Till salu

Danderyd - Klingsta
Planritning

Ditt namn

Från epost:

Till epost:

Klockar Malms Väg 28, 3 tr

3:a med bästa gavelläge. Smakfullt boende med exklusiva materialval. Öppen planlösning, 2 sovrum, 2 badrum. Garage med direkthiss. Nära Mörby C.

Observera att denna bostad är såld.

Typ:Bostadsrättslägenhet Rum:3 rum och kök, varav 2-3 sovrum. Boarea:103 kvm Avgift:5 297 kr

Här är bostaden för dig som söker något utöver det vanliga med hög kvalitet på material och finish i denna nyproducerade bostad. Denna ursprungliga 4:a är omgjord till en luftig 3:a, som är enkel att återställa om man önskar fler sovrum. Våningen har påkostade materialval, enhetliga ekparkettgolv, högt i tak, fönster i tre väderstreck som ger extra luft och rymd. Tilltalande planlösning med separat sovrumsavdelning med stort familjebadrum. Gästbadrum i hallen och bra förvaring. Stor luftig terrass som delvis är inglasad. Insynsfritt gavelläge med utsikt mot villorna. Garage med direkthiss.

Ta hissen tre trappor upp så välkomnas du i hallen med klinkergolv som övergår i enstavs ekparkett. I Hallen finns garderober för förvaring och ett luftigt duschrum.
Hela våningen har golvvärme som gör att det är enkelt att möblera
Planlösningen är öppen mellan kök och vardagsrum med en nätt köksö som delar av på ett både naturligt och praktiskt sätt.
Köket är stilrent och fullt utrustat. Snickerier från Vedum, bänkskiva i Carrara marmor och inbyggda vitvaror från Miele.
I direkt anslutning till köket är det praktiskt att placera matbordet så det kan expandera om man har många middagsgäster.
Vardagsrummet har öppna sociala ytor och är extra stort då nuvarande ägare valde att ej sätta upp en vägg för ett sovrum. Kan lätt återställas, se alternativ planlösning.
Sommarhalvåret är ändå terrassen den mest uppskattade platsen. Den är vänd åt sydväst och ca 22 kvm. Terrassen har en del som är inglasad som är perfekt att kunna utnyttja tidigt på våren och hösten.
Sovrummen ligger samlade med badrummet i mitten och en hall utanför. Sovrummen har garderober och man får plats med dubbelsäng i båda rummen. Badrummet är helkaklat och utrustat med dusch, vägghängd toalett, handdukstork, handfat med förvaring, elgolvvärme, tvättmaskin, torktumlare och fönster för extra ljusinsläpp.

Välkommen till en synnerligen välplanerad våning.

Byggnad
Byggnadsår:
2016/2017
Ventilation:
Mekanisk till- och frånluft med återvinning
Uppvärmningssystem:
Bergvärme
Övriga utrymmen
Förråd i källaren. I källaren finns ett välutustat gym och egen Spa-avdelning. Lagring av viner i föreningens vinrum. Det finns en matstudio där man kan laga mat och äta middagar för större sällskap. Gästlägenhet för två personer finns att hyra.
Bilplats
33 garageplatser i källaren.
TV och bredband
Internet:
Föreningen har tecknat avtal med Bredbandsbolaget för bredband, Tv och telefoni.
Ekonomi, månadsavgift 5 297 kr/mån inkl. kabeltv, värme, vattenFöreningen
Namn:
The Garden Danderyd
Antal lägenheter:
33 st
Andel i föreningen:
3.2%
Andel av årsavgift:
3.2%
Övrigt

I närområdet finns flera bra skolor och förskolor för barn i alla åldrar. Det är också nära till Kvarnparksbadet med stora gräsytor och bassänger för alla åldrar. Här möts motionssimmare, soldyrkare och simskolebarn med sina familjer i en mycket gemytlig miljö.

Det finns härliga promenadstråk längs Edsviken och bjuder på många timmars naturskön motion. Edsviken bjuder också på många bra badplatser och vintertid är isen flitigt nyttjad av skridskoåkare och pimplare.

I Mörby Centrum finns förutom T-bana en bra blandning av fina butiker, även läkare, tandläkare, Friskis o Svettis och andra hälsoinriktade verksamheter, restauranger och torghandel m.m

Kevinge Golfbana finns på promenadavstånd. Den bjuder inte bara på golf och en förnämlig restaurang, utan vintertid nyttjas den flitigt av skidåkare och pulkaåkande barn med familjer.

För den idrottsintresserade finns Danderydsvallen med fotbollsplan både med gräs och konstgräs och ishockeyrink.

Besök gärna kommunens informativa hemsida på www.danderyd.se

Anna Alteg
Ansvarig mäklare
Anna Alteg
anna@vincent.se
070-634 41 44

KARTA

Senaste bostadsobjekten

Till toppen