Till salu

Kärrdal
Planritning

Ditt namn

Från epost:

Till epost:

Lomvägen 50

Öppen och fräsch lägenhet med nya parkettgolv. Låg avgift. En perfekt första bostad med närhet till kommunikationer, närbutik i området och Rösjön.

Observera att denna bostad är såld.

Typ:Bostadsrättslägenhet Rum:1 rum och kök. Boarea:35 kvm Avgift:1 947 kr

Välkommen till en ljus och öppen etta med bra planlösning. Stort vardagsrum med plats för säng och soffhörna. Bra förvaring i hallen. Praktiskt arbetskök och liten sittplats vid bardisk. Lägenheten har nya parkettgolv och är ytskiktsrenoverad. Låg månadsavgift där elen även ingår. Kärrdal är ett lugnt och naturnära område nära Rösjöns friluftsområde. I området finns bl.a skola dagis och ett litet centrum med närbutik, restaurang mm.

Rumsbeskrivning

Välkommen till denna hemtrevliga lägenhet som rymmer allt du behöver för ett bekvämt boende.

Hall med praktiskt klinkergolv och plats för avhängning. I hallen finns det fyra garderober för förvaring.

Direkt till höger ligger badrummet med ny wc och nytt handfat med kommod. Väggarna är vitmålade och vid duschplatsen är det kaklat.

Köket är öppet med en liten bardisk och sittplats för 1-2 personer. Köket har vita nylackade kökssnickerier och rostfri diskbänk. Här finns nyare kyl/frys, spis med ugn, mosaik ovan diskbänken och spisen. Fönster i köket för bra ljusinsläpp.

Vardagsrummet är stort med plats för både säng och soffhörna. Två stora fönster ger ett härligt ljusinsläpp och vetter mot grönskade omgivning. Utanför fönstret finns en trätrall för trädgårdsmöbler. Parketten i vardagsrum, kök och hall är nylagd och väggarna i lägenheten är nymålade.

Detta är en perfekt första bostad, med närhet till det mesta.

Byggnad
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1976
Fönster:
2-glasfönster
Uppvärmningssystem:
Fjärrvärme
Övriga utrymmen
I föreningen finns fyra tvättstugor, de ligger i hus 32, 44, 46 och 54. I varje tvättstuga finns två tvättmaskiner, en torktumlare och ett torkskåp. I tvättstugan på Lomvägen 46 finns även en grovtvättmaskin och ett torkrum.

Till varje lägenhet finns ett källarförråd, antingen i samma hus som lägenheten eller i ett grannhus. Lägenhetsförrådet är märkt med lägenhetsnumret. Det finns extraförråd att hyra.

Förvaringsutrymme för cyklar finns i alla fastigheter. Bredvid entrén på markplan finns ett litet rum i respektive hus där ett mindre antal cyklar kan stå.

Föreningen har en lokal i hus 42 som medlemmar får hyra för fester, träffar, sammanträden etc. Föreningslokalen rymmer ca 50 personer. Lokalen är utrustad med ett mindre kök med spis, mikrovågsugn, kaffe- och vattenkokare, kyl och frys. I föreningslokalen finns även bord, stolar, soffgrupp och toalett. Hyran är 300:- per tillfälle.

Gym och bastu finns att tillgå i föreningen till en kostnad av 100:-/månad.

Föreningen har ett övernattningsrum i hus 60 som kan hyras av medlemmar som tillfälligt behöver ett extra sovrum. Rummet är utrustat med två stycken 90-sängar (dubbelsäng som går att dela på) inklusive kuddar och täcken. Sängkläder medtas av hyresgästen. Toalett och dusch delas med föreningens motionslokal som finns i direkt anslutning till rummet.
Rummet upplåts för 150 kronor per dygn.

Vävlokal och hobbyrum finns i hus 44.
Bilplats
Det finns 114 garageplatser, 71 st parkeringsplatser och 17 st gästparkeringar.
TV och bredband
TV:
Bredband
Samtliga lägenheter i föreningen är anslutna till Bredbandsbolagets och Comhems nät. Du väljer själv vilket du vill använda. Anslutningen till bredbandsbolaget sker via den vita dosan som sitter vid din ytterdörr medan anslutningen till Comhems bredband sitter vid ditt tv-uttag. Observera att det inte är tillåtet att flytta eller göra ingrepp i något av bredbandsuttagen.

TV
Tillgång till Comhems digitalkabel-tv (grundutbudet) finns via tv-uttaget i alla lägenheter, ingen digitalbox krävs. Avgiften för kabel-tv ingår i månadsavgiften. Vill du veta mer om kabel-tv, kontakta Comhem Kabel-tv.

Telefoni
Uttag för fast telefon finns i varje lägenhet. Det finns också möjlighet att välja telefoni via bredband från någon av våra bredbandsleverantörer.
Ekonomi, månadsavgift 1 947 kr/mån
Föreningen
Namn:
Brf Rösjön
Antal lägenheter:
198 st
Antal lokaler:
60 st
Renoveringar:
Balkongrenovering pågår.
Andel i föreningen:
0.2741%
Föreningens ekonomi:
Månadsavgifterna höjdes med 8% andra kvartalet 2017.
Föreningens hemsida:

Bostadsrättsföreningen Rösjön ligger i Kärrdal i Sollentuna kommun, precis på gränsen mot Danderyd och nära kommungränsen för Täby. Föreningen består av 16 hus med sammanlagt 198 bostadsrätter. I närområdet finns god tillgång till skog och övrig natur.

Övrigt

Området Kärrdal:

Närhet till Sjöbergs centrum med bland annat Hemköp, pizzeria, sushirestaurang och frisör, samt skolor (Kärrdalsskolan, Vittraskolan) och förskolor (Sjörövarens förskola, Förskolan Storken, Snickarbarnens förskola, Förskolan I Ur och Skurkojan, Vittra Rösjötorp).I närområdet finns Rinkebyskogen och Rösjöskogen (med motionsspår och skidspår på vintern). Gångavstånd till Edsviken och till Rösjön (med badplatser och skridskospår på vintern). Väsjöbacken finns inom några kilometers avstånd (med skidbackar).Inom några kilometers avstånd finns Edsbergs sportfält (med tennisbanor, fotbollsplaner, utegym m.m.), Enebybergs IP (ishall, fotbollsplaner m.m.) samt en golfbana (Danderyds golfklubb). Det finns även en stor fotbollsplan nere vid Rösjöbaden, där det även finns minigolfbana, kanotuthyrning m.m.Buss 607 går så väl till Mörby centrum (9 minuter, tunnelbana) som Sollentuna centrum (pendeltåg). Med buss 627 tar du dig till Sollentuna centrum (15 minuter), Kista centrum och Täby centrum (19 minuter). Till Stockholms central kan du ta dig på 30 minuters restid (buss och tunnelbana eller buss och pendeltåg). Nattetid så går buss 697.

Anna Alteg
Ansvarig mäklare
Anna Alteg
anna@vincent.se
070-634 41 44

Anna Alteg
Fastighetsmäklare
Anna Alteg
anna@vincent.se
070-634 41 44

KARTA

Senaste bostadsobjekten

Till toppen