Till salu

Danderyd - Mörbyskogen

Ditt namn

Från epost:

Till epost:

Mörbydalen 6, 9tr

Högt och fritt läge. Nyrenoverad lägenhet med låg avgift och stambytt badrum. Milsvidd utsikt, säkerhetsdörr, närhet till föreningens takterrass.

Observera att denna bostad är såld.

Typ:Bostadsrättslägenhet Rum:1 rum och kök. Boarea:34.4 kvm
Areauppgifter enligt bostadsrä.
Avgift:1 820 kr

Högst upp i eftersökta Mörbyskogen finner vi denna nyrenoverade, ljusa lägenhet med låg avgift. Milsvidd utsikt (Globen och Kaknästornet syns klara dagar), säkerhetsdörr, genomgående parkettgolv, nyrenoverat kök med bra arbetsutrymmen, stambytt helkaklat badrum. Flexibelt tillträde.

Närhet till lokal ICA-butik och tunnelbanan i Mörby Centrum som tar er till Östermalmstorg på cirka 15 minuter. Mörby Centrum genomgår just nu en transformation till Danderyds Centrum som inom kort kommer att innebära fler butiker, fler bostäder, nya kontor och allmänt bättre service.

Rumsbeskrivning

Innanför säkerhetsdörr öppnar sig en rymlig hall med ekgolv och nymålade vita väggar. Härifrån når vi badrummet och en öppning som leder oss vidare in i lägenheten.

Det rymliga vardagsrummet med kök i öppen planlösning har vita väggar och en strålande utsikt från stora fönster. Här ryms matplats, soffa och säng. Detta hus ligger högre än de andra i området och lägenheten har därmed ingen insyn.

Köket som nyligen är renoverat har moderna högblanka vita skåpluckor och gott om arbetsytor samt vitvaror i rostfritt. Bänkskiva i trä.

Badrummet som renoverades av föreningen 2015 är smakfullt utfört med kakel och klinker. Här finns badkar och handdukstork..

Byggnad
Byggnadsår:
1964
Fönster:
2-glasfönster
Uppvärmningssystem:
Fjärrvärme
Övriga utrymmen
Till lägenheten hör ett källarförråd.

Det finns också cykelförråd, barnvagnsförråd och grovsoprum.

Tvättstuga finns på Mörbydalen 7 och 14.
TV och bredband
TV:
Ansluten till kabelnät. Basutbud om 17 kanaler ingår fn i avgiften.
Internet:
Bredband från ComHem ingår i avgiften.
Ekonomi, månadsavgift 1 820 kr/mån
Föreningen
Namn:
Mörbyskogen 2
Andel i föreningen:
0.14796%
Andel av årsavgift:
0.14796%
Föreningens ekonomi:
Det finns inga planerade avgiftshöjningar.
Äkta bostadsrättsförening?
Ja
Föreningens hemsida:

Föreningens hus uppfördes under åren 1962-1964 och omfattar 367 bostadsrätter, 7 lokaler och ett större antal uthyrda förråd.Föreningens hemsida är www.morbyskogen2.se

Övrigt

OMRÅDET MÖRBY I DANDERYD

Mörbyskogen är ett eftertraktat bostadsområde som ligger centralt nära Mörby Centrum, Mörby Station med buss och Roslagsbana samt Mörbybadet och Danderyds Sjukhus. I kvarteret finns en välsorterad ICA-butik, Circle-K-mack, förskola, frisör m.m. I Mörby Centrum finns förutom T-bana och en bra blandning av fina butiker, även läkare, tandläkare, Friskis o Svettis och andra hälsoinriktade verksamheter, restauranger, videouthyrning, torghandel m.m.Från lägenheten är det inte långt till natursköna platser. Strandpromenaden längs Edsviken är helt fantastisk och bjuder på många timmars naturskön motion. Edsviken bjuder också på många bra badplatser och vintertid är isen flitigt nyttjad av skridskoåkare och pimplare. Ekebysjön är ett annat populärt utflyktsmål i närområdet.Kevinge golfbana finns på promenadavstånd. Den bjuder inte bara på golf och en förnämlig restaurang, utan vintertid nyttjas den flitigt av skidåkare och pulkåkande barn med familjer.På gångavstånd finns också många bra skolor och förskolor för barn i alla åldrar. En populär plats är Kvarnparksbadet med stora gräsytor och bassänger för alla åldrar. Här möts motionssimmare, soldyrkare och simskolebarn med sina familjer i en mycket gemytlig miljö. Vintertid finns det nyrenoverande Mörbybadet på bekvämt gångavstånd.Besök gärna kommunens informativa hemsida på www.danderyd.seBUDGIVNING

Vid budgivning tillämpas en öppen sådan där buden hanteras av mäklaren personligen eller redovisas på internet. Den nya ägaren har rätt att ta del av budgivningslistan där budgivarna redovisas.Om det kommer in bud till mäklaren efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet är signerat, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som själv avgör om budet ska avfärdas eller antas.Enligt lag råder alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Magnus Engdahl
Ansvarig mäklare
Magnus Engdahl
magnus@vincent.se
070-776 78 77

KARTA

Senaste bostadsobjekten

Till toppen