Till salu

Danderyd - Mörbyskogen
Planritning

Ditt namn

Från epost:

Till epost:

Mörbyleden 20, 3 tr

Perfekt planerad lägenhet med ljust kök och stora sällskapsytor. 3-4 bra sovrum, egen tvättstuga, hiss till garaget. Välskött förening med god ekonomi

Observera att denna bostad är såld.

Typ:Bostadsrättslägenhet Rum:5 rum och kök, varav 3-4 sovrum. Boarea:116.5 kvm Avgift:4 040 kr

Rumsbeskrivning

Välkommen till denna ljusa och hemtrevliga bostad med rejäla sällskapsytor, insynsskyddat läge och balkong i bästa västerläge.

I entréhallen finns det gott om plats för ytterkläder och skor. Här ligger ett praktiskt klinkergolv och gästtoalett i anslutning. Den inre hallen är möblerbar.

Köket rakt fram är mycket funktionellt med grå neutrala skåp och ljusgula väggar. Vid fönstret finns en trivsam matplats för 4-6 personer. En riktig bonus i denna lägenhet är den separata tvättstugan som ligger bekvämt tillgänglig innanför köket.

Vardagsrummet är rymligt med plats för både soffgrupp och matbord. På golvet är det ekparkett. Vägg i vägg med vardagsrummet är arbetsrummet som alternativt kan användas som ett fjärde sovrum eller annat efter behov. Härifrån kommer man ut till balkongen med eftermiddagssol.

Sovrummen och badrummet är praktiskt samlade i ena delen av lägenheten. Hallen utanför erbjuder bra förvaring i garderober med skjutdörrar som slukar mängder med kläder och skor. Utöver dessa finns också en separat klädkammare vid badrummet.

Badrummet är helkaklat och utrustat med badkar, wc, handfat med förvaring under och handdukstork. Föreningen planerar för stambyte under 2018. Man har då möjlighet att påverka badrummets inredning.
Lägenheten har uppfräschningsbehov.

Välkomna till en ljus och rymlig bostad med ett ypperligt läge i en mycket välskött förening.

Byggnad
Byggnadsår:
1969
Renoveringar
Gjorda renoveringar finns dokumenterade i en bilaga till årsredovisningen. Där återfinns också den framtida underhållsplanen.
Balkong/uteplats
Balkong med västerläge.
Övriga utrymmen
Ägaren till lägenheten disponerar ett vindsförråd. Det finns också tillgång till förråd för förvaring av bildäck.

Även i källaren avspeglas föreningens omvårdnad om fastigheten. Här är det fräscht målade väggar och dörrar med genomgående grå stenplattor på golven. Tvättstugan är utrustad med tre tvättmaskiner, två torktumlare, en centrifug, fyra stora torkrum, wc och varm- och kallmanglar.

I källaren finns även en fräsch avdelning med bastu och dubbla duschar, motionscykel, omklädningsrum, toalett och möblerat relaxrum.

Det finns även ett hobbyrum med bordtennisbord och bokbytarhylla.

Självfallet finns även barnvagnsrum och cykelrum.
Bilplats
Man kan ta hissen ner till garaget och hyra en plats för 350 kr/mån. Det finns totalt 106 garageplatser i föreningen.
Privat gästparkering finns i anslutning till husen.
TV och bredband
TV:
Baskanaler via bredband, Visasat som leverantör.
Internet:
Internet via bredband. Samarbetspartner Zitius.
Ekonomi, månadsavgift 4 040 kr/mån
Föreningen
Namn:
Brf Timmerhuggaren
Antal lägenheter:
74 st
Renoveringar:
Stambyte planeras under 2018.
Andel i föreningen:
1.494%
Andel av årsavgift:
1.495%
Föreningens ekonomi:
Föreningens ekonomi är mycket välskött och i dagsläget är föreningen i stort sett skuldfri med lån på 243 kr/kvm. För att finansiera stambytet kommer föreningen dock att ta upp nya lån.

Månadsavgifterna höjdes vid årsskiftet bland annat med hänsyn till det kommande stambytet. Ytterligare höjning övervägs av styrelsen.
Äkta bostadsrättsförening?
Ja
Föreningens hemsida:

I föreningen finns 74 bostadsrätter och kommersiella lokaler på 918 kvm.

Övrigt

OMRÅDET RUNT MÖRBY

Från Mörbyleden är det utmärkta kommunikationer med omedelbar närhet till buss, Roslagsbana och tunnelbana vid Danderyds Sjukhus eller Mörby Centrum. Närmsta livsmedelsaffär två kvarter bort är välsorterade ICA Myran.Mörby Centrum finns på gångavstånd och erbjuder en mycket bra mix av affärer, restauranger, träningslokaler och allehanda serviceinrättningar.Det finns många bra förskolor och skolor i närområdet samt en stor mängd fritidsaktiviteter för både barn och vuxna. Besök gärna kommunen informativa hemsida på www.danderyd.seBUDGIVNING

Vid budgivning tillämpas en öppen sådan där buden hanteras av mäklaren personligen eller redovisas på internet. Den nya ägaren har rätt att ta del av budgivningslistan där budgivarnas namn och telefonnummer redovisas.Om det kommer in bud till mäklaren efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet är signerat, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som själv avgör om budet ska avfärdas eller antas.Enligt lag råder alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Anna Alteg
Ansvarig mäklare
Anna Alteg
anna@vincent.se
070-634 41 44

KARTA

Senaste bostadsobjekten

Till toppen