Till salu

Danderyd - Mörbyskogen
Planritning

Ditt namn

Från epost:

Till epost:

Mörbydalen 32, 2 tr

ljus och luftig lägenhet med två bra sovrum, kök med stor matplats, inglasad balkong i väster. Garageplats ingår. Gångavstånd till Mörby C.

Observera att denna bostad är såld.

Typ:Bostadsrättslägenhet Rum:3 rum och kök, varav 2 sovrum. Boarea:76.3 kvm Avgift:3 865 kr


Välkommen till denna trivsamma trea, med två bra sovrum, rymligt vardagsrum, kök med stor matplats och stambytt badrum. Extra rymd genom en stor inglasad balkong med bästa västerläge. Stabil förening och ett mycket uppskattat bostadsläge.
Närhet till lokal ICA-butik och tunnelbanan i Mörby Centrum som tar er till Östermalmstorg på cirka 15 minuter. Mörby Centrum genomgår just nu en transformation till Danderyds Centrum som inom kort kommer att innebära fler butiker, fler bostäder, nya kontor och allmänt bättre service.


Du välkomnas till denna luftiga och välplanerade lägenhet i den rymliga hallen med gott om plats för klädavhängning. Härifrån nås även lägenhetens rymliga klädkammare.

Köket har fint bevarade vita skåp och grå luckor med originaldetaljer från byggnadsåret. Framme vid fönstret finns matplats för flertalet middagsgäster. Härifrån har man en trivsam vy över lekplatsen på framsidan.

Vardagsrummet är rymligt med parkettgolv och ljusa målade väggar. Från vardagsrummet nås lägenhetens extra rum i form av den inglasade balkongen i rakt västerläge. Balkongen löper utmed vardagsrummet och ena sovrummet. Balkongen har golvplattor i trä som ger ett ombonat intryck.

Två bra sovrum varav ett som man når från vardagsrummet som har en liten klädkammare och två garderober och balkongen utanför. Det andra sovrummet nås från hallen och har ett insynsskyddat österläge.

Badrummet är stambytt och utrustat med helkaklade väggar, klinker med golvvärme, handdukstork, wc, handfat med kommod och spegelskåp ovan, badkar och förberett för tvättmaskin.

Till lägenheten hör garage.

Välkommen till denna hemtrevliga bostad i en stabil och uppskattad förening!

Byggnad
Byggnadsår:
1964
Uppvärmningssystem:
Fjärrvärme
Övriga utrymmen
Till lägenheten hör ett förråd.
Föreningen har drygt 40 förråd som hyrs ut till medlemmar som har behov av extra förvaringsutrymmen. Förråden är fördelade i samtliga huskroppar.

Inom föreningens område finns två tvättstugor. Den ena ligger i låghuset Mörbydalen 19 och den andra i låghuset Mörbydalen 30, båda med ingång från respektive gavel. Bokning av tvättider görs på anslagstavlan i respektive tvättstuga. Tvättpoletter köps på Ica Myran.

Bilplats
1 garageplats, ingår i månadsavgiften. P-plats utan el kostar 175:-/mån. P-plats med el kostar 275:-/mån. Till 134 lägenheter hör garage. Det finns 70 p-platser som hyrs ut av föreningen till medlemmar som inte har garage.
TV och bredband
TV:

Föreningen har avtal med bredbandsbolaget. I det avtalet ingår basutbudet av TV.
Internet:
Internet med 100 megabit ner och 10 megabit upp.
Ekonomi, månadsavgift 3 865 kr/mån
Föreningen
Namn:
Brf Mörbyskogen 3
Renoveringar:
Planerat underhåll av höghustaken under 2019.
Utförda renoveringar:
Under 2018 har låghusen fått tak över entréer och sidoskydd.
Nya entréportar 2017. Nya hissar 2014. Renovering av garage 2014.
Renovering av trapphus, portar och entréer 2013. Stamrenovering, 2011-13.
Renovering samt inglasning av balkonger 2008.
Andel i föreningen:
0.489%
Reparationsfond:
1608 kr
Föreningens ekonomi:
Föreningens ekonomi förvaltas av Frubo AB. Avgiften för lägenheterna höjdes med 3% den 1 januari 2017
Äkta bostadsrättsförening?
Ja
Föreningens hemsida:

Föreningen omfattar 5 bostadshus med 222 lägenheter. Mörbyskogen 3 är en välskött förening.

Övrigt

OMRÅDET MÖRBY I DANDERYD

Mörbyskogen är ett eftertraktat bostadsområde som ligger centralt nära Mörby Centrum. I området finns en välsorterad ICA-butik och förskola. I Mörby Centrum finns förutom T-bana och en bra blandning av fina butiker, även läkare, tandläkare, Friskis&Svettis och andra hälsoinriktade verksamheter, restauranger, torghandel m.m. Till SATS är det lika nära.Från lägenheten är det inte långt till natursköna platser. Strandpromenaden längs Edsviken är helt fantastisk och bjuder på många timmars naturskön motion. Edsviken bjuder också på många bra badplatser och vintertid är isen flitigt nyttjad av skridskoåkare och pimplare.Kevinge golfbana finns på promenadavstånd. Den bjuder inte bara på golf och en förnämlig restaurang, utan vintertid nyttjas den flitigt av skidåkare och pulkåkande barn med familjer.På gångavstånd finns också många bra skolor och förskolor för barn i alla åldrar. En populär plats är Kvarnparksbadet med stora gräsytor och bassänger för alla åldrar. Här möts motionssimmare, soldyrkare och simskolebarn med sina familjer i en mycket gemytlig miljö. Vintertid finns Mörbybadet på bekvämt gångavstånd.Besök gärna kommunens informativa hemsida på www.danderyd.seBUDGIVNING

Vid budgivning tillämpas en öppen sådan där buden hanteras av mäklaren personligen eller redovisas på internet. Den nya ägaren har rätt att ta del av budgivningslistan där budgivarnas namn och telefonnummer redovisas.Om det kommer in bud till mäklaren efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet är signerat, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som själv avgör om budet ska avfärdas eller antas.Enligt lag råder alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Anna Alteg
Ansvarig mäklare
Anna Alteg
anna@vincent.se
070-634 41 44

KARTA

Senaste bostadsobjekten

Till toppen