Till salu

Danderyd - Kevinge Strand
Planritning

Ditt namn

Från epost:

Till epost:

Kevinge Strand 18 R

Unik studiolägenhet med exklusiva materialval, öppen planlösning, nedsänkt vardagsrum. Fantastisk omgivning vid Stockholm Golfklubb i Danderyd.

Observera att denna bostad är såld.

Typ:Bostadsrättslägenhet Rum:3 rum och kök, varav 2 sovrum. Boarea:77 kvm Avgift:3 864 kr

Välkommen till denna unika bostad med utsikt över golfbanan och ner mot Edsviken. Ett exklusivt boende ritat av SandelSandberg. Lägenheten har påkostade materialval, högt i tak, spännande planlösning med nedsänkt vardagsrum. Panoramafönster mot golfbanan. Uteplats i bästa sydvästläge.

När man kommer in i hallen får man en luftig känsla tack vare takhöjden på ca 3 m och stora panorama fönster mot uteplatsen. Hallen har plats för avhängning.
Det är genomgående vattenburen golvvärme i lägenheten och det ligger fin vitoljad askparkett i helstav på golvet.

Kök och vardagsrum i öppen planlösning. Kökssnickerier från Vedum och köket är fullt utrustat med induktionshäll, integrerad ugn och mikro, kyl/frys och integrerad diskmaskin. Mycket gott om kökssnickerier i två rader ända upp till taket. Vitvaror från Siemens.

Vardagsrummet är nedsänkt ett par trappsteg och avgränsas mot kök och matplats av en platsbyggd bokhylla. Här finns det plats för skön soffhörna och läs- och arbetshörna.

Nuvarande ägare har delat sovrummet till två med glasdörrar för ljusinsläpp. Ett av sovrummen har en rymlig klädkammare.

Badrummet har hotellkänsla och är helkaklat med ljust Höganäskakel, komfortvärme, dubbelhandfat och infälld belysning. Tvättmaskin och torktumlare med bänkskiva ovanpå och bra förvaring i skåp. Bastu i anslutning till badrummet.

Uteplatsen är underbar med sol från tidig förmiddag till solen går ner. Det är gott om plats för både sittgrupp och loungemöbler, en stor del av uteplatsen är stensatt. Uterummet gränsas av mot grannarna av höga blomlådor i trä med enhetlig plantering.

Det här är en bostad för den kräsne, för den som ställer krav på sitt boende och för den som vill kunna flytta in och trivas från dag ett.
Välkommen på visning!

Byggnad
Byggnadstyp:
Flerfamiljsfastighet
Byggnadsår:
2014
Uppvärmningssystem:
Bergvärme
Balkong/uteplats
Uteplats i sydvästläge om ca 34 kvm.
Övriga utrymmen
Till lägenheten hör ett källarförråd
Bilplats
Till lägenheten hör en parkeringsplats med elstolpe. Elen debiteras separat.
TV och bredband
TV:
Kabel-tv och bredband levereras av Telia. För priser och utbud se www.telia.se
Ekonomi, månadsavgift 3 864 kr/mån
Föreningen
Namn:
Kevinge Strand
Antal lägenheter:
21 st
Andel i föreningen:
3.804%
Andel av årsavgift:
3.804%
Äkta bostadsrättsförening?
Ja

Föreningen bildades 2005 och förvärvades med äganderätt 2011, fastigheten bybyggdes 2014 Föreningen omfattar 21 lägenheter upplåtna med bostadsrätt om 1831 kvm.GOLF:

Som boende i föreningen har man möjlighet att bli medlem utan kötid i Stockholms golfklubb, kostnaden för medlemskap är 8500 kr/år. Medlemskapet gäller så länge man bor i föreningen. Då har man full tillgång till klubbens faciliteter som gym, bastu, bar och och klubbhusets pampiga salong och uppskattade restaurang.

Övrigt

Närområdet har Edsviken inpå knuten med strandpromenad och möjligheter till bad- och båtliv. Skridskoåkning vintertid. Direkt granne med golfbanan och klubbhuset i härlig miljö. En kort promenad tar dig till Mörby centrum och ännu närmare ligger Kevingeskolan (årskurs 1-6).  Mycket goda kommunikationer med buss, tunnelbana vid Danderyds sjukhus och Mörby Centrum på 5 minuters gångavstånd.

Anna Alteg
Ansvarig mäklare
Anna Alteg
anna@vincent.se
070-634 41 44

KARTA

Senaste bostadsobjekten

Till toppen