Till salu

Stocksund
Planritning

Ditt namn

Från epost:

Till epost:

Alpstigen 2

Fräsch lägenhet med egen ingång, stort rum med köksdel, helkaklat badrum. Stor gemensam trädgård. Låg avgift. Nära till kommunikationer.

Observera att denna bostad är såld.

Typ:Bostadsrättslägenhet Rum:1 rum och kök, varav 1 sovrum. Boarea:25 kvm Avgift:1 327 kr

Fräsch lägenhet med egen ingång, stort rum med köksdel, helkaklat badrum och låg avgift. Stor gemensam trädgård med uteplatser. Nära till kommunikationer. Idag är lägenheten sammanslagen med en större lägenhet. Lägenheterna kan säljas var för sig eller tillsammans.

Rumsbeskrivning

Välkommen till denna fräscha lägenhet som rymmer allt du behöver för ett bekvämt boende. Lägenheten ligger i ett lugnt villaområde. Här är det nära till det mesta, gångavstånd till buss, T-bana och Roslagsbana, härliga grönområden och fina promenadstråk utmed Stocksundet.

Lägenheten ligger i en fastighet med totalt 4 lägenheter, med tillgång till en stor gemensam tomt.
Lägenheten har egen entré från en förstukvist. Litet vindskydd med plats för ytterkläder och skor.

Rummet är ljust och lätt att möblera med plats för både säng, skrivbord och sittmöbel. Väggarna är vita och på golvet ligger ett parkettgolv i ek. I rummet finns det en inbyggd garderob. Längre in i rummet når man köksdelen som är renoverad och består av häll med två plattor, kylskåp under bänkskivan och diskho. I köksdelen finns plats att sitta vid fönstret. Badrummet är helkaklat med duschhörna och värmegolv.

Man tar sig snabbt ner till Stockholmsvägen då fastigheten även har entré från Bergstigen den nedre delen med bekvämt gångavstånd till kommunikationer.
Välkommen till denna ljusa lägenhet med ett centralt läge och trivsamma omgivningar.

Byggnad
Byggnadsår:
1912
Renoveringar
Tillbyggt 1952. löpande underhåll. Fastighet och tomt i gott skick.
Balkong/uteplats
Grönskande insynsfri trädgård som föreningens medlemmar disponerar tillsammans.
Övriga utrymmen
Tvättstuga och bastu finns i källaren.
Ekonomi, månadsavgift 1 327 kr/mån
Föreningen
Namn:
Byggmästaren 22
Antal lägenheter:
4 st
Renoveringar:
Fastigheten har löpande renoverats. Föreningen har under 2017 anlagt ny parkeringsplats på Bergstigen. Ny ingång till källarförråd i gamla garaget samt fyllt igen garageinfarten och renoverat parkeringen utanför huset.
Kommande renoveringar:
-Åtgärd av mindre sprickor i puts på fasad.
-Målning av fönsterbleck.

Se årsredovisningen för mer info om renoveringar
Andel i föreningen:
5.882%
Föreningens ekonomi:
Inga planerade avgiftshöjningar
Övrigt

OMRÅDET

Alpstigen är en lugn återvändsgata i anrika villakvarter. Natursköna promenadstråk finns t.ex. i Cedergrenska parken eller längs Stocksundets vatten med båthamn och sommarkrogI kvarteret finns en stor Lidl-butik. Fler affärer och restauranger finns vid Stocksunds torg som även har bibliotek, vårdcentral m.m. I Inverness på andra sidan motorvägen finns också restaurang, blomsteraffär, närbutik m.m.Härifrån här det nära till bra skolor för barn i alla åldrar. Läs gärna mer på kommunens informativa hemsida www.danderyd.seKOMMUNIKATIONER

Nära Bergsstigen är Roslagsbanan med tåg som tar dig från Stocksund till Stockholms Östra vid Tekniska Högskolan på 6 minuter. Det är även nära till T-bana vid Danderyds sjukhus där också bussarna stannar för vidare transport till andra kommuner.BUDGIVNING

Vid budgivning tillämpas en öppen sådan där buden hanteras av mäklaren personligen eller redovisas på internet. Den nya ägaren har rätt att ta del av budgivningslistan där budgivarnas namn och telefonnummer redovisas.Om det kommer in bud till mäklaren efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet är signerat, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som själv avgör om budet ska avfärdas eller antas.Enligt lag råder alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Anna Alteg
Ansvarig mäklare
Anna Alteg
anna@vincent.se
070-634 41 44

KARTA

Senaste bostadsobjekten

Till toppen