Till salu

Stocksund - Inverness
Alla bilder Planritning

Ditt namn

Från epost:

Till epost:

Invernessvägen 12

Perfekt planerad och charmig lägenhet med mysigt kök, ostört sovrum, stort vardagsrum, längsgående söderbalkong vackra golv och utmärkt pendlarläge.
Visning:
Sön 22 sep kl 14:00 - 15:45
Typ:Bostadsrättslägenhet Rum:2 rum och kök. Boarea:44 kvm
Areauppgifter enligt mätning.
Pris:2 800 000 kr Avgift:2 760 kr

Lägenheten ligger på 4-5 minuters gångavstånd till Danderyds Sjukhus tunnelbanestation och buss terminal. Det är även nära (3 min) till Roslagsbanans Stocksund-station.

Fritext

Högst upp i huset finner vi denna välplanerade 2:a med säkerhetsdörr. Välkomnande entréhall med kläd och kappförvaring. I hallen finns även ELFA-garderobssystem bakom mjölkvita skjutdörrar.

Till vänster om hallen ligger köket från HTH som sattes in av den förra ägaren. Stor möda och god planering har gjort att detta till ytan lilla kök har gott om plats för matlagning och känns stort. I köket finns även diskmaskin.

Vidare från hallen nås sovrummet med plats för säng och nattduksbord. Sovrumsfönstret vätter mot otrafikerad lokalgata i norr. Nuvarande ägare har byggt en förvaringslösning under sängen som vid intresse kan gå med i köpet.

Helkaklat badrum med dekor i svart sjösten, badkar och handdukstork.

Vardagsrum med plats både för soffa/tv samt matbord. Hela lägenheten har ett genomgående vackert vitlaserat trägolv.

Från vardagsrummet nås en stor insynsskyddad kungsbalkong i bästa söderläge.

Byggnad
Byggnadsår:
1939
Uppvärmningssystem:
Fjärrvärme
Balkong/uteplats
Kungsbalkong i söderläge.
Övriga utrymmen
Till lägenheten här ett källarförråd.

I källaren finns också den gemensamma tvättstugan med torkrum, cykelrum och utrymme med pingisbord.
Bilplats
Det finns gott om parkeringsplatser i området med boendeparkering till låg taxan.
TV och bredband
TV:
Ansluten till kabelnät.
Internet:
Bredband.
Ekonomi, månadsavgift 2 760 kr/mån inkl. värme, vatten Kabel-TV/Bredband tillkommer 299:-/mån
Energideklaration
Status:
Utförd
Prestanda:
135 kWh/m² år
Föreningen
Namn:
Masten 1
Antal lägenheter:
13 st
Antal lokaler:
3 st
Andel i föreningen:
6.983%
Äkta bostadsrättsförening?
Ja

Föreningen består av medlemmar boende på Invernessvägen 10-12.

Övrigt

OMRÅDET INVERNESS

Lägenheten ligger centralt nära bussar, T-bana, Roslagsbana och E18. Inverness ger ett rofyllt och gemytligt intryck. Vid infarten på Invernessvägen möts du av torget med bl.a. närbutik, blomsterhandel och en mycket trevlig lunchrestaurang med efter-jobbet-öppet. För den som gillar storstadens utbud och puls är kommunikationerna med Stockholm City utmärkta - endast 10-15 minuters avstånd.I Inverness finns en blandning av villor och flerfamiljshus. Närheten till Edsviken är påtaglig från flera av gatorna, bl.a. från Invernessvägen. Vid Skeppsvägens slut - där vattnet skymtar från lägenhetens terrass - har Stocksunds Båtklubb sina båtplatser.Strandpromenaden vid Edsviken är helt fantastisk och bjuder på många timmars naturskön motion. Edsviken bjuder också på många bra badplatser och vintertid är isen flitigt nyttjad av skridskoåkare och pimplare.Nära Inverness finns bra skolor och förskolor för barn i alla åldrar. Avståndet till Mörby Centrum är inte heller långt. Där finns förutom T-bana och en bra blandning av fina butiker, även läkare, tandläkare, Friskis o Svettis och andra hälsoinriktade verksamheter, restauranger, videouthyrning, torghandel m.m.Besök gärna kommunens informativa hemsida på www.danderyd.se.BUDGIVNING

Vårt utgångspris anger det pris säljaren önskar inleda en eventuell budgivning på. Vi tillämpar en öppen budgivning där buden hanteras av mäklaren personligen eller redovisas genom e-bud. Den nya ägaren har rätt att ta del av budgivningslistan där budgivarnas namn och telefonnummer redovisas.Alla bud tas emot, även de som ligger under utgångspriset. Säljaren har rätt att besluta om vid vilken tidpunkt hon vill sälja och till vem. Om det kommer in bud till mäklaren efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet är signerat, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som själv avgör om budet ska avfärdas eller antas.

DOKUMENT

Energideklaration Stadgar.pdf Mätprotokoll Årsredovisning 2018


INTRESSEANMÄLAN

Magnus Engdahl
Ansvarig mäklare
Magnus Engdahl
magnus@vincent.se
070-776 78 77

KARTA

Senaste bostadsobjekten

Till toppen