Till salu

Danderyd - Kevinge
Planritning

Ditt namn

Från epost:

Till epost:

Kevingeringen 33, 1 tr

Välkommen till denna trivsamma lägenhet med ljust vardagsrum, 2 bra sovrum och solig balkong. Föreningen är välskött och skuldfri.

Observera att denna bostad är såld.

Typ:Bostadsrättslägenhet Rum:3 rum och kök, varav 2 sovrum. Boarea:69 kvm Avgift:2 983 kr

Ljus 50-talslägenhet med bra läge. Köket har bevarade original snickerier och trevlig matplats med utsikt mot golfbanan och Mörby Centrum. Ljust vardagsrum med ekparkett och stora fönsterpartier. Badrummet har äldre standard. Två bra sovrum, det större med lummig grönska utanför och det andra med en solig balkong.

Rumsbeskrivning

Välkommen till denna välplanerade och mysiga 50-talslägenhet med utmärkt bostadsläge i lummiga kvarter med gångavstånd till Mörby Centrum.

En trappa upp hälsas du välkommen i den centralt placerade hallen. Direkt till vänster finns en inre hall med flera inbyggda garderober och avhängningsplats för ytterkläder och skor.

Badrummet rakt fram har äldre standard med duschhörna och tvättmaskin.

Föräldrasovrummet är rymligt med fyra inbyggda garderober och insynsskyddande lummig grönska utanför fönstret. Dagtid kan ljudet från ett eller annat golfslag spåras till den näraliggande golfbanan. Nuvarande ägare har kvar originalplanlösningen med dörr in till köket.

Köket har kvar original snickerierna med vita skåpsluckor och gott om både förvaringsplats och matlagningsytor. Framme vid fönstret finns det plats för matbord och stolar. Här kan du genom trädkronorna utanför fönstret skymta en av Kevinge Golfklubbs utslagsplatser.

Vardagsrummet är ljust med stort fönsterparti längs hela kortväggen. På golvet ligger stavparkett av ek. Här finns gott om plats för socialt umgänge och mysiga hemmakvällar.

Bredvid vardagsrummet finns nästa sovrum som har utgång till en solig balkong i sydväst. Gatan nedanför trafikeras endast av de boende i området och de fint skötta markanläggningarna gör området hemtrevligt.

Välkommen till brf Vändkretsen, en stabil och synnerligen välskött förening som tillför många kvaliteter till ditt boende.

Byggnad
Byggnadsår:
1957
Uppvärmningssystem:
Fjärrvärme
Renoveringar
I en bilaga till årsredovisningen finns angivet vad som förbättrats genom åren och vilka kommande förbättingar och underhåll som planeras.
Balkong/uteplats
Lägenheten har en rymlig balkong under tak i soligt sydvästläge.
Övriga utrymmen
Till lägenheten hör ett källarförråd och en mindre matkällare.
Bilplats
Föreningen har 198 p-platser och det finns även 62 garageplatser - kösystem tillämpas.
TV och bredband
TV:
TV ingår både analogt och digitalt via Alltele/Sappa. Avser grundutbud. Digitalbox måste köpas till.
Internet:
Bredband. Leverantör: Alltele: 1000/1000
Ekonomi, månadsavgift 2 983 kr/mån
Föreningen
Namn:
Brf Vändkretsen
Renoveringar:
Fastigheterna och omgivningarna inspekteras och underhålls fortlöpande. I årsredovisningen finns underhållsplanen som visar vilka åtgärder som planeras fram till 2022. Det pågår en diskussion om relining av föreningens stammar.
Andel i föreningen:
0.254%
Andel av årsavgift:
0.25%
Föreningens ekonomi:
Föreningen och förvaltningen sköts mycket proffesionellt med bra framförhållning både vad gäller underhåll och ekonomi. Föreningen har beslutat att höja avgiften med 2% i januari varje år.
Äkta bostadsrättsförening?
Ja

Föreningen omfattar 414 lägenheter, 5 lokaler och en mängd förrådslokaler.

Brf Vändkretsen är mycket välordnad med en mängd gemensamma utrymmen som gymnastiksal, pingisrum, utrustning för styrketräning, matta och nät för golfträning, fest/samlingslokal, vävstuga, snickarverkstad och två stora välutrustade tvättstugor på nr 83 och 20.Utemiljön är mycket välskött med stenbeläggningar, planteringar, möblerade uteplatser, grillplats m.m Här finns flera spännande lekplatser; gräsmatta med fotbollsmål, linbana, studsmatta, boulebana m.m.

Övrigt

OMRÅDET KEVINGE I DANDERYD

Kevingeringen är ett bostadsområde som ligger vid Kevinge Golfbana nära Edsvikens vatten och Mörby Centrum. Golfbanan bjuder inte bara på golf och en förnämlig restaurang, utan vintertid nyttjas den flitigt av skidåkare och pulkaåkande barn med familjer.Vid infarten till Kevingeringen finns en välsorterad ICA-butik och en mycket populär italiensk delikatesspizzeria.Strandpromenaden längs Edsviken strax nedanför Kevingeringen är helt fantastisk och bjuder på många timmars naturskön motion. Edsviken bjuder också på många bra badplatser och vintertid är isen flitigt nyttjad av skridskoåkare och pimplare.Nära Kevingeringen finns flera bra skolor och förskolor för barn i alla åldrar. Det är också mycket nära till Kvarnparksbadet med stora gräsytor och bassänger för alla åldrar. Här möts motionssimmare, soldyrkare och simskolebarn med sina familjer i en mycket gemytlig miljö.I Mörby Centrum finns förutom T-bana och en bra blandning av fina butiker, även läkare, tandläkare, Friskis o Svettis och andra hälsoinriktade verksamheter, restauranger, torghandel m.m.Besök gärna kommunens informativa hemsida på www.danderyd.se.

Per Lundman
Ansvarig mäklare
Per Lundman
per@vincent.se
070-566 57 00

Anna Alteg
Fastighetsmäklare
Anna Alteg
anna@vincent.se
070-634 41 44

KARTA

Senaste bostadsobjekten

Till toppen