Till salu

Danderyd - Mörby Centrum
Planritning

Ditt namn

Från epost:

Till epost:

Mörbyleden 20, 7 tr.

Föreningens kanske finaste 5:a med högt läge och garage i huset. Stort vardagsrum och kök med tvättstuga, 3-4 sovrum, ljust badrum och gäst-WC.

Observera att denna bostad är såld.

Typ:Bostadsrättslägenhet Rum:5 rum och kök, varav 3-4 sovrum. Boarea:118.5 kvm
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.
Avgift:4 109 kr

Rumsbeskrivning

Ta hissen sju trappor upp och du välkomnas i en synnerligen trivsam och ljus bostad. Hela lägenheten är i fint skick med enhetliga ekparkettgolv, väggar målade i milda färger och en planlösning som tilltalar de flesta.

I entrén ligger ett praktiskt klinkergolv innan du kliver in på parketten i den inre, möblerbara hallen. Här finns också den helkaklade gästtoaletten med sobert stengolv.

Köket är inrett med vita skåp som går hela vägen upp till taket och vackra marmorplattor som stänkskydd över den grå arbetsbänken. Framme vid fönstret finns en matplats för 4-8 personer. Taket är delvis sänkt i en mjukt rundad form för att ge plats åt infällda spotlights.

Vardagsrummet är rymligt med plats för både soffor och matbord. Längs hela fönsterväggen är det platsbyggd förvaring. Vägg i vägg med vardagsrummet är TV-rummet som alternativt kan användas som ett fjärde sovrum. Härifrån kan du kliva ut på balkongen och njuta av förmiddagssolen.

Familjebadrummet har en lyxig känsla med sobra färger och material, golvvärme och trevligt ljusinsläpp som pricken över i.

De rymliga sovrummen ligger samlade i ena delen av lägenheten med klädförvaring för hela familjen i hallen utanför. Utöver dessa finns också en separat klädkammare med praktisk Elfa-inredning.

En riktig bonus i denna lägenhet är den helkaklade, klinkrade och fullt utrustade tvättstugan som ligger lätt tillgänglig innanför köket.

Välkommen till en mycket välskött förening och en synnerligen tilltalande bostad att trivas i under många år framöver.

Byggnad
Byggnadsår:
1969
Uppvärmningssystem:
Fjärrvärme
Renoveringar
Gjorda renoveringar finns dokumenterade i en bilaga till årsredovisningen. Där återfinns också den framtida underhållsplanen.
Balkong/uteplats
Lägenheten har en balkong under tak med förmiddagssol.
Övriga utrymmen
Ägaren till lägenheten disponerar ett vindsförråd. Det finns också tillgång till förråd för förvaring av bildäck.

Även i källaren avspeglas föreningens omvårdnad om fastigheten. Här är det fräscht målade väggar och dörrar med genomgående grå stenplattor på golven. Tvättstugan är utrustad med tre tvättmaskiner, två torktumlare, en centrifug, fyra stora torkrum, WC och varm- och kallmanglar.

I källaren finns även en fräsch avdelning med bastu och dubbla duschar, motionscykel, omklädningsrum, toalett och möblerat relaxrum.

Det finns även ett hobbyrum med bordtennisbord och bokbytarhylla.

Självfallet finns även barnvagnsrum och cykelrum.
Bilplats
Här kan du ta hissen ner till garaget där det finns en plats att hyra för 350 kr/mån. Det finns totalt 104 garageplatser i föreningen. Eventuellt kan en extra garageplats ordnas för ytterligare 700 kr/mån.

Privat gästparkering finns i anslutning till husen.
TV och bredband
TV:
Baskanaler via bredband. En box ingår.
Internet:
Bredband med möjlighet till IP-telefoni. Samarbetspartner är Zitius.
Ekonomi, månadsavgift 4 109 kr/mån
Föreningen
Namn:
Brf Timmerhuggaren
Antal lägenheter:
74 st
Renoveringar:
Stambyte planeras under 2018.
Andel i föreningen:
1.5205%
Andel av årsavgift:
1.5205%
Föreningens ekonomi:
Föreningens ekonomi är mycket välskött och i dagsläget är föreningen i stort sett skuldfri med lån på 243 kr/kvm. För att finansiera stambytet kommer föreningen dock att ta upp nya lån.

Månadsavgifterna höjdes vid årsskiftet bland annat med hänsyn till det kommande stambytet. Ytterligare höjning övervägs av styrelsen.
Äkta bostadsrättsförening?
Ja
Föreningens hemsida:

I föreningen finns 74 bostadsrätter och kommersiella lokaler på 918 kvm.

Övrigt

OMRÅDET RUNT MÖRBY

Från Mörbyleden är det promenadavstånd till natursköna platser i skog och vid Edsvikens vatten. Det är nära till utmärkta kommunikationer med buss, Roslagsbana och tunnelbana vid Danderyds Sjukhus eller Mörby Centrum.Närmsta livsmedelsaffär är ICA Myran, endst två kvarter bort. Cirkle K mitt över gatan har ett begränsat livsmedelssortiment.Mörby Centrum finns på gångavstånd och erbjuder en mycket bra mix av affärer, restauranger, träningslokaler och allehanda serviceinrättningar.Det finns många bra förskolor och skolor i närområdet samt en stor mängd fritidsaktiviteter för både barn och vuxna. Besök gärna kommunen informativa hemsida på www.danderyd.seBUDGIVNING

Vid budgivning tillämpas en öppen sådan där buden hanteras av mäklaren personligen eller redovisas på internet. Den nya ägaren har rätt att ta del av budgivningslistan där budgivarnas namn och telefonnummer redovisas.Om det kommer in bud till mäklaren efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet är signerat, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som själv avgör om budet ska avfärdas eller antas.Enligt lag råder alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Magnus Engdahl
Ansvarig mäklare
Magnus Engdahl
magnus@vincent.se
070-776 78 77

KARTA

Senaste bostadsobjekten

Till toppen