Till salu

Danderyd - Hammarbacken
Planritning

Ditt namn

Från epost:

Till epost:

Hammarbacken 14

Här har du chans att förvärva en rymlig 2:a som med fördel kan bli en 3:a tack vare delningsbart sovrum. Luftig lägenhet med utsikt mot Edsviken.

Observera att denna bostad är såld.

Typ:Bostadsrättslägenhet Rum:2 rum och kök, varav 1-2 sovrum. Boarea:64.9 kvm Avgift:4 072 kr

En mycket trivsam lägenhet i lugna villakvarter med insynsfritt läge. Inbjudande vardagsrum med parkettgolv och balkong under tak med utsikt mot natursköna omgivningar och Edsvikens vatten. Rymligt sovrum som är delningsbart. Ljust kök med vita snickerier. Möblerbar hall. Stambytt, helkaklat badrum.

Här är bostaden för dig som söker ett lugnt, naturskönt läge i fantastiska omgivningar. Utanför huset är en stor grönskande gård med prydliga planteringar, gräsmattor, klippor, uteplatser, lekplats och fantastisk vy mot Edsviken - en uppskattad plats av både stora och små.

Du välkomnas i en rymlig hall mitt i lägenheten med två inbyggda garderober. Lägenheten har gavelläge med fönster i tre väderstreck. Från hallen når man det stora vardagsrummet med fönster i två väderstreck och en rymlig balkong under tak. Vardagsrummet har slipad ekparkett och ljusa väggar.

Från vardagsrummet når man sovrummet som är väl tilltaget med gott om plats för både dubbelsäng och arbetsplats. Här finns 2 inbyggda garderober. Sovrummet är delbart med ingång från vardagsrummet och från köket. Se planlösning. Slipad ekparkett på golvet.

Köket är av äldre standard men med välbevarade originalskåp som går ända upp till taket. Trivsam matplats vid fönstret.

Badrummet är helkaklat med klinker, handdukstork, badkar och tvättmaskin. Stambytt under 2012.

Nuvarande ägare har ytskiktsrenoverat lägenheten under 2012-2013 med slipning av golv i vardagsrum och sovrum, målning av väggar, nya golv i hall och kök.

Detta är en mycket hemtrevlig och trivsam lägenhet.
Välkommen till en gemytlig förening med natursköna omgivningar.

Byggnad
Byggnadstyp:
Flerfamiljhus
Byggnadsår:
1954
Renoveringar
Inga större underhåll är planerade de närmsta åren
Nedan ett urval av renoveringar som har utförts, se mer i årsredovisningen.

-2016, anslutning till fiber
-2014 målning av fönster, renovering av balkonger
-2012 Stambyte, nya garageportar, nya portar, elstambyte

Balkong/uteplats
Balkong i väster.
Övriga utrymmen
Till lägenheten hör ett källarförråd och ett matförråd. Tvättstuga med nyare maskiner finns ett par portar bort.
Bilplats
I föreningen finns 23 garageplatser och 22 P-platser. Till dessa är det separat kö.
Precis utanför huset finns en avgiftsfri besöksparkering.
TV och bredband
TV:
I månadsavgiften ingår kabel-TV, bredband och IP-telefoni från Bredbandsbolaget.
Ekonomi, månadsavgift 4 072 kr/mån
Föreningen
Namn:
Brf Betslet
Andel i föreningen:
1.3159%
Andel av årsavgift:
1.31758%
Föreningens ekonomi:
Månadsavgifterna höjdes i samband med stamrenoveringen 2012, och har sedan dess varit oförändrade.
Äkta bostadsrättsförening?
Ja

Brf Betslet I föreningen finns 68 bostadsrätter.

Övrigt

OMRÅDET RUNT HAMMARBACKEN

Föreningen har sina hus högst uppe på en höjd med kringliggande villor. Att bo på Hammarbacken är ett behagligt lugnt boende. Från balkongen kan man ostört njuta av Edsvikens glimrande vatten och solnedgångar.Det är en naturskön miljö med fina promenadstråk längs med Edsviken och möjlighet att bada vid någon av klippavsatserna eller vid badviken i Sätra Äng med både sandstrand och en stor gräsäng att tillbringa soliga sommardagar på. På vintern, när isen lagt sig, plogas spår för långfärdsåkning såväl på skidor som skridskor.I Sätra Äng finns en pizzeria med en härlig terrass som sommartid lockar många familjer.  På andra sidan Edsbergsvägen finns elbelysta motionsspår i Rinkebyskogen.En liten bit åt Mörby-hållet finns Danderydsvallen med hockeyrink och konstgräs för de fotbollsintresserade. Här ligger också populära Kvarnparksbadet med bassängbad för alla åldrar.För den golfintresserade finns både Danderyds Golfbana samt Stockholms Golfklubb i närområdet.Ett stenkast från Hammarbacken stannar bussarna som tar dig till bl.a. Mörby Centrum (med all tänkbar service och T-bana) samt Danderds Sjukhus. Det är också nära till bussar som tar dig vidare till Sollentuna.För mer info om t.ex. alla områdets skolor, besök kommunens informativa hemsida på www.danderyd.se.BUDGIVNING

Vid budgivning tillämpas en öppen sådan där buden hanteras av mäklaren personligen eller redovisas på internet. Den nya ägaren har rätt att ta del av budgivningslistan där budgivarna redovisas.Om det kommer in bud till mäklaren efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet är signerat, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som själv avgör om budet ska avfärdas eller antas.Enligt lag råder alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Anna Alteg
Ansvarig mäklare
Anna Alteg
anna@vincent.se
070-634 41 44

Anna Alteg
Fastighetsmäklare
Anna Alteg
anna@vincent.se
070-634 41 44

KARTA

Senaste bostadsobjekten

Till toppen