Till salu

Danderyd - Mörby Centrum
Planritning

Ditt namn

Från epost:

Till epost:

August Wahlströms väg 1, 4 tr

Perfekt planerad lägenhet med soligt läge och milsvid utsikt. Balkong i väster. Hiss i huset. Välskött och stabil förening. Endast 2 min till Mörby C.

Observera att denna bostad är såld.

Typ:Bostadsrättslägenhet Rum:2 rum och kök. Boarea:59 kvm
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.
Avgift:2 359 kr

Välkommen upp till plan 4 och denna charmiga bostad med lugnt, fritt läge och milsvid utsikt från alla rum. Detta är ett hem att trivas i från första stund med närhet till allt man behöver. Lägenheten är i gott skick med parkettgolv och ny heltäckningsmatta i sovrummet. Väggarna är målade i en sober grå ton i hall, sovrum och vardagsrum. 50-tals karaktären förstärks i de bevarade kökssnickerierna och stora fönsterpartier med bra ljusinsläpp.

Rumsbeskrivning


Redan när du kliver in i entrén ser du solen som flödar in genom vardagsrummets stora glaspartier och den milsvida utsikten över Danderyd med omnejd. Vardagsrummet är rymligt med fin parkett och dubbeldörrar ut till balkongen där du kan njuta av solen från lunch ända fram till solnedgången.

I köket är originalskåpen bevarade som går ända upp till tak och ett fullhöjds skafferi med friskluftsventil. Vid matplatsen ryms 4-6 personer med utsikt mot torget utanför Mörby Centrum och vidare norrut.

Sovrummet nås från vardagsrummet och har försetts med en skön heltäckningsmatta. Här finns två inbyggda garderober och utsikten är som i övriga rum alldeles hänförande.

I hallen finns garderober och den rymliga klädkammaren har man inrett till ett praktiskt arbetsrum.

Vid entrén finns gott om plats för ytterkläder och skor. Här ligger också det stambytta badrummet som är ljust och rymligt. Framme vid fönstret finns en egen tvättmaskin som komplement till föreningens stora tvättstuga i porten bredvid.

Om du inte får nog av utsikten i lägenheten, rekommenderas en tur upp till den gemensamma takterrassen där du ser Edsvikens vatten och fantastiska nyårsfyrverkerier från ovan.

Varmt välkomna till en perfekt planerad lägenhet i en hett eftertraktad förening med synnerligen bra ekonomi och ypperligt läge vid Mörby Centrum!

Byggnad
Byggnadsår:
1952-56
Uppvärmningssystem:
Fjärrvärme
Balkong/uteplats
Balkong i väster med strålande utsikt.
Övriga utrymmen
Det finns källarförråd och cykelrum. I porten bredvid är föreningens välutrustade tvättstuga.
Bilplats
P-plats utan el kostar 200:-/mån. P-plats med el kostar 290:-/mån och garage kostar 550 kr/kvm och år. Det är separat kö till garage och P-plats
I området finns också ett antal avgiftsbelagda parkeringsplatser. För dessa kan man ansöka hos kommunen om parkeringstillstånd för boende som reducerar taxan. För mer information se kommunens hemsida på www.danderyd.se

TV och bredband
TV:
Ansluten till kabel -TV, Basutbud ingår i avgiften
Internet:
Föreningen har Stockholms Stadsnät som bredbandsleverantör, uppkopplingen är 1000/1000 Mb/sek som ingår i månadsavgiften.
Ekonomi, månadsavgift 2 359 kr/mån
Föreningen
Namn:
Brf Mörbybacken 1
Renoveringar:
I årsredovisningen beskrivs vilka renoveringar som är gjorda och som ska utföras närmsta åren. Se även föreningens informativa hemsida: www.morbybacken1.se
Stambyte gjordes under 2002-2005 och fönsterbyte under 2010-2012.
Andel i föreningen:
0.257%
Andel av årsavgift:
0.337%
Föreningens ekonomi:
Föreningen har en mycket god ekonomi. Inga beslut finns angående förändring av månadsavgiften. Canseko är ekonomisk förvaltare.
Äkta bostadsrättsförening?
Ja
Föreningens hemsida:

Föreningen omfattar totalt 305 lägenheter varav 24 hyresrätter. Föreningen hyr ut 14 komersiella lokaler, 40 garage, 64 förråd och 77 parkeringsplatser.

Övrigt

OMRÅDET MÖRBY I DANDERYD

Föreningen Mörbybacken 1 är ett väldigt eftertraktat bostadsområde som ligger centralt bredvid Mörby Centrum. Området är lugnt och erbjuder en parkliknande miljö.I Mörby Centrum finns förutom T-bana och en bra blandning av fina butiker, även läkare, tandläkare, Friskis o Svettis och andra hälsoinriktade verksamheter, restauranger, torghandel m.m.Från Mörbybacken är det inte långt till natursköna platser. Strandpromenaden längs Edsviken är helt fantastisk och bjuder på många timmars naturskön motion. Edsviken bjuder också på många bra badplatser och vintertid är isen flitigt nyttjad av skridskoåkare och pimplare.Bra skolor för barn i alla åldrar finns på gångavstånd liksom en mängd fritidsaktiviteter. Kevinge Golfbana finns på promenadavstånd. Den bjuder inte bara på golf och en förnämlig restaurang, utan vindertid nyttjas den flitigt av skidåkare och pulkaåkande barn med familjer.En populär plats är Kvarnparksbadet med stora gräsytor och bassänger för alla åldrar. Här möts motionssimmare, soldyrkare och simskolebarn med sina familjer i en mycket gemytlig miljö.Besök gärna kommunens informativa hemsida på www.danderyd.seBUDGIVNING

Vid budgivning tillämpas en öppen sådan där buden hanteras av mäklaren personligen eller redovisas på internet. Den nya ägaren har rätt att ta del av budgivningslistan där budgivarnas namn och telefonnummer redovisas.Om det kommer in bud till mäklaren efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet är signerat, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som själv avgör om budet ska avfärdas eller antas.Enligt lag råder alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Anna Alteg
Ansvarig mäklare
Anna Alteg
anna@vincent.se
070-634 41 44

KARTA

Senaste bostadsobjekten

Till toppen