rymlig och utgör centrum i lägenheten. Hallen är möblerbar. Vid kapprummet finns en praktisk klädkammare. På golvet ligger ekparkett.

Till vänster om entrén ligger köket som är mycket trivsamt med omlackade originalsnickerier som går ända upp till taket, nya bänkskivor, nytt kakel ovan bänkskivan och bra arbetsytor. Nuvarande ägare har prioriterat att ha kvar skafferiet och har en mindre kyl istället för att sätta in en hel kyl/frys. Frysbox finns i klädkammaren och ingår. Diskmaskin, rostfri fläkt och spishäll med ugn från 2015. Ljus matplats vid fönstret för 4-6 personer.

Från köket är det ingång till ett sovrum eller matrum som det används till idag. Rummet har inbyggda garderober och här finns gott om plats för en dubbelsäng.

Vardagsrummet är rymligt och lättmöblerat med stort glasparti ut mot balkongen under tak i soligt västerläge. På golvet ligger slipad fiskbensparkett.

Vid kapprummet finns det andra sovrummet som har flera nya garderober och här finns gott om plats för en dubbelsäng.

Badrummet är helkaklat med dusch, wc, handfat, handdukstork och tvättmaskin. Tvättmaskin från 2015. Stambyte skedde under 2004.

Välkommen till en perfekt belägen bostad i en mycket stabil förening med bra ekonomi och välskötta fastigheter. Här går det bra att flytta in och trivas på momangen!

Byggnad
Byggnadstyp:
Flerfamiljsfastighet
Byggnadsår:
1958-1959
Uppvärmningssystem:
Fjärrvärme
Renoveringar
Balkonger och fasad renoverades 92, fönsterbyte 2001, stambyte 2004, byte av tak 2008-2009, 2012 omläggning av stenlagda gångar framför varje port, 2004 sattes längre cykelställ upp. 2014 målades trapphusen om och belysningsarmatur i allmänna utrymmen byttes mot Led lampor.
Balkong/uteplats
Balkong i väster under tak.
Övriga utrymmen
Till lägenheten hör källarförråd och ett mindre matkällarförråd. Det finns två tvättstugor i källaren mellan port 8 och 10. Cykelförråd och barnvagnsrum finns i grannporten.
Bilplats
9 garageplatser. Till garageplatsen är det separat kö.
37 parkeringsplatser. P-plats utan el 150 kr/månad, P-plats med el 200 kr/månad. Till parkeringsplatsen är det separat kö.
TV och bredband
TV:
Kabel-TV via Com Hem med ett antal kostnadsfria kanaler.
Internet:
Internet via Com Hem.
Ekonomi, månadsavgift 3 746 kr/mån
Föreningen
Namn:
Brf Järven
Antal lägenheter:
81 st
Antal lokaler:
3 st
Andel i föreningen:
1.3543%
Föreningens ekonomi:
Inga planerade avgiftshöjningar

Bostadsrättsföreningen Järven bildades i januari 1987 och består av två fastigheter, Västan 3 och Västan 4,

Övrigt

KOMMUNIKATIONER

Promenadavstånd på ca 5 min till tunnelbanans röda linje.

Till T-centralen tar det ca 12 min, i andra riktningen kommer man till Danderyds sjukhus och Mörby Centrum. För dig som studerar når du Universitetet inom 5 minuter. Dessutom finns flera bussar mot Solna, Sundbyberg, Kista och Bromma.OMRÅDET

Det finns många tillfällen till naturupplevelser då Bergshamra ligger mitt i Nationalstadsparken och omgiven av Edsviken och Brunnsviken. Här finns Ulriksdals trädgårdar och slott, Tivoliparken och Bockholmen med småbåtshamn samt en mycket trevlig restaurang med uteservering och bar vid vattnet om somrarna.I närheten finns också Hagaparken som erbjuder många sevärdheter bland annat Fjärils- och fågelhuset, Koppartälten, Gustav III paviljong, Haga parkmuseum och Haga slott. Parken är perfekt för picknick och fina löprundor.Fritidsaktiviteter kan utövas på Bergshamra IP med fotbollsplan, löparbanor, tennisbanor och en mindre grusplan. Bergshamra IP har också en stor konstfrusen bandybana som även är avsedd för allmänheten. I skogen bakom IP finns ett elljusspårSuveränt område för dig som vill ha nära till sjö och land och nära bra kommunikationer. Vid soliga dagar finns både Edsviken och Brunnsviken med fina badmöjligheter och naturupplevelser.NÄRSERVICE

I Bergshamra Centrum finns bl.a. apotek, vårdcentral, bibliotek, mataffärer, bageri, kemtvätt, hälsobutik, restaurang och pizzeria m.m.SKOLA OCH BARNOMSORG

Inom gångavstånd finns Bergshamraskolan, med klasser från förskoleklass - åk 9. I området finns flertalet förskolor.BUDGIVNING

Vid budgivning tillämpas en öppen sådan där buden hanteras av mäklaren personligen eller redovisas på internet. Den nya ägaren har rätt att ta del av budgivningslistan där budgivarnas namn och telefonnummer redovisas.Om det kommer in bud till mäklaren efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet är signerat, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som själv avgör om budet ska avfärdas eller antas.Enligt lag råder alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Anna Alteg
Ansvarig mäklare
Anna Alteg
anna@vincent.se
070-634 41 44

KARTA

Senaste bostadsobjekten

Till toppen